355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kaymak gibi suratı olmuştur kesin :D
Ben son gittiğimde odasında bi Kitap'ın icine
Mektup saklamıştım, bi kaç yerde de notlar var hala,
Mektupun yerini demin söyledim kapamadan önce
Telefonu :)) bi göz at vakit bulursan "Yarını Beklerken" kitabının
İçine dedim .. Sanki ozamandan icime doğmuş gibi o Kitap'ın icine
Koymuşum mektupu , şimdi düşününce gerekten
Yarınları bekleyerek geçiyor onsuz günlerim :))

Umarım almıştır mektupu.. Benden sonra telefonu kapatacaktı , ve yine söyledi bişey olursa annemi ara dedi :))
Yarın Allah kavuştursun diye aricam kayınvalideciğimi :16:

hayatımız kitap oldu wallahi ama şöyle bir düşünüyorum da evet birşeyleri bekliyoruz ama daha güzel oluyor bee herşey hazır olsaydı bu duyguyu da tadamayacaktık özlem de olmalı ilişkide ileride geriye dönüp baktığımızda way bee diyeceğimiz günler bunlar hem onlar askerdeyken bizim kıymetimizi daha iyi anlayacaklar eminim çok farklı insanlar olarak dönecekler inşallah:16:

ŞAfaaaak atmaya 1 saat var nerdesınız :27::27:

baharım ilk şafağımda da uyuyakaldım ya tebrik ediyorum kendimi :( kuzum benim adımı da sizin olduğunuz sekmeye taşısan ya malum asker yareni oldum ben de:72:

spor yapmıyor cnm bnmkinin bi bacagında lifler kopuk normalde ameliyat olması gerekiyor orada revire gitmiş spora cıkmayacaksın demişler çıkmıyor ömerde eğer doktora giderse ameliyata alırlar ama kimse önermiyormus cünkü kıbrısta yapıyorlarmıs pekte iyi değilmiş gerci 2 ay falan hava değişimine yolluyorlar ama sağlık bu tabiki riske de atılmaz spora cıkmaması yetiyor suan bize :16: :16:

aa geçmiş olsun canım normalde aslında rapor falan ayarlanıp erken bitirebilir askerliğini bizim bi arkadaş öyle 1-2 ay erken çıkmıştı die hatırlıyorum. Mert'inde ön çapraz bağları kopmuştu bir de menisküs wardı ameliyat oldu geçen sene raporlarını röntgenlerini falan götürdü giderken komutan spor yapmazsın yaprakları izmaritleri süpürürsün demiş :1:

günaydın herkese kızlar bu ara gelemiyorum çok bi dün yazabildim..ya ben bu ara bi acayibim canım hiçbişey yapmak istemiyor dün iş yerinde o kadar yopğundum ki izinde olduğum için işler birikmiş dağ olmuş eve gidip yemek yiyip hmen yatıyorum dün nişanlım farketti bu durumu sordu üstüme gelmeden benim ağzımdan tek kelime çıktı '' yoruldum..'' dedim ve tutamadım gözyaşlarımı kıyamam bana o teselli verdi dün bak bitecek 4 ün 1 ini bitirdik gelip yuvamızı kurucaz diye benim ona vermem gereken teselliyi o bana verdi.. havalardanmı bilmiyorum bunalımamı giriyorum hiç bilmiyorum ama bi haller var bu ara üstümde :((

günaydın herkese kızlar bu ara gelemiyorum çok bi dün yazabildim..ya ben bu ara bi acayibim canım hiçbişey yapmak istemiyor dün iş yerinde o kadar yopğundum ki izinde olduğum için işler birikmiş dağ olmuş eve gidip yemek yiyip hmen yatıyorum dün nişanlım farketti bu durumu sordu üstüme gelmeden benim ağzımdan tek kelime çıktı '' yoruldum..'' dedim ve tutamadım gözyaşlarımı kıyamam bana o teselli verdi dün bak bitecek 4 ün 1 ini bitirdik gelip yuvamızı kurucaz diye benim ona vermem gereken teselliyi o bana verdi.. havalardanmı bilmiyorum bunalımamı giriyorum hiç bilmiyorum ama bi haller var bu ara üstümde :((

