355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Günaydınn.. Kızlar askeriniz usta birliğine telefonunu giderken mi soktu yoksa siz sonradan mı gönderip aldı ?

canlar günaydın napıyosunuz bakalımm 122 olduk oh çok şükürr 2 gün sonra gelsin 3 aylaaarrrrr

tünaydınnn.Gece kavga ettik gene.ağlamaktan beynim patladı.dısarı cıkcam bugun mystery (gizem) ıle bluscaz kafamz dagılır ınsallah.ıgrenc bır geceydı.Şafak azalıyor ama sevıncek bsy bıle kalmıyor..

KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ

:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:

:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:

qizem7 -> Şafak 11 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc -> Şafak 14

PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ

Mystery1643 -> Şafak 41 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ

ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ

askbiziz42 -> Şafak 124 Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 128 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 120 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 122 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 122 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 122

Kubrah -> Şafak 122 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 121 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 121 -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 124 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

tgcsvl -> Şafak 121 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

uzramm -> Şafak 124 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak 124 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ

İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ

İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ

dexsalgin -> Şafak 323 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak 319 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

essen791-> Şafak 348 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER

Gokche8605 -> 165 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

selamm kızlar napıyorsunuzzz bakalımm

kuzum gökçe de asker yareni artık gözünden kaçtı herhalde
sevdiğimin sesiyle uyandım bugün kendi numarasından aradı inanamadım kullanmaya başladı sandım ama değilmiş bi arkadaşından almış kendi hattını takmış ama olsun güzel başladı güzel geçer inşallah senden naber?

canım olan biten bişey yok aslında iyiyim çok şükür ama bu ara havalardanmıdır nedir bilmiyorum bi sıkıntı var üstümde hayra çıksınn

Hülyacım bak ne yap biliyor musun haftasonu işin yoksa bas git askerinin yanına nasılsa çarşı izni yok mu? görüşürsünüz günü birlik bile olsa İzmir-Denizli ne kadarcık mesafe ki? bizimki yakınımda olsa 2 haftadır bir giderdim ama maalesef fazla uzakta kafan dağılır nişanlını görmen çok iyi gelir bak

canım olan biten bişey yok aslında iyiyim çok şükür ama bu ara havalardanmıdır nedir bilmiyorum bi sıkıntı var üstümde hayra çıksınn
yarinden ayrı olduğundan o sıkıntı hülyacığım

aaaaa kızacağım size yeter artık kavga etmeyin ne güzel bitirmişsiniz zor günleri bilin birbirinizin kıymetini

:)) bende söyledim Bahara ama unuttu heralde beni de eklemeyi sizin bölüme :) ayy ne güzel muhteşem geçer günün tabikiii ben kimbilir ne zaman görücem telefonumda onun ismini bi daha

bizde dünden beri 4 kez falan konuştuk alıştım 366 alan koduna sesi iyi geliyordu yemin töreni tarihi falan belli olmuş napalım ne edelim diye konuştuk...

kızlarr sizinde askerlerinizi yemin töreninden yaklaşık 2 hafta sonramı ustalığa gönderildi? bizimkinin yemin töreni 10 ocakmış ama usta birliğine 27 ocakta teslim olcakmış. o arada acemilikte devam edecekmiş

görürsün canım görürsün zor geçiyor ama geçiyor ne yapaaksın gidecekmisin yemin törenine?

yok canım hemen ustaya geçmesi gerekiyordu benimkinin ama izin kullandı 5 gün sonra geçti ama normal de geçmeliydi yani hemen

walla gidicem heralde aslında gitmicektim o istanbula geçicekti yemin töreninden sonra ben oraya gelicektim hatta oradan ustalığa geçicekti uçakla ama şimdi tarih ileri atılınca kaldı bulunduğu şehirden dışarı çıkmaması iyi olur demişler sanırım. bu durumda yemin törenine giderim haftasonu ailesi falan hep beraber orda bi yerde kalırız.

jandarmalar öyle oluyormuş canım dün bi forumdada okumuştum bugün de sevgilim söyledi bizim dağıtım 27'sinde diye. jandarmalara özgü bir olay ama nedenini anlamış değilim

hımm jandarma mı yanlış hatırlamıyorsam hülyanın ki de öyle olmuştu jandarma olduğu için normal o zman:)
elinde gitme şansı varsa sakın kaçırma kuzum çok güzel bi duygu olmalı izlerken bile ağladımben

ben zaten Allah biliyor ya o kdr çok istiyorumki gitmek aylardır youtube'dan yemin töreni videoları flan izliyordum tüylerim diken diken oluyor gidemicem diyede üzülüyordum ama şimdi böyle olunca durumlar giderim heralde diye düşünüyorum başka türlü görüşemeyeceğiz çünkü 12 saat yol ama olsun değer

olsun canım değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…