kızlar napıyosunuuzz yarın tatil bu akşam burdayım inşallah :)) nişanlım aradı bu arada sabah 8 de çıkmışlar honazdan merkeze gitmişler ve akşama kadar ayakta bekletmişler öğle yemeği için kumanya vermişler bildiğin o kadar saat ayakta bekledik diyo akşam 5 buçuk gibi aradı yeni geldik Buldan'a diyee 5 kişilermiş kısa dönemler olarak geri kalan hepsi uzun diyo abi abi diyolarmış nişanlımlara 20 yaşında hepsi diyo :) 1 hafta oryantasyon eğitimi alıcaklarmış jandarmaların tüm görevlerini gösterip sonra seçim yapılacakmış benim sarı aydın ve denizli pc alt yapı sistemlerini kurmuştu inş masa başı yaparlar kendiside masa başı istemiyorum devreye çıkayım diyo hey allahım yaaa sinir oluyorum kesin komutanlarada beni masa başı yapmayın dicekk askerliğe başvururkende yedek subay istermisiniz sorusuna evet demiş tabi ben bunu sonradan öğrendim hey allahım sinir oluyorum hiçç beni düşünmüyoo
ya dolabında portakal görmüş çarşı iznini iptal etmişHayırdır canım nesi var ?
Emin misin ya bana yazman gerek 20 gün önceden de benim bilmem gerek ki burayı ayarlayayım dedi :s halbu ki ben bir kere sürpriz yapıp gitmek istiyordum. Eğer dilekçesiz oluyorsa çok mutlu olurum
Yapmışken tam yapayım mı diyor acaba. Yedek subay nedir ya. Tercih edilecek şey mi : s
Emin misin ya bana yazman gerek 20 gün önceden de benim bilmem gerek ki burayı ayarlayayım dedi :s halbu ki ben bir kere sürpriz yapıp gitmek istiyordum. Eğer dilekçesiz oluyorsa çok mutlu olurum
kızlar napıyosunuuzz yarın tatil bu akşam burdayım inşallah :)) nişanlım aradı bu arada sabah 8 de çıkmışlar honazdan merkeze gitmişler ve akşama kadar ayakta bekletmişler öğle yemeği için kumanya vermişler bildiğin o kadar saat ayakta bekledik diyo akşam 5 buçuk gibi aradı yeni geldik Buldan'a diyee 5 kişilermiş kısa dönemler olarak geri kalan hepsi uzun diyo abi abi diyolarmış nişanlımlara 20 yaşında hepsi diyo :) 1 hafta oryantasyon eğitimi alıcaklarmış jandarmaların tüm görevlerini gösterip sonra seçim yapılacakmış benim sarı aydın ve denizli pc alt yapı sistemlerini kurmuştu inş masa başı yaparlar kendiside masa başı istemiyorum devreye çıkayım diyo hey allahım yaaa sinir oluyorum kesin komutanlarada beni masa başı yapmayın dicekk askerliğe başvururkende yedek subay istermisiniz sorusuna evet demiş tabi ben bunu sonradan öğrendim hey allahım sinir oluyorum hiçç beni düşünmüyoo
ya dolabında portakal görmüş çarşı iznini iptal etmiş
ben ömere zorla yedek subayı işaretlettirdimama şimdi diyorumki iyi ki çıkmamış yoksa bn ne yapardım o anda zmn cabuk gecer gibi gelmişti ama hiçte öyle değilmiş iyiki kısacık yapıp gelecek
o da öyle diyor ama bu kadarı da artık saçmalık ya.telefon felan sokamıyor işte bu yüzden...portakala laf eden komutan telefona kim bilir ne derhey allahım bu nasıl bişeydir sanki ne saklamış dolabına portakal ya buu çocukcağız acıkınca yer yani ne var bunda te allam cidden mantık yok bu askerde benim sarının meşhur bi lafı var; allahtan girerken mantığı kapıda bıraktık diyo
ben öyle biliyorum cnm ama akşamda ömere sorarım söylerim sana :26: :26:
canım nasıl çarşı iznine gitmek için mi 20 gün önceden haber vermen gerekiyormuş? benim arkadaşım 2 kez süpriz yaptı sevgilisine çarşı iznine gitti ama bahsettiğin evci çıkarmaksa onu bilmiyorum geçmişi okuyamadığımdann
ya dolabında portakal görmüş çarşı iznini iptal etmiş
