355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ayy banada bi kolay geciyor bi zor geciyor kişilik çatışmasına girdim resmen askerlik bnm dengemi bozdu ömerin değil saat akşam 9 dan sonra hemen geçiyor buraya gelip şafak attırıyoruz sonra zaman duruyor sanki anlamadım ben bu işi :26: :26:

benim içinde öle valla hele ki burada muhabbet durdumu bende de zaman duruyo valla yine

bnmkinede yok :26: :26: gerci olsada pek bi fark olmaz sanırım bnm için :26:

Normal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)

Normal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)
insan ister istemez sabırsızlanıyo bende mesela ocak gelsin diye sabırsızlanıyorum
bnmkine zaten 1 ay yok dendi carsı izni ama biz her gün konusuyoruz görüşüyoruz zaten en azından böyle askeriyede dısarıda oradaki kızların bakma gibi bi durumu yok
hahaaaaa güzel bi bakış açısı sevdim bunu

bnmkine zaten 1 ay yok dendi carsı izni ama biz her gün konusuyoruz görüşüyoruz zaten en azından böyle askeriyede dısarıda oradaki kızların bakma gibi bi durumu yok
Haha doğru diyon:) daha tlf kullanmıyo pek rahat değiliz yani aslında ayarlamıştı içeriden telefonu ama soramiyorum da telefonlar dinleniyo diye bekliyoruz bakalım :)

kızlar yarın herkesın carsısı cok guzel ınsallah.benmde sabah sınavım var yarın gorusuruz hepınızı opuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…