kıyamam sana Hülyammm çok normaldir zor bir süreç geçiyor senin içinde onun içinde ama sakın ben teselli verecekken o bana moral veriyor diye düşünme. hayat müşterek değilmi siz ortak yaşıyorsunuz bunları sonuçta sen onu beklediğin için bu durumdasın oda kendini seni üzmemek adına sana karşı borçlu hissediyor olabilir bu durumda onun vicdanı daha rahat olur emin ol. bak yarıladınız neredeyse salma kndini iş yarat kendine nişanlının dediği gibi yuva kuracaksınız en büyük engeliniz ortadan kalkacak. insanız her zaman güçlü,mutlu olamayız geçici bir süreç bu

kıyamam sana Hülyammm çok normaldir zor bir süreç geçiyor senin içinde onun içinde ama sakın ben teselli verecekken o bana moral veriyor diye düşünme. hayat müşterek değilmi siz ortak yaşıyorsunuz bunları sonuçta sen onu beklediğin için bu durumdasın oda kendini seni üzmemek adına sana karşı borçlu hissediyor olabilir bu durumda onun vicdanı daha rahat olur emin ol. bak yarıladınız neredeyse salma kndini iş yarat kendine nişanlının dediği gibi yuva kuracaksınız en büyük engeliniz ortadan kalkacak. insanız her zaman güçlü,mutlu olamayız geçici bir süreç bu

Gökçem benim ya askerin bugün teslim oluyor ve sen 40 gününü devirmiş birine teselli veriyosun şuan çok utandım gerçekten.. evet haklısın nişanlımda diyor ki benim yüzümden, beni beklediğin için böyle oluyosun ve sana karşı mahçup oluyorum diyor bakar mısın nasıl bi ince düşüncedir bu.. toplarlamaya çalışıyorum ara ara oluyo bana cimcimem daha öncekine şahit olup beni toparlamaya çalışmıştı.. geçicek daha sık gelmeye çalışıcam çünkü burası çok iyi geliyor.. sen ne yaptın teslim oldu mu?

Gökçem benim ya askerin bugün teslim oluyor ve sen 40 gününü devirmiş birine teselli veriyosun şuan çok utandım gerçekten.. evet haklısın nişanlımda diyor ki benim yüzümden, beni beklediğin için böyle oluyosun ve sana karşı mahçup oluyorum diyor bakar mısın nasıl bi ince düşüncedir bu.. toplarlamaya çalışıyorum ara ara oluyo bana cimcimem daha öncekine şahit olup beni toparlamaya çalışmıştı.. geçicek daha sık gelmeye çalışıcam çünkü burası çok iyi geliyor.. sen ne yaptın teslim oldu mu?

aşkolsun nolcak birbirimize destek vereceğiz tabiki çünkü çok klasik olacak olan ama yaşayan bilir bunu ancak. ben bak günlerdir hep kendimi telkin ediyorum böyle düşünerek kendimi ne kadar sıksamda snçta gitti zaman durmuyor biliyorsun ama gittiği gibi gelecek de Allah'ın izniyle. biz bu günleri bilerek onlarla bu yola başkoymadık mı? sonuçta asker yolu gözlememeyi de bilirdik gidip gelmiş birilerini bulabilirdik ama onlarla yaşayacağımız mutluluk için 5 aycık ayrı olmak fazlasıyla değer. az önce aradı canım kahvaltı etmiş sonra teslim olmaya gidecekmiş girmeden ararım seni dedi bir düğüm oldu boğazımda ama hemen espri falan yaptım toparladım asla onla konuşurken ağlamamaya çalışcam diye söz verdim çünkü telefonu kapattıktan sonra ağlarım.

KIZLAR ÖNEMLİİİİ!!! :1:
öncelikle herkese günaydın :16: kızlar yılbaşı yaklaşıyo ee ne süprizler ne hediyeler alıcaz neler yapıcaz çok güzel bişey yapmalıyım fikirleriniz varmı :103::87:

öncelikle herkese günaydın :16: kızlar yılbaşı yaklaşıyo ee ne süprizler ne hediyeler alıcaz neler yapıcaz çok güzel bişey yapmalıyım fikirleriniz varmı :103::87:

