355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

işte sorunda bu ya derdim askerlik diil canım yaa offf içime fenalık bastı resmen napsam bilemedim i

kuzum bizler varız burda çok şükür bi aile gibiyiz.dertlerimiz sevinçlerimiz herşeyimizi paylaşıyoruz ama galiba senin anlatamadığın bazı şeyler var insan durduk yere böle olmaz.kıyamam sana ya tamda sevdiceğine kavuşmana az kalmışken sen böle olursan o da üzülür bak

Doğru söylüyorsun bacım, herkeste öyle söylüyor, 1 yıl dururuz gibi geliyor Allah'ın izniyle

gaziemir'e .öyle gozukuyor suan ıcın bızım ızmırde yazlık var zaten.20 yıldır her yaz ordayım.cook severım ızmır'ı kısmet bakalım neler olucakk

enaaammm kız biz senle komşu olcaz o zaman ya la ben şuan iş yerim gaziemirde havalimanındayım biliyosun evlenincede gaziemir istiyo sarı benim işe yakın olsun diye .. İzmir güzeldir tabikidee keşke hepimiz buluşsak ne güzel olur

Nereye geliyorsun bebeğim ? Belki yakınsındır bana görüşürüz

kuzu ata ya incem 7 de uçağım yeşilköy tarafına gidicemm akşam 5 buçukta eğitimim biityo uçağım 8 de.. sen ne taraftasın?

canım biliyorum iiyikide warsınız zaten ama geçici bişi yaa işin kötüsü o gelene kadar geçse yani 15 dk içinde onada yