355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Bence küçük düşürmüyorsun kendini kesinlikle canım. Ayrıca bu karikatürlere bayılıyorum ben Bence göndermelisin

öndermeyeceğim de facebookta paylaşmıştım.

Off ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor sanırım

Ya aslında ben sorunca söyledi. Gördün mü onu nasıl olmuş dedim. Sesi de ağlamaklı geliyordu. Seni düşündüğüm için söylüyorum. Sana kızmıyorum sana öyle şeyler söyleyenlere kızıyorum aslında filan dedi. Hala hiç anlam veremedim ama dediğiniz gibi pek kaale almamak gerekiyor sanırım.

aynen canım cok takma kafana sen.ıstemıyrsa kaldır yanı mılletın dedıklerı onuda uzuyor olabılır

aynen canım cok takma kafana sen.ıstemıyrsa kaldır yanı mılletın dedıklerı onuda uzuyor olabılır

Üzülecek birşey yazan da yok ki. Anlamadım neyse.

Şimdi aradı benimki. Çok tatlı birşey oldu ya bu çocuk. Öğlen sıktım senin canını biraz kusura bakma dedi :))

Biz de ev telefonu yok. Cep telefonu almasını bekliyoruz. Onun dışında ankesörlüden arıyor. O da baya kontör yiyormuş.

bizde ankesorluden konusuyoruz ya 3-4 gunde bir konusabiliyoruz.cep alacakti ama internet cekmiomus dogrudurust köyde komutanlar da sicak bakmiomis cep telefonlarina ne biliym ya napcak...

Selam kızlar.. Benimkiyle yine tartıştık 2 gündür konuşmuyoruz bu cuma gelcek ama yine kavgalıyız yemin törenine gideceğimiz haftada kavgalıydıkk noluyo anlamıyorum yani tam tersi olması gerekirken bizde ters tepiyo

Hayırdır canım niye tartıştınız. Hakikaten az kalmış görüşmenize yapmayın böyle şeyler. Sabrınız tükeniyordur artık

özlemden kaynaklanıyodurrr...

Hayırdır canım niye tartıştınız. Hakikaten az kalmış görüşmenize yapmayın böyle şeyler. Sabrınız tükeniyordur artık

Hem bi yandan öyle ama bilmiyorum çok gereksiz şeylere tartışıyorız ben burda pişman oluyorum ama işte onunda bi inadı var pişman olsa bile aramıyo siniri geçesiye kaadar :2: Saçlarımı ilk kez boyadım ben 2 gün önce onada söyledim hani değişiklik olsun diye yaptım dedim bu sinirlendi buna sonra burdan aldı konu daha saçma yerlere gitti anlayacagın işte ondan beride konuşmuyoruzz..

canım cok normal bızde bıtmesıne az kaldı ama ne kavgalar edıyorduk yanı.zamanla alakası yok.gergındır patlıcak yer arıyordur.hep sacma sapan cıkar zaten kavgalar.sıkma canını alttan almaya calıs elınden geldıgınce...

hosgeldın canımm
been geldimm nasılsınzzzzzzzzzz

kızlar çeyizini alanlar yda fikri olanlar catal bıcak takımı ıcın hangı markayı onerıyorsunuz?? bıde celık tencere seti ıcın??

yinede çok kötü oluyorum ben tamam görünce hiçbişey yok herşey normal döncek biliyorum ama insan yinede yıpranıyo.

kızlar çeyizini alanlar yda fikri olanlar catal bıcak takımı ıcın hangı markayı onerıyorsunuz?? bıde celık tencere seti ıcın??

yıpranır elbette ama bsvrr hersy gzl olck ya sabır..

hb tatlım valla hisar bernardo tercıh edeblrsn

Karaca tercih edebilirsin ben çok memnunum.. :)
Of sorma çok gereksiz kavgalar oda aramıyo işte ya ben ona uyuz oluyorummm.

yıpranır elbette ama bsvrr hersy gzl olck ya sabır..

inş.. canımm.

Benimki aradı şimdii özür dilerimm dedii ay seviyorum ben bu adamı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…