355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN CANIM KOLAY OLMAYACAK ELBETTE AMA SABRET HEPSİ GEÇECEK İNŞALLAH[/QUOTE]

aminn hepimizinki inş.

günaydınnnnnnnn.erken kalktım bugun normalde 1 de kalkardım .)) dun gece gelmedım burayada tuğçem evet canım sıkkındı yattım uyudum ondan .)

hülyaamm olur mu oyle seyy.senı unuturmuyuz hıcc

gökçecim Allah kavustursun canım.bu gunlerıde bıtırıcez merak etme zor da olsa
gizemmmm nerdesinnn tabi şafak 2 hafta olunca gelmezsin artık sık sık buraya :101: :101:

kızlar hepinize günaydınn uzun zamandır yoktum giremedimm ne var ne yok neler yapıyosunuz bakalım geçmişe bakamadım izin bitti işe geri döndüm (

herşey yolundadır inşallah?

geçmiş bi kaç sayfaya baktım da nasıl özlemişim ya hepi topu bikaç gün giremedim yalnızcaa beni unutup dışlamadınız demii :26:

sağol tatlımmm öyle de böyle de geçicek zamanı durduramıyoruz ki zaten dimi

benden de tünaydın :) dün akşam bende gelemedim topiğe bebiş çok mızmızlandı bu aralar.valla özledim sizi.işteyken giriyorum ama kimse olmuyo akşamlarıda ben pek fazla giremiyorum off offf zamanda bi geçiyo gibi bi geçmiyo gibi bende anlamadım ama cnm çoooooook sıkılıyo onu biliyorum seninde canın sıkkınmış cnm noldu ??? aslında sıkkın olması için o kadar sebep var ki demi.az çok tahmin edebiliyorum sıkıntılarını tatlım.olsun ama güçlü insanlarız biz herşeyin üstesinden geliriz

kızlar hepinize günaydınn uzun zamandır yoktum giremedimm ne var ne yok neler yapıyosunuz bakalım geçmişe bakamadım izin bitti işe geri döndüm (

herşey yolundadır inşallah?

geçmiş bi kaç sayfaya baktım da nasıl özlemişim ya hepi topu bikaç gün giremedim yalnızcaa beni unutup dışlamadınız demii :26:

hiç öle şey olur mu hülyacm hoş geldin :) bende fazla giremiyorum bnm sıpa sürekli ilgi istiyo

herşey yolunda ama işte özlem iiice arttı sanki zaman geçmiyoo.sen nasılsın neler yaptın????

ay kıyamam cok gecmıs olsn ılac ve c vitamnı al bol bol cnm

ıhlamur içtim az önce artık akşam ilaçlarımı içerim işyerine getirmedim içersem uyku geliyo yoksa :)

amann dikkat edin valla hasta falan olmaya gelmiyo.bide kocack yanımda olsaydı keşke falan diyorum kendi kendime naz yapmasına

bayılırım hastayken bide bu düşünce iiice alt üst etti beni off yaaa bitsin artıkkkk

daha 3. aya yenı gırıyoruz :/ uffffff cok ozledm onu yanımda görmeyi

hiç öle şey olur mu hülyacm hoş geldin :) bende fazla giremiyorum bnm sıpa sürekli ilgi istiyo

herşey yolunda ama işte özlem iiice arttı sanki zaman geçmiyoo.sen nasılsın neler yaptın????

napayım canım çeyiz meyiz aldım bi kaç parça ama nişanlım yanımda olmadığı için hem çok kararsız kaldım hemde çok zorlandım seçerken yıllık izindeydim biliyosunuz pztsi başladım işte tekrar yoruldum baya bugün bide üstümde bi sıkkınlık var anlamadım hayır olsun diyorum siz neler yaptınız bebiş ne alemde iyi demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…