canım benim bir şapşallık war biliyor musun? zaten şu an tam anlayamabilirim h.içi çok görüşemiyorduk şu an farklı gelmiyor ama bu h.sonu oldukça koyar ama sağolsun hemen arkadaşlarım program yapmışlar benim için sinema yemek alışveriş falan... sağ salim varmışlar Kastamonuya aradı az önce bilmem bir garibim ama iyiym canım daha kötü olurmuyum bilmem zaman gösterecek
gizemmmm nerdesinnn tabi şafak 2 hafta olunca gelmezsin artık sık sık buraya :101: :101:
kızlar hepinize günaydınn uzun zamandır yoktum giremedimm ne var ne yok neler yapıyosunuz bakalım geçmişe bakamadım izin bitti işe geri döndüm(
herşey yolundadır inşallah?
geçmiş bi kaç sayfaya baktım da nasıl özlemişim ya hepi topu bikaç gün giremedim yalnızcaa beni unutup dışlamadınız demii:26:
günaydınnnnnnnn.erken kalktım bugun normalde 1 de kalkardım .)) dun gece gelmedım burayada tuğçem evet canım sıkkındı yattım uyudum ondan .)
hülyaamm olur mu oyle seyy.senı unuturmuyuz hıcc
gökçecim Allah kavustursun canım.bu gunlerıde bıtırıcez merak etme zor da olsa
günaydınnnnnnnn.erken kalktım bugun normalde 1 de kalkardım .)) dun gece gelmedım burayada tuğçem evet canım sıkkındı yattım uyudum ondan .)
hülyaamm olur mu oyle seyy.senı unuturmuyuz hıcc
gökçecim Allah kavustursun canım.bu gunlerıde bıtırıcez merak etme zor da olsa
kızlar hepinize günaydınn uzun zamandır yoktum giremedimm ne var ne yok neler yapıyosunuz bakalım geçmişe bakamadım izin bitti işe geri döndüm(
herşey yolundadır inşallah?
geçmiş bi kaç sayfaya baktım da nasıl özlemişim ya hepi topu bikaç gün giremedim yalnızcaa beni unutup dışlamadınız demii:26:
Selam askerii kıbrısta olanlar nerede askerınız bırlıgı koy olrk ?
mrb baharcm nasılsın???
cok sukur ıyıyım tatlım ya sen nasılsın ? :)
malum havalar soğuk hasta olanlar kervanına bende katıldım
ateşim falan var bugün cnm hiç bişey yapmak istemiyooo.
ay kıyamam cok gecmıs olsn ılac ve c vitamnı al bol bol cnm
selaam olsuun herkese keyifler nasıl bakalımmmm
ıhlamur içtim az önce artık akşam ilaçlarımı içerim işyerine getirmedim içersem uyku geliyo yoksa :)
amann dikkat edin valla hasta falan olmaya gelmiyo.bide kocack yanımda olsaydı keşke falan diyorum kendi kendime naz yapmasına
bayılırım hastayken bide bu düşünce iiice alt üst etti beni off yaaa bitsin artıkkkk
Selam askerii kıbrısta olanlar nerede askerınız bırlıgı koy olrk ?
hiç öle şey olur mu hülyacm hoş geldin :) bende fazla giremiyorum bnm sıpa sürekli ilgi istiyo
herşey yolunda ama işte özlem iiice arttı sanki zaman geçmiyoo.sen nasılsın neler yaptın????
lefkosa doganci koyu bende:)Canım benimki Lefkoşa, Değirmenlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?