Ben yılbaşı hediyesi olarak değil ama 10 Ocak'ta yanına gideceğim. O zaman için bunu yapmayı düşünüyorum. Farklı durumlar için mektuplar. O sitede baya güzel fikirler var:) bir de bir atkı almayı düşünüyorum. Ufak birşey olsun diye :)

http://www.............../romantik-mektuplar/

Son düzenleme:
aşkolsun nolcak birbirimize destek vereceğiz tabiki çünkü çok klasik olacak olan ama yaşayan bilir bunu ancak. ben bak günlerdir hep kendimi telkin ediyorum böyle düşünerek kendimi ne kadar sıksamda snçta gitti zaman durmuyor biliyorsun ama gittiği gibi gelecek de Allah'ın izniyle. biz bu günleri bilerek onlarla bu yola başkoymadık mı? sonuçta asker yolu gözlememeyi de bilirdik gidip gelmiş birilerini bulabilirdik ama onlarla yaşayacağımız mutluluk için 5 aycık ayrı olmak fazlasıyla değer. az önce aradı canım kahvaltı etmiş sonra teslim olmaya gidecekmiş girmeden ararım seni dedi bir düğüm oldu boğazımda ama hemen espri falan yaptım toparladım asla onla konuşurken ağlamamaya çalışcam diye söz verdim çünkü telefonu kapattıktan sonra ağlarım.

canım benim ne güzelde yazmışsın çok teşekkür ederim.. evet bende kendime o sözü verdim ama ben bazen dayanamıyorum o da bunu anlayıp hemen güldürmeye çalışıyor sanırım nişanlım benden daha güçlü :)) Allah tez zamanda kavuştursun hepimizi inşallah Amin.

canım ben atkı örüyorum şimdi ve yılbaşında yalnızca bunu göndermeyi planlıyorum bakalım yetiştirmeye çalışıyorum bi yandan :6:

atkı güzel fikir benimde aklıma gelmişti :) kızlar süper bir yer buldum kişiye özel çikolatalar üzerlerinde notlar var hoş bi kutunun içinde birsürü çikolata :))
Size Özel
inceleyebilirsiniz :)))

bu mektuplarda çok güzel :)) kafamda çok güzel şeyler oluştu :)) tşk ederimmm hazırlıklarım bitince sizinlede paylaşıcam :))) :16::16::16::16:

canım çok hoşmuş mektuplar güzel bir fikir olabilir. bende sevgili kitabı yapacağım kısmetse başladım ama yarım kaldı. 2 ocakta d.günü 10 ocaktada yemin töreni var d.gününde postayla göndermesemmi diyorum komutanlar falan açıp bakarlar nasılsa 1 hafta sonra görücem kendim veririm dedim ama bakalım.

canım çok hoşmuş mektuplar güzel bir fikir olabilir. bende sevgili kitabı yapacağım kısmetse başladım ama yarım kaldı. 2 ocakta d.günü 10 ocaktada yemin töreni var d.gününde postayla göndermesemmi diyorum komutanlar falan açıp bakarlar nasılsa 1 hafta sonra görücem kendim veririm dedim ama bakalım.

Ben şimdiden birşeyler yazmaya başladım mektuplar için. Anca yetişir. İçine güzel bir şeyler de koyabilirsiniz. Mesela sıkıldığın zaman deyip içine sudoku koymayı düşünüyorum :) Doğum gününde deyip içine mum konfeti ve para koymayı düşünüyorum. 11 Nisanda doğumgünü. O zaman da süpriz yaparak gitmeyi düşünüyorum. Ben olmazsam yanında kendine bir pasta al lütfen ben almışım gibi diyeceğim :) Çikolata filan birşeyler de koymayı düşünüyorum. Ama kafama takılan birşey var. Askeiyeye girerken sorun olur mu bu?

Ben göndermiştim acemi de mektup. Komutan kimden demiş. Eşimden deyince açmamış. Eliyle zarfı yoklamış bir vermiş. Açıp bakma olayı biraz da komutana bağlı diyorlar. O biraz riskli olabilir. Ama sanki ben tepskisini görmek isterim. O sırada yanında olmak isterim hediyesini alırken.

Ben şimdiden birşeyler yazmaya başladım mektuplar için. Anca yetişir. İçine güzel bir şeyler de koyabilirsiniz. Mesela sıkıldığın zaman deyip içine sudoku koymayı düşünüyorum :) Doğum gününde deyip içine mum konfeti ve para koymayı düşünüyorum. 11 Nisanda doğumgünü. O zaman da süpriz yaparak gitmeyi düşünüyorum. Ben olmazsam yanında kendine bir pasta al lütfen ben almışım gibi diyeceğim :) Çikolata filan birşeyler de koymayı düşünüyorum. Ama kafama takılan birşey var. Askeiyeye girerken sorun olur mu bu?

