355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Bende geldim gene gozlerim doldu bu aksam mektup yazdim ama veremem sanirim cok agir gelir kocama uzulur
Benimkide telelfonu istedi gondrdim bakalim artik aksamlari konusamasak ta mesaj yazariz bolbol bana uykusuz geceler baslar
Usta birliginde yanindakiler onemli devrecilik cok zor ya

bende o yuzdn yazdgm gunlugu vermedım.. O bana acemıde yazdıgı gunlugu vermstıı bı sure okuyamadmm devmnıı ayy usta bırlıgı sıkıntılı cddn acemılık gıbı değil :))))

evet ama iyi oldu yoksa birşey anlamayacktm hoş yine anlamadm ya

darısıı sizlereee

anlamazsın tabi cnm gelip bir ay kalsa gitse yine yetmez yine yetmez
saol cnm zaman geçirecek bişeyler bulabilsem güzel olacak hemen gececekte bulamıyorum işte
örgü tığ işi bileniniz var mı geleyimde yanınıza öğretin bana iki üç çeyizlik yapardım bari :90: :90: :90:

ya nasıl 4 ay var yazıyo gideli bu kadar az olmuş olamaz..2 aya yakın oldu gidelli dedim bugun sorana..şimdi bakıyorum ve şaşırıyorum.. zaman kavramını mı yitirdim acaba..5 hafta olmuş sadece

bende o yuzdn yazdgm gunlugu vermedım.. O bana acemıde yazdıgı gunlugu vermstıı bı sure okuyamadmm devmnıı ayy usta bırlıgı sıkıntılı cddn acemılık gıbı değil :))))

gitmeden önce yaptığımız eğlencede bi ton video çekmiştim bende oturup onları izleyemiyorum şu anda bi işim oluyor galeriye girmiş oluyorum o videoları hemen geçiyorum bir hızla içim dayanmayacak şu anda çünkü. buradaymış sanki gibi hissettirmeye çalışıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…