ya benim nişanlım mesleğinden ötürü masa başı çalışmadı hiç sürekli araba altında banka banka gezdi ziraat bankasının alt yapı sistemlerini değiştirdi ve tüm ege bölgesinden sorumluydu bu yüzden de denizlide de bilmediği yer yok.. masa başı yapamaz bende biliyorum patlar sıkıntıdan kafayı yer muhabere olayım yada bildiğin jandarma olayım olaylara gideyim devreye çıkayım diyor buldanıda çok iyi bildiği için güveniyor kendisine.. ya hani ilk başvururken tecili bozdururken yedek subaylık istiyosan evet hayır vardı benimkisi eveti yazmış bana hayır yazdım demişti ama o an ordaki görevli yedek subaylığı nasıl anlattıysa gaza gelmiş çok şükür çıkmadı yedek subaylık 12 ay dı çünkü o bakalım ne olacak hakkında hayırlısı olsunda
ben ömere zorla yedek subayı işaretlettirdimama şimdi diyorumki iyi ki çıkmamış yoksa bn ne yapardım o anda zmn cabuk gecer gibi gelmişti ama hiçte öyle değilmiş iyiki kısacık yapıp gelecek
o da öyle diyor ama bu kadarı da artık saçmalık ya.telefon felan sokamıyor işte bu yüzden...portakala laf eden komutan telefona kim bilir ne der(( of of konuşacaktı komutanla çarşı izi için birdaha gidip...zaten konuşamıyoruz çarşı izinlerinde görüşebiliyorduk kamerada..o da he çıkıp bir hava almış oluyordu.yazık ama ya..
Hülyacığım seninki hiperaktif herhalde :) o portakal olayını da okumuştum. Şaka gibiçarşı için değil evci izin için soruyorum.
Tuğbacığım çok makbule geçer sorabilirsen :) ayrıca sen niye yedek subay istedin. Yazık değil mi çocuğa :)
kızzz nasıl zorla işaretlettirdin Allah canını almasınben varya binlerce kez tembihledim planlarımızı hep kısa döneme göre yaptık hep işaretlemicekti orda bi adam nasıl anlattıysa gaza gelip hepsi eveti işaretlemiş tabi ben bunu yeni öğreniyorum şükürler olsun ki çıkmadıı 1 sene kafayı yerdim sanırım
yaa dedimki 5 ay yapan 12 ayda yapar arada kac ay varki hemde yedek subay güzel yani lojmanda kalıyorlar hafta sonları keyifli geçiyor oyle yapanlar cok memnun oluyor birde denizci olsaydı ucardım havalara cok havalı olurdu
kızım sen ne cadısın yaaadam 12 ay senden uzak tek başına lojmanda ohh haftasınları rahat.. ee senin için burda rahat olacakmıydı?? tek iyi yanı maaş alması olacaktı boşver sende 5 ay yapsın gelsin hemen yanında olsun emin ol böylesi daha iyidir
işte bn bunu işaretletirken kıbrıs cıkabileceğini aklımın ucundan bile geçirmemiştimeger birde kıbrıs ve uzun cıksaydı o zmn 12 ay ben oraya tasınmak zorunda kalırdım artık casus gibi peşinde dolanıp gizlice askeriyeye sıvışmaya çalışırdım
yaaa bak gördün müüü askerlik bu tuğçecim ne olacağı belli olmuyor gördüğün gibi yaşıyoruz iştee :)) ya ne dicem Tuba ne yaptı acaba kızlar aramızda görüşen var mı bugün aklıma geldii yazık kızcağız çok bekledi sabretti inş güzel şeyler olmuştur
tabi cnm pazartesi çarşıya cıkacak 4 bi yanı hem denizle hem kızlarla kaplı bir yerde askerlik yapıyor işte bizimkiler ne yapalım artık
evet bnmde geçenlerde aklıma geldi araya laf kaynadı soramadım habersiz bıraktı bizi ne oldu acaba gidecekti yanına :26: :26:
siz askerlerinize güvenin aldatcak adam 4 bi yanı adamla çevrili olsa bile ne yapar ne eder yapar ben buna ciddi anlamda inanıyorum Allah şaşırtmasın askerlerimizi :)) canım ben onun askeri terhis oldu diye biliyorum en son aynı şehirde değillermiydi ya onlar nasıl gidecek ki yanına :26:
ben kaçırdımmı oralarını ya :26: :26: ben yanına gidecekti diye biliyorum orada kaldım en son :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?