355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

oyy kıyamam su gibi geçsin zaman inşallah canım benim Allah kavuştusun[/QUOTE]

Alllah kavustursun canım..

Allah kavustursun cnm günler hızlı hızlı gecsin

çok sağolun canlarım otogardan ayrılık zordu tabi ama beklediğimden daha kolay oldu 25 gün sonra görecek olmanın verdiği bir rahatlık var ondan sanırım Allah hepimize sabır versin en çok da orada sevdiğini,ailesini,dostlarını özleyeck askerlerimize

kızlar hepinize günaydınn uzun zamandır yoktum giremedimm ne var ne yok neler yapıyosunuz bakalım geçmişe bakamadım izin bitti işe geri döndüm (

herşey yolundadır inşallah?

geçmiş bi kaç sayfaya baktım da nasıl özlemişim ya hepi topu bikaç gün giremedim yalnızcaa beni unutup dışlamadınız demii :26:

oyy kıyamam su gibi geçsin zaman inşallah canım benim Allah kavuştusun

çok sağolun canlarım otogardan ayrılık zordu tabi ama beklediğimden daha kolay oldu 25 gün sonra görecek olmanın verdiği bir rahatlık var ondan sanırım Allah hepimize sabır versin en çok da orada sevdiğini,ailesini,dostlarını özleyeck askerlerimize [/QUOTE]

NASIL HİSSEDİYOSUN :)

NASIL HİSSEDİYOSUN :)[/QUOTE]

canım benim bir şapşallık war biliyor musun? zaten şu an tam anlayamabilirim h.içi çok görüşemiyorduk şu an farklı gelmiyor ama bu h.sonu oldukça koyar ama sağolsun hemen arkadaşlarım program yapmışlar benim için sinema yemek alışveriş falan... sağ salim varmışlar Kastamonuya aradı az önce bilmem bir garibim ama iyiym canım daha kötü olurmuyum bilmem zaman gösterecek

NASIL HİSSEDİYOSUN :)

canım benim bir şapşallık war biliyor musun? zaten şu an tam anlayamabilirim h.içi çok görüşemiyorduk şu an farklı gelmiyor ama bu h.sonu oldukça koyar ama sağolsun hemen arkadaşlarım program yapmışlar benim için sinema yemek alışveriş falan... sağ salim varmışlar Kastamonuya aradı az önce bilmem bir garibim ama iyiym canım daha kötü olurmuyum bilmem zaman gösterecek[/QUOTE]

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN CANIM KOLAY OLMAYACAK ELBETTE AMA SABRET HEPSİ GEÇECEK İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…