355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

oyyy maşallah nolmuş buraya bu akşam yaahuuu geçmişi okuyim öyle son sayfaya gelirim dedim ama oku oku bitmedi :)

ben bugün paso dışardaydım walla yarında yapıcam birşeyler ilk haftasonu zor olcak gibi geldi çünkü.

yemin törenine gidiyorum bu arada kızlarr 10 ocakta yani mehtap 19 :):):) sevgilimin ailesi kalıcağımız oteli de ayarlamışlar bu akşam haftay biletleri alıcaz çok heyecanlııı

kızlarrr ben kaçar şimdiden tatlı rüyalar ne diyoruz SEVDİCEKLERİMİZİ RÜYALARIMIZDA GÖRME DİLEĞİYLEE
İYİ GECELER....

canım benm şafagıda yarın imzadaki gbi degiştirirsen sewinirim 1 gün fazlaa:18:

eweeettt şafaklar attıı bi gün daha yaklaştık sevdiceklerimize:124::124: :122::122::124::124::92::92:

benim için bu şafak ayrı bi attı sanırım, alttaki tarihlere bak tam eşitlenmiş nişandan bugüne kadar geçen zaman kadar bi bu kadar daha beklicem demek oluyo buuuu

tabii razı olursun kim istemez 120 den 20 ye düşmeyiiiöle pat die olmaaz amaa canım azcık sabretceniizz
kızlarrr ben kaçar şimdiden tatlı rüyalar ne diyoruz SEVDİCEKLERİMİZİ RÜYALARIMIZDA GÖRME DİLEĞİYLEE
İYİ GECELER....

ii geceler canıımm rüyandan sevdiceginle olmak dileğiylee allah rahatlk wersn.......

hoşgeldin Gökçem valla çoştuk bugünn yarın işte yok hepimiz toplandık :)) aynen aynen ilk haftasonu biraz zor geçer çık sen gez dolaş yorulunca gel eve.. ohh ne güzeell ay bizde burda mehtap sayıyoduk yemin töreni için ya zaman ne kadar çabuk geçiyor askere gönderdik yaren olduk şimdide yemin töreni hatıralarımız canlanıyor vay arkadaş yaa :))

tabii razı olursun kim istemez 120 den 20 ye düşmeyiiiöle pat die olmaaz amaa canım azcık sabretceniizz

ii geceler canıımm rüyandan sevdiceginle olmak dileğiylee allah rahatlk wersn.......

sabrederiz tamam ama bi şartla.. siz askerleriniz gelince burayı unutmıcaksınız hep geliceksiniz..

oda olur be tatlımm merk etme sen

iştima sizdeyken ben merak etmem komutanım!

ben çıkayım kızlar kitap okucam biraz sonra zaten uyuya kalırıımm.. hepiniz iyi ki varsınız rüyalarınızda askerlerinizi görün inş Allah rahatlık versin hepinizee

sabrederiz tamam ama bi şartla.. siz askerleriniz gelince burayı unutmıcaksınız hep geliceksiniz..

tama kabul edlmiştir ama bnmde bi şartım war...sizde biz bi kaç gün yok olursak bizi unutmicanız ve gelince aranıza alcaksınız taamm mıı???

ben çıkayım kızlar kitap okucam biraz sonra zaten uyuya kalırıımm.. hepiniz iyi ki varsınız rüyalarınızda askerlerinizi görün inş Allah rahatlık versin hepinizee

İyi geceler tatlı rüyalar bebeğim, rüyanda askerini gör

Çok da gezme Gökçeee. Askerlerimiz kıskanç oluyor oraya gidince. Çok gözüne bakmasın canınız sıkılmasın sonra

Ayrıca ben de eşimin yanına gideceğim 10 Ocakta. Beraber mehtap sayalım Ama yanlış olmasın mehtap 18

Kızlar ben de çıkıyorum Kendinize çok iyi bakın, iyi geceler, sevdicekli rüyalar

safagımı vermem kmseyee ne kadar bkledım ben bugunler içiiin .)

gelmezmiyiim canım ya daha evlencem beenn .)

bende yatıcam telefondaydım anca geldiim.ıyı gecelerr opuyorum hepinizii
walla yaa hani 400 leri burda görmesemde en azından 120leri burda gördüm ve inanılmaz ama gerçeeekkk

herkeslere günaydınn mutlu huzurlu pazarlar kızlarrr.. program var mı bakalım bugün neler yapıcaksınız?

haha doğru canım ben fazla saymışım 1 gün 1 gündür demi şafak sayarken saatler bile önemli walla :) heyecan bastı walla beni ya umarım bir aksilik çıkmaz :s

zaten sorup duruyor bizimki bu sabah aradığında dün naptın kimleydin bugün napcan? kızarak sitemkar sormuyor ama soruyor burdayken hiç sormazdı böyle olsun bende damarına basmamaya çalışıorm daha ilk günden

geçiyor be Hülyam geçmez diyorduk ama bak ben bu h.sonundan korkuyordum dün hiç anlamadım bugünde yeni bitti kahvaltı faslım kitap okucam film izlicem ders çalışcam derken bugünde biter böyle böyle geçiyor walla zaman çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…