Ben göndermiştim acemi de mektup. Komutan kimden demiş. Eşimden deyince açmamış. Eliyle zarfı yoklamış bir vermiş. Açıp bakma olayı biraz da komutana bağlı diyorlar. O biraz riskli olabilir. Ama sanki ben tepskisini görmek isterim. O sırada yanında olmak isterim hediyesini alırken.

aynen aynen tepkisini görmek istiyorum işte. bakalım bi zaman geçsinde nasıl olur nasıl gider göreceğiz dediğin gibi komutanların insiyatifine bağlı bazı şeylerde :72:

günaydınnn kızlarrr..

hülyam yapma boyle ya cok uzuluyorum ./ gökçenın dedıgı gıbı bır gun gelıcek o senı tesellı edıcek bır gun gelıcek sen onu.. bu kadar anlayıslı bır sevgılıye sahıp oldugun ıcın sukret canım benım.ıyı taraflarını dusun.4 ay sık dişini bak hersey cok guzel olucak ınan bana :16: buraya daha sık gel iyi geliyorsa ozletme kendınii .)

bende geldıgınde nasıl bsy yapsam da mutlu etsem dıe dusunyorum.gelişini kutlamam lazım .))

Ben yılbaşı hediyesi olarak değil ama 10 Ocak'ta yanına gideceğim. O zaman için bunu yapmayı düşünüyorum. Farklı durumlar için mektuplar. O sitede baya güzel fikirler var:) bir de bir atkı almayı düşünüyorum. Ufak birşey olsun diye :)

Kızlar valla fikirleriniz cok güzel hediye icin, benimkide 28.martta doğum günü
Ben Almanya'da olduğum icin İstanbul'daki arkadaşımdan
Yardım alcam, pasta ısmarlatcam ve sevdiği futbol takımının formasını yollucam,,
Ayrı olduğumuz icin biraz da romantiklik yapmak amaçlı usta birliğine gittiğinde
Ailesinin ve ikimizin resimlerini küçük bi albüm yapıp
Aralara küçük notlar yazıp yollamayı düşünüyorum :21:
Hem duygularını depreştiririm hemde ummadığı bi anda eline geçtiği icin
Sevinir :))

Keşke bizde sizin gibi sevgili olsaydık da daha farklı şeyler yapabilseydik :(( :5:

selaam bişi dicem bu link açılmıyo ccanım merak ettim nasıl mektupmuş diee:26:

Kızlar valla fikirleriniz cok güzel hediye icin, benimkide 28.martta doğum günü
Ben Almanya'da olduğum icin İstanbul'daki arkadaşımdan
Yardım alcam, pasta ısmarlatcam ve sevdiği futbol takımının formasını yollucam,,
Ayrı olduğumuz icin biraz da romantiklik yapmak amaçlı usta birliğine gittiğinde
Ailesinin ve ikimizin resimlerini küçük bi albüm yapıp
Aralara küçük notlar yazıp yollamayı düşünüyorum :21:
Hem duygularını depreştiririm hemde ummadığı bi anda eline geçtiği icin
Sevinir :))

Keşke bizde sizin gibi sevgili olsaydık da daha farklı şeyler yapabilseydik :(( :5:

,canım çok hoşmuş yapcakların nden sevgili diil misiniz???

bende sevdicegim gelince özel bişiler almak istiyorum ne yapsam kiii:31:yardımlarınızı bekliyoruum kızlaarrr:16:

bnm düşüncem ikimizinde giyebilicegi bi kıyafet olur saat olur napsam kiii:31:

,canım çok hoşmuş yapcakların nden sevgili diil misiniz???

Bizim durumlar biraz karışık ,
Sevgiliydik tüm ailesi biliyor tanıyor beni , bir takım sorunlarınız vardı ilişkimizi sonlandırdık
Ama kopamıyoruz birbirimizden ..
Adı yok ilişkimizin ama ayrılsakta beraberiz :)

Askerden geleyim hele bi diyor , seni ardımda bırakmak
Istemiyorum gelince adını koyarız filan dedi ..
Ben bunada razıyım çünkü böyle ck cok daha iyi anlaşıyoruz
Yıpratmıyoruz birbirimizi :))

Back
X