KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:
:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:
qizem7 -> Şafak 08 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne
asi_genc -> Şafak 11
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
Mystery1643 -> Şafak 38 -> Usta birliği İStanbul - Kartal
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
DEAM -> Şafak 117 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa
Konya17 -> Şafak 118 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa
merveali0507 -> Şafak 118 -> Acemi - Usta birliği Edirne
tgcsvl -> Şafak 118 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa
exelanss -> Şafak 119 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
emine8983 -> Şafak 119 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ
engindenizz -> Şafak 119
Kubrah -> Şafak 120 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
askbiziz42 -> Şafak 121 Acemi - Usta birliği Aydın
bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik
buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ
cimcime_89 -> Şafak 125 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla
Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
PhD_ -> Şafak 121 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ
uzramm -> Şafak 121 -> Acemi - Usta birliği Muğla
yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir
Zahter -> Şafak 121 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale
Gokche8605 -> 163 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ
İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ
dexsalgin -> Şafak 320 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil
eleusis -> Şafak 316 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI
essen791-> Şafak 348 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli
merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil
ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER
İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ 'neee katılanlar bugünde oldu darısıı digerlerinin başına darısıı hüryaren olmanın başına iyi geceler kızçeler
eweeettt şafaklar attıı bi gün daha yaklaştık sevdiceklerimize:124::124: :122::122::124::124::92::92:
canım benm şafagıda yarın imzadaki gbi degiştirirsen sewinirim 1 gün fazlaa:18:
amin amin hepimizi inşallahta bana bak kız uzram sen iyi bişey mi dedin kötü müü sankim dalga geçtin benimle
bişey dicem arkadaşlar inanmıyosanız gelin değişelim şafakları hayır ikinizin şafak toplamına bile razıyım ben
kızlarrr ben kaçar şimdiden tatlı rüyalar ne diyoruz SEVDİCEKLERİMİZİ RÜYALARIMIZDA GÖRME DİLEĞİYLEE
İYİ GECELER....
benim ne zaman az kalıcak plakalara :26:
oyyy maşallah nolmuş buraya bu akşam yaahuuu geçmişi okuyim öyle son sayfaya gelirim dedim ama oku oku bitmedi :)
ben bugün paso dışardaydım walla yarında yapıcam birşeyler ilk haftasonu zor olcak gibi geldi çünkü.
yemin törenine gidiyorum bu arada kızlarr 10 ocakta yani mehtap 19 :):):) sevgilimin ailesi kalıcağımız oteli de ayarlamışlar bu akşam haftay biletleri alıcaz çok heyecanlııı
tabii razı olursun kim istemez 120 den 20 ye düşmeyiiiöle pat die olmaaz amaa canım azcık sabretceniizz
ii geceler canıımm rüyandan sevdiceginle olmak dileğiylee allah rahatlk wersn.......
oda olur be tatlımm merk etme sen
sabrederiz tamam ama bi şartla.. siz askerleriniz gelince burayı unutmıcaksınız hep geliceksiniz..
iştima sizdeyken ben merak etmem komutanım!
ben çıkayım kızlar kitap okucam biraz sonra zaten uyuya kalırıımm.. hepiniz iyi ki varsınız rüyalarınızda askerlerinizi görün inş Allah rahatlık versin hepinizee
sabrederiz tamam ama bi şartla.. siz askerleriniz gelince burayı unutmıcaksınız hep geliceksiniz..
ben çıkayım kızlar kitap okucam biraz sonra zaten uyuya kalırıımm.. hepiniz iyi ki varsınız rüyalarınızda askerlerinizi görün inş Allah rahatlık versin hepinizee
oyyy maşallah nolmuş buraya bu akşam yaahuuu geçmişi okuyim öyle son sayfaya gelirim dedim ama oku oku bitmedi :)
ben bugün paso dışardaydım walla yarında yapıcam birşeyler ilk haftasonu zor olcak gibi geldi çünkü.
yemin törenine gidiyorum bu arada kızlarr 10 ocakta yani mehtap 19 :):):) sevgilimin ailesi kalıcağımız oteli de ayarlamışlar bu akşam haftay biletleri alıcaz çok heyecanlııı
amin amin hepimizi inşallahta bana bak kız uzram sen iyi bişey mi dedin kötü müü sankim dalga geçtin benimle
bişey dicem arkadaşlar inanmıyosanız gelin değişelim şafakları hayır ikinizin şafak toplamına bile razıyım ben
walla yaa hani 400 leri burda görmesemde en azından 120leri burda gördüm ve inanılmaz ama gerçeeekkk
Çok da gezme Gökçeee. Askerlerimiz kıskanç oluyor oraya gidince. Çok gözüne bakmasın canınız sıkılmasın sonra
Ayrıca ben de eşimin yanına gideceğim 10 Ocakta. Beraber mehtap sayalımAma yanlış olmasın mehtap 18
hoşgeldin Gökçem valla çoştuk bugünn yarın işte yok hepimiz toplandık :)) aynen aynen ilk haftasonu biraz zor geçer çık sen gez dolaş yorulunca gel eve.. ohh ne güzeell ay bizde burda mehtap sayıyoduk yemin töreni için ya zaman ne kadar çabuk geçiyor askere gönderdik yaren olduk şimdide yemin töreni hatıralarımız canlanıyor vay arkadaş yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?