355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Bizim durumlar biraz karışık ,
Sevgiliydik tüm ailesi biliyor tanıyor beni , bir takım sorunlarınız vardı ilişkimizi sonlandırdık
Ama kopamıyoruz birbirimizden ..
Adı yok ilişkimizin ama ayrılsakta beraberiz :)

Askerden geleyim hele bi diyor , seni ardımda bırakmak
Istemiyorum gelince adını koyarız filan dedi ..
Ben bunada razıyım çünkü böyle ck cok daha iyi anlaşıyoruz
Yıpratmıyoruz birbirimizi :))

anladım canım umarım ii bi sevgili olursunuz sizde her ilişkide yıpranma oluyor asıl iş
sevginle o yıpranmanın üstünü kapamak bence sevgi herşeyin üstesinden geliyor emin ol
seviyorsunda belli bununda üstesinden gelir....

günaydınnn kızlarrr..

hülyam yapma boyle ya cok uzuluyorum ./ gökçenın dedıgı gıbı bır gun gelıcek o senı tesellı edıcek bır gun gelıcek sen onu.. bu kadar anlayıslı bır sevgılıye sahıp oldugun ıcın sukret canım benım.ıyı taraflarını dusun.4 ay sık dişini bak hersey cok guzel olucak ınan bana :16: buraya daha sık gel iyi geliyorsa ozletme kendınii .)

bende geldıgınde nasıl bsy yapsam da mutlu etsem dıe dusunyorum.gelişini kutlamam lazım .))

kızlar benim sevgilim fnatikfenerli feneriumdan çift formalarından aldım ben ..Romeo ve Juliet Kapak Fotoğrafı ~ Facebook Kapak Fotoğrafları, Kapak Fotoğrafları... onunkinde romeo benimkinde jüliet var..ortak birşeyimiz olmamıştı bu şekilde beğeneceğini düşünüyorum büyük ihtmalle haftaya dağıtım iznine gelecek yılbaşında birlikte olacağız o yüzden kendim vereceğim:)

kızlar benim sevgilim fnatikfenerli feneriumdan çift formalarından aldım ben ..Romeo ve Juliet Kapak Fotoğrafı ~ Facebook Kapak Fotoğrafları, Kapak Fotoğrafları... onunkinde romeo benimkinde jüliet var..ortak birşeyimiz olmamıştı bu şekilde beğeneceğini düşünüyorum büyük ihtmalle haftaya dağıtım iznine gelecek yılbaşında birlikte olacağız o yüzden kendim vereceğim:)

anaamm ne güzelmiş buu!! koyu galatasaraylı biri olarak ben bile çok beğendim yani :1:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

qizem7 -> Şafak 12 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc -> Şafak 15

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 42 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak 125 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 129 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 121 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 123 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 123 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 123

Kubrah -> Şafak 123 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 122 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 122 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 125 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 122 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> Şafak 125 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 125 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 324 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak 320 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

essen791-> Şafak 352 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> 166 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SELAM HERKEZEEEEE :72::72::nazar::nazar::51::51::51::51:

$1521560_271342103013099_29468885_n.webp Nasıl kızlarr duz falan dusunun :)) :17::17::17:

hımmm başarılı ben zaten balık model hastasıyım dediğin gibi düz olursa güzel olur

hımmm başarılı ben zaten balık model hastasıyım dediğin gibi düz olursa güzel olur

gayet hoş duruyoo...

Bu arada geçmişi okudum biraz dünde gelemedim topiğe bu akşam girmeye çalışcam valla ewde yoğunluk işte

yoğunluk kafayı yemek üzereym.bugün yemeğe bile gidemedim kızlar :(

birazdan çıkcam inş akşama görüşürüz :1:

bende balık modeele bayılıorm hata gelınlıgımı balık model yaptırcam hihihih :)

cnm akşam beklıorzzzz :29::29:

Merhaba kızlar nasılsınız iyi akşamlar :)
Doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum gerçi ama yazmak istedim ,yönlendirirseniz beni sevinirim :) benimde erkek arkadaşım yarın sabah birliğine teslim olacak Allah nasip ederse ve kısa dönem gidiyor oda ..
Acemisi Kastamonu usta birliği Amasya cıktı .

Allah askerlerimizi sağ selamet bizlere kavuştursun inşallah :)

Allah kavuştursun canım benimki de acemiliği amasya da yaptı rahat bir yer tek sorun telefon sırası çok oluyordu:)

Selam asker eşleri,sevgilileri nasılsınız görüşmeyeli?Her gün mümkün olduğunda mutlaka okuyorum yazılanları bir konuda yardımınıza ihtiyacım var Eşim in usta birliği Çanakkale Gelibolu ya düştü yılbaşından sonraki hafta sonu yanına gitmeyi planlıyorum ama nerede kalacağımız konusunda fikir edinmek istiyorum tavsiye ettiğiniz otel pansiyon v.s var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X