akşam 21:15 arabasıyla uğurluyoruz aşkımı sevinsemmi üzülsemmi ağlasammı bilemedim böyle bir garip ruh halindeyim
akşam 21:15 arabasıyla uğurluyoruz aşkımı sevinsemmi üzülsemmi ağlasammı bilemedim böyle bir garip ruh halindeyim
kızlar bu telefonla görüşme olayını nasıl çözdünüz?
türk telekomla kıbrıs bedava aranıyor mu?
Kızlaar yaa
Bugün iş yerinde dediğim ki yusufun ilk iş günü sayılır çikolata mı göndersem. Bana abartma sen de askeriye orası filan dediler.
Ben de bugün eşimle konuşurken sana çikolata göndersem mi dedim bana kızdılar dedim. Bir de bir karikatür yapmıştım facebookta. Onu nasıl buldun dedim. Karikatür de aşağıda.
Çok sinirleniyorum dedi. Farkında değil misin küçük düşürüyorsun kendini böyle şeyler. Alay ediyor herkes seninle filan dedi. :S
Ben bunları geyik olsun diye yapıyorum. Bana hiç insanlar alay ediyor gibi gelmiyor. Ki ederlerse de etsinler. Hiç umrumda değil ki?
Ne diyorsunuz bu duruma:S Ben hiç anlam veremedim :S
Ki bu karikatürü de bir sürü insan beğenmiş yani facebookta.
Eki Görüntüle 897714
Kızlaar yaa
Bugün iş yerinde dediğim ki yusufun ilk iş günü sayılır çikolata mı göndersem. Bana abartma sen de askeriye orası filan dediler.
Ben de bugün eşimle konuşurken sana çikolata göndersem mi dedim bana kızdılar dedim. Bir de bir karikatür yapmıştım facebookta. Onu nasıl buldun dedim. Karikatür de aşağıda.
Çok sinirleniyorum dedi. Farkında değil misin küçük düşürüyorsun kendini böyle şeyler. Alay ediyor herkes seninle filan dedi. :S
Ben bunları geyik olsun diye yapıyorum. Bana hiç insanlar alay ediyor gibi gelmiyor. Ki ederlerse de etsinler. Hiç umrumda değil ki?
Eki Görüntüle 897714
Yüksek ihtimal şimdi birşey yapmayacaksın ama, ayrılırken hüngür hüngür ağlayacaksın
Allah sabır versin.
Anlayabiliyorum canım seni. Ağlama sakın en azından askerine belli etme bunu ona moral ver o sekilde uğurla
Alışıcaksın canım merak etme azıcık sabret Allah kavuştursun şimdiden
Günaydıınnnnnnn
Günaydınnnnnn
kızlar bu telefonla görüşme olayını nasıl çözdünüz?
türk telekomla kıbrıs bedava aranıyor mu?
günaydınnn kızlaarr
Kızlaar yaa
Eki Görüntüle 897714
Kızlar henüz yeni girdim, geçenlerde yemin töreni için sürpiz yapacağımı söylemiştim. Allahıma şükürler olsun görebildim, hemde ailesi ile tanıştım. Rüya gibiydi öyle mutlu oldu ki beni görünce hiç beklemiyordum seni dedi.
allah herkese sevdiği ile olmayı nasip etsin.
Bu arada dağıtımı edirne çıktı bu cuma teslim oluyor.
kızlar selamlar pek giremiyorumgökçe uğurladınmı askerini. hadi hayırlı olsun Allah kavuştursun hepimizi... bugün bana kargo geldi çok şaşırdım mektup ve künyesini göndermiş :) bi künye daha yaptırmış ikimizin adı yazıyo ve ilk tanıştığımız tarih yazıyo çok mutlu oldum
ayy ne kadar romantiiik.orda bıde bunları dusunmus yapmıs ya helal olsun valla .)
kızlar selamlar pek giremiyorumgökçe uğurladınmı askerini. hadi hayırlı olsun Allah kavuştursun hepimizi... bugün bana kargo geldi çok şaşırdım mektup ve künyesini göndermiş :) bi künye daha yaptırmış ikimizin adı yazıyo ve ilk tanıştığımız tarih yazıyo çok mutlu oldum
sorma hiç beklemezdim :))) valllaa sevgilimin böyle şeyleri düşünüyo olması beni şaşırttıı :) çok seviyorum onuuuuuuuuu
way wayyy canımm çok güzel bir süpriz olmuş
akşam otobüsü canım son saatlerimiz
vallahi cok guzel sevmelısın yanii .)
çok güzel oldu gerçekten :)))
canım benimmm sıkma canınıı herşey geçecek unutmaa
sen ne yaptın canım benim :44:
napiyim evdeyım hala aynı bıldıgın .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?