aşkım olmadan ilk haftasonumsabahın köründe koğuşş kalk diye uyandırdı beni
bugün dışarı atıyorum canlar kendimi evde durursam ağlayıp durcam çünkü sürekli..
çok güzel Allah sizede nasip etsin en kısa zamanda ama şimdiden döndüğüm o anı düşünyorummm çok kötü oluyorum herşey başa saracak
Kademe atlamak bille bize mutluluk veriyoo allahımm
mrb tatlım umarım aramıştır eşin.çarşamba günüde beni eşim aramadı bütün gün meraktan öldüm diyebilirim aynı senin gibiydim iş yerinde müdürlerin yanında toplantıda falan sürekli gözüm telefondaydı ya ararda ben duymazsam görmezsem diye.sonra akşam aradı neymiş tüfek mi ne temizlletmişler saçma sapan bi sürü şey daha off offf canımızdan can gidiyo.eminim eşininde buna benzer bi açıklaması vardır cnm
selam herkesee nabersiniz kızlarrr bende çeyiz alışverişimi yaptım da geldimmm
hoşgeldin cnm valla bu aralar bu saatte kimse olmuyo bende geceleri giremiyorum sadece fırsat buldukça eskileri okumakla yetiniyorumbn geldim uzun zmn sonra ama kimsecikler yok
cnm benm allah kavuştursun zamanla alışıyo insanaşkım olmadan ilk haftasonumsabahın köründe koğuşş kalk diye uyandırdı beni
Bugün dışarı atıyorum canlar kendimi evde durursam ağlayıp durcam çünkü sürekli..
amin ecrincm ne kadar güzel bi şafak öle yaaa.bizleri unutmayın ama tamam mıkimseciikler yook gece gelirsiniz artkkk heralde o zamanda ben olmaam sanırımm
Son 11 artk bitiyoruuzzzdarısı sizleriin başınaa bugün paşamlada konuştum mutluyummm
sevndm cnm.telefon olayı tamamen fiyasko gerçekten biz içeri soktuk ama şuan çantada :) komutanları yıllık izne çıkmış ben gelene kadar çıkarmayın demiş :)aradı canım çok şükür. Kontörü bitmiş kantinde de kontör kalmamış. çarşıdan gelenler kontör getirmişler de onlardan almış. Bizimki ne zaman telefon olayına geçecek bekliyorum valla. Aslında kıbrısta olmasın rağmen maşallah çok rahat. Nöbet eğitim spor hiçbirşey yok. Bir haftada 2 kere karargaha gittiler. Onda da bilgisayardan birşeyler yapmışlar. Paso kitap okuyor. Ama telefon konusunda beklemedeyiz. Gidecekleri bekliyor anladığım kadarıyla. Onların birinden alacak. Gitse alsa telefon yeri ama. Bir haftada 60 tl veriyormuş kontöre. Onda da en fazla 3 kere konuşuyoruz günde.
slm hülyacm idare ediyoruz sen nasılsın?tahminim iyi olmalısın çünkü çeyiz alışverişi yapıpta kötü olunmaz herhalde.allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsn tatlım.selam herkesee nabersiniz kızlarrr bende çeyiz alışverişimi yaptım da geldimmm
selaaam neler aldn bakalm ^^
Iyi akşamlar kızlar nasılsınızz :))
Bende bugün askerimle konuştum,
Geri aradım onun kontörleri bitmedi ve rahat rahat 14.dk
Konuştuk cok şükür.. Kitap okumayan askerim kitap okuyormuş artık :))
Ilk cezalarını almışlar bugün , buzun üstünde
10.şinav çektirmiş komutan , ellerim dondu parmaklarım
Morardı resmen dedi(
Yatakhane buz gibiymiş üst üste giyin dikkat et dedim durdum ..
Benimki dağıtım izni almıcak, cabuk bitsin askerlik
Almıcam , dönmesi zor olur yoksa dedi ..
Hergün aramaya calışcak beni
Bende moral vercek şeyler söylemeye calışcam ama bakalım ..
