- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Haha doğru diyon:) daha tlf kullanmıyo pek rahat değiliz yani aslında ayarlamıştı içeriden telefonu ama soramiyorum da telefonlar dinleniyo diye bekliyoruz bakalım :)
kızlar yarın herkesın carsısı cok guzel ınsallah.benmde sabah sınavım var yarın gorusuruz hepınızı opuyorummmm
insan ister istemez sabırsızlanıyo bende mesela ocak gelsin diye sabırsızlanıyorum
hahaaaaa güzel bi bakış açısı sevdim bunu
seven insan kıskanır cnm benim
işimiz zor kıbrısa yolladık ellerimizle neyse ki yaz döneminde orada olmayacak yoksa kıbrısta iş bulup 5 aylığına oraya yerleşmeye calışırdımadama hiç bi yerde rahat yok
onunda canına minnettir hep yanında olacaksın düşünsene
allahtan kışın orda yaza kalmadan da gelecek
yazık ama yaa bazen diyorum ki bari askerde rahat etsin sonra diyorum ki aman banane kıbrısa düşmeseydi o zmn güzel yurdumun başka yerine gitseydi çeksin şimdi kıskançlığımı
hahahhahaaa almesin kız çocuk napsın onun şansına işte şikayet etmiyosa sorun yoktur bence
yok etmiyor yada edemiyor bilmiyorum ama daha bişey sölemedibi çarşı iznine çıksında hele o zmn görüşeceğiz
sorun etse söyler yada anlarsın tatlım zatençıkar tatlım çıkar merak etme yakında çıkar seninkide
evet cıkacak ama olsun kıyamam ona bi nefes alsın cıkıp olmadı bn dk bası görüntülü arama falan yaparım bulurum bişeyler artık
kıbrısı hic sevmiorum!((
günaydınnnlaarrrr
bugün harika bi gün :)
eşimle nette konuştuk çok süperdi oğluşu falan gördü o da çok mutlu oldu.
allahım hadi ama bitsin artık şu özlem kavuştur bizi sevdiklerimize.
günnayydınnn.bugun benım ıcın epey erken basladıı .)) herkesın gunu cok guzel olur ınsallah
günaydınnnlaarrrr
bugün harika bi gün :)
eşimle nette konuştuk çok süperdi oğluşu falan gördü o da çok mutlu oldu.
allahım hadi ama bitsin artık şu özlem kavuştur bizi sevdiklerimize.
günaydın canım sınavların nasıl geçti:26::26:
muhasebeyı full salladımbkalım neler olcak.smdı dısarı cıkıcam bı ısım var.2 saate gelırım heralde .)) aksam gorusuruz opuyorum siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?