Hosbuldum canım kaynatıyorsunuz yine :)
Offf zor dostum zooor...
hemde cook zor nasıl olck blmıorm :2:
merak etme yalnız değilsin bu konuda cnm acemi birliğinden sonra izin kullanmadı ve ben yanına usta birliğindeyken bi kere gidebildim o zmndan beri yanyana görüşemiyoruz allahtan ist ablası varda kameradan görüşüyoruz bi 2 saat kadar o kadar yani ve gelene kadar da böle
merak etme yalnız değilsin bu konuda cnm acemi birliğinden sonra izin kullanmadı ve ben yanına usta birliğindeyken bi kere gidebildim o zmndan beri yanyana görüşemiyoruz allahtan ist ablası varda kameradan görüşüyoruz bi 2 saat kadar o kadar yani ve gelene kadar da böle
cnm 1 kerede olsa gıtmssn ben hıc gıdemycm off yaaaaaaaa
Aynen tatlım yapacaz tabi :)e arada yapalım yaaa muhabbet olmayınca zaman geçiremiyorum ben
al bendende o kadar valla ben sevgili gördükçe yanlarına gidip ellerinden tutup onları ayırasım geliyo
ayy banada bi kolay geciyor bi zor geciyor kişilik çatışmasına girdim resmen askerlik bnm dengemi bozdu ömerin değilsaat akşam 9 dan sonra hemen geçiyor buraya gelip şafak attırıyoruz sonra zaman duruyor sanki anlamadım ben bu işi :26: :26:
cnm 1 kerede olsa gıtmssn ben hıc gıdemycm off yaaaaaaaa
zaman geçiyo tatlım öyle yada böyle bak bigün daha bitti geçip gidecek bu zamanlarda sabır demekten başka bişey yok elimizde
Aynen tatlım yapacaz tabi :)
Yalnız olmadığıma sevindimmm
Ondan dolayı avatarından da hiç hoşlanmadım. Ne öyle olna var olmayan var
aaaa öle deme ben o avatarı gördükçe sevdiime sarıldıımı hayal ediyorum
kızlar hala çarşı izni yok ya off
kızlar hala çarşı izni yok ya off
bnmkinede yok :26: :26: gerci olsada pek bi fark olmaz sanırım bnm için :26:
Normal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)olur tatlım merak etme bizimki gittikten 3 hafta sonra falan çarşı iznine çıkmıştı tam zamanı hatırlamıyorum ama uzun bi zamandı yani ya 3 hafta yada 3 haftadan fazlaydı ama aklımda 3 hafta diye kalmış
Normal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)
insan ister istemez sabırsızlanıyo bende mesela ocak gelsin diye sabırsızlanıyorumNormal yani kızlar ama sabırsızlaniyorum :)
bnmkine zaten 1 ay yok dendi carsı izni ama biz her gün konusuyoruz görüşüyoruz zaten en azından böyle askeriyede dısarıda oradaki kızların bakma gibi bi durumu yok
Haha doğru diyon:) daha tlf kullanmıyo pek rahat değiliz yani aslında ayarlamıştı içeriden telefonu ama soramiyorum da telefonlar dinleniyo diye bekliyoruz bakalım :)bnmkine zaten 1 ay yok dendi carsı izni ama biz her gün konusuyoruz görüşüyoruz zaten en azından böyle askeriyede dısarıda oradaki kızların bakma gibi bi durumu yok
kızlar yarın herkesın carsısı cok guzel ınsallah.benmde sabah sınavım var yarın gorusuruz hepınızı opuyorummmm
kızlar yarın herkesın carsısı cok guzel ınsallah.benmde sabah sınavım var yarın gorusuruz hepınızı opuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?