Bi gün daha bitiyor cok şükür
hoşgeldin cnm valla bu aralar bu saatte kimse olmuyo bende geceleri giremiyorum sadece fırsat buldukça eskileri okumakla yetiniyorum
cnm benm allah kavuştursun zamanla alışıyo insan
amin ecrincm ne kadar güzel bi şafak öle yaaa.bizleri unutmayın ama tamam mı
sevndm cnm.telefon olayı tamamen fiyasko gerçekten biz içeri soktuk ama şuan çantada :) komutanları yıllık izne çıkmış ben gelene kadar çıkarmayın demiş :)
slm hülyacm idare ediyoruz sen nasılsın?tahminim iyi olmalısın çünkü çeyiz alışverişi yapıpta kötü olunmaz herhalde.allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsn tatlım.
ıyi akşamlar kızlar nasılsınızz :))
bende bugün askerimle konuştum,
geri aradım onun kontörleri bitmedi ve rahat rahat 14.dk
konuştuk cok şükür.. Kitap okumayan askerim kitap okuyormuş artık :))
ılk cezalarını almışlar bugün , buzun üstünde
10.şinav çektirmiş komutan , ellerim dondu parmaklarım
morardı resmen dedi(
yatakhane buz gibiymiş üst üste giyin dikkat et dedim durdum ..
Benimki dağıtım izni almıcak, cabuk bitsin askerlik
almıcam , dönmesi zor olur yoksa dedi ..
Hergün aramaya calışcak beni
Bende moral vercek şeyler söylemeye calışcam ama bakalım ..
Bi gün daha bitiyor cok şükür
iyi akşamlarrr bu cezalar yok mu bu cezalar....saçma salak kişiler yüzünden herkes ceza alıyo
askerin nerde askerdi cnm.bnm eşim kayseride malum havalar çoooooooooooooookkkk soğukmuş.bide çok enteresan 4 saatte bi 4 saat nöbet tutuyorlar
Moral vermekten başka elimizden bişey gelmiyor zaten cnm bazen o bile yetmiyo onlara
acemi kastamonu canım ,
ustası amasya olcak inşallah ..
Sırf biri icdimaya geç kaldı diye
hepsine buzda şinav çektirmişler..
Bide çoğu kişide telefon var , bende getirtircem
bari yazışırız daha rahat olur dedi ..
Aman dikkat et ceza alma yakalanırsan dedim ,
en fazla 2 hafta çarşıyı yasaklarlar bide el koyarlar
ama napim herkesde var filan dedi .. Bakalım artık
evet canım çok şükür iyiyimm nişanlanmadan önce bir çöpüm yoktu şimdi 4 aydır nişanlıyım daha yeni almaya başlıyorumAmin canım benim çok teşekkürler
selam herkesee nabersiniz kızlarrr bende çeyiz alışverişimi yaptım da geldimmm
ay evet oralarda çok soğuktur.allah herkesin yardımcısı olsun.bizlerinde onlarında...
Bizimkilerde sürekli ondan dolayı ceza alırlardı acemilikte.şimdi ust birliğinde eğitim yok allahtan.eşimgilde telefonu yakalatanlar 1 hafta geç terhis cezası almış buda bizi çok korkutuyor
güle güle kullanın cnm bnm bnm hiç çeyizim olmadı biliyomusun :) neden dersen evlenmeyi asla ama asla düşünmüyodum çünkü
Sonra okul biter bitmez evlendik ee malum bir sürü masraf oldu çok zorlandk diyebilirim
ayy ne guzellnerden aldınn? bende 3 gun once bunların hepsını alıverdım gtti :S
canım benim yemek takımlarımı tencerelerimi çatal kaşıklarımı vs. aldım bugün yani demirbaşlarııı çok heyecanlıyımmm artık bizimde tabaklarımız tencerelerimiz olduuusiz neler yaptınız bakalım?
aaa ciddimisinn
Allah korusun yaa , biz izin almıcak uzamasın diye derken
böyle bişey olursa iyice delirir benimki valla ..
Sesini duyayım razıyım , telefonu olmasa da olur özel..
Yeter ki ceza almasın uzamasın askerlik ..
Yazın gidiş planımı onun askerlikten geleceği haftalara denk getircem
cünkü :)) aksilik olmaz inşallahh :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?