355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Haha doğru diyon:) daha tlf kullanmıyo pek rahat değiliz yani aslında ayarlamıştı içeriden telefonu ama soramiyorum da telefonlar dinleniyo diye bekliyoruz bakalım :)

seninkide başlar kullanmaya cnm devrecilik muhabbeti oluyor ya belki o yüzden cıkaramıyordur ama bu aralar yapar :26: :26:

işimiz zor kıbrısa yolladık ellerimizle neyse ki yaz döneminde orada olmayacak yoksa kıbrısta iş bulup 5 aylığına oraya yerleşmeye calışırdım adama hiç bi yerde rahat yok

onunda canına minnettir hep yanında olacaksın düşünsene
allahtan kışın orda yaza kalmadan da gelecek

onunda canına minnettir hep yanında olacaksın düşünsene
allahtan kışın orda yaza kalmadan da gelecek

yazık ama yaa bazen diyorum ki bari askerde rahat etsin sonra diyorum ki aman banane kıbrısa düşmeseydi o zmn güzel yurdumun başka yerine gitseydi çeksin şimdi kıskançlığımı

yazık ama yaa bazen diyorum ki bari askerde rahat etsin sonra diyorum ki aman banane kıbrısa düşmeseydi o zmn güzel yurdumun başka yerine gitseydi çeksin şimdi kıskançlığımı

hahahhahaaa almesin kız çocuk napsın onun şansına işte şikayet etmiyosa sorun yoktur bence

günnayydınnn.bugun benım ıcın epey erken basladıı .)) herkesın gunu cok guzel olur ınsallah
günaydınnnlaarrrr

bugün harika bi gün :)

eşimle nette konuştuk çok süperdi oğluşu falan gördü o da çok mutlu oldu.

allahım hadi ama bitsin artık şu özlem kavuştur bizi sevdiklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…