herşey yolunda dimi kuzucummm
Bence küçük düşürmüyorsun kendini kesinlikle canım. Ayrıca bu karikatürlere bayılıyorum benBence göndermelisin
takma kafaya olmazsa kaldır facebooktan resmi sorun olmazsın. ruh halleri zaten bozuk takmayacakları şeyleri takıyorlar. mesela bak cumartesi veda eğlencesi yaptık ben orası için tişört yaptrmıştım bi hevesle tişörtün önündeki yazıyı gördü bu ne be dedi. orda bi dumur hadi birşey demedim geyiğe vurduk sonra kaynadı gitti eğlencede asker yazıları yaptık böyle çomaklara yazdık bütün gün onla uğraştım akşama süpriz var dedim sonra gösterdim bu mu süpriz dedi? gülerek diyor ama ben nasıl kötü oldum bi başladım ağlamaya ben kaç gündür bunlarla uğraşıyorum bilmem ne o da kötü oldu öyle demek istemedim bunu zaten biliyordum süpriz değildi yani falan dedi ama ruh haline verdim çünkü normalde 50 kez teşekkür eder zaten kafası gitmiş bi durumda birkaç gündür. sende hiçç alınma üstüne canım.
garajda zaten yanıma bir kutu mendille gitmeyi düşünüyorum
günnayyyydınnn
kübra canım sacmalamıs senınkı ya.cok uzuldum smdı.bende aynısını yaptım fotografları var hala albumlerde kmse bsy demedı dıyemezde.bunu herkes kullanıyor sırf askerde olanlar deıl cesıt cesıt dıalog var.senınkı abartmıs bıraz alınma sen.eger ıstemıyorsa sıkıntı oluyorsa onun ıcın tamam kaldırıım dersın.ama senı kırmasına grek yoktu yani daha kibarca sleyebılrıdi...
öndermeyeceğim de facebookta paylaşmıştım.
Off ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor sanırım
Ya aslında ben sorunca söyledi. Gördün mü onu nasıl olmuş dedim. Sesi de ağlamaklı geliyordu. Seni düşündüğüm için söylüyorum. Sana kızmıyorum sana öyle şeyler söyleyenlere kızıyorum aslında filan dedi. Hala hiç anlam veremedim ama dediğiniz gibi pek kaale almamak gerekiyor sanırım.
aynen canım cok takma kafana sen.ıstemıyrsa kaldır yanı mılletın dedıklerı onuda uzuyor olabılır
ooo kibris yolcususun demekki:) ne zamn gtcen canim?lefkosaya gidiorsun dimievet cnm öyle görünüyor ömer ille gel diyor ben günü birlik gidip dönerim diye düşünmüştüm ama kal dio öğretmen evi dışında bi seçenek var mı peki :26: :26:
Üzülecek birşey yazan da yok ki. Anlamadım neyse.
Şimdi aradı benimki. Çok tatlı birşey oldu ya bu çocuk. Öğlen sıktım senin canını biraz kusura bakma dedi :))
Biz de ev telefonu yok. Cep telefonu almasını bekliyoruz. Onun dışında ankesörlüden arıyor. O da baya kontör yiyormuş.
Selam kızlar.. Benimkiyle yine tartıştık 2 gündür konuşmuyoruz bu cuma gelcek ama yine kavgalıyız yemin törenine gideceğimiz haftada kavgalıydıkk noluyo anlamıyorum yani tam tersi olması gerekirken bizde ters tepiyo
Selam kızlar.. Benimkiyle yine tartıştık 2 gündür konuşmuyoruz bu cuma gelcek ama yine kavgalıyız yemin törenine gideceğimiz haftada kavgalıydıkk noluyo anlamıyorum yani tam tersi olması gerekirken bizde ters tepiyo
Hayırdır canım niye tartıştınız. Hakikaten az kalmış görüşmenize yapmayın böyle şeyler. Sabrınız tükeniyordur artık
özlemden kaynaklanıyodurrr...
been geldimm nasılsınzzzzzzzzzz
yinede çok kötü oluyorum ben tamam görünce hiçbişey yok herşey normal döncek biliyorum ama insan yinede yıpranıyo.
canım cok normal bızde bıtmesıne az kaldı ama ne kavgalar edıyorduk yanı.zamanla alakası yok.gergındır patlıcak yer arıyordur.hep sacma sapan cıkar zaten kavgalar.sıkma canını alttan almaya calıs elınden geldıgınce...
hosgeldın canımm
kızlar çeyizini alanlar yda fikri olanlar catal bıcak takımı ıcın hangı markayı onerıyorsunuz?? bıde celık tencere seti ıcın??
kızlar çeyizini alanlar yda fikri olanlar catal bıcak takımı ıcın hangı markayı onerıyorsunuz?? bıde celık tencere seti ıcın??
canım cok normal bızde bıtmesıne az kaldı ama ne kavgalar edıyorduk yanı.zamanla alakası yok.gergındır patlıcak yer arıyordur.hep sacma sapan cıkar zaten kavgalar.sıkma canını alttan almaya calıs elınden geldıgınce...
yıpranır elbette ama bsvrr hersy gzl olck ya sabır..
Benimki aradı şimdii özür dilerimm dedii ay seviyorum ben bu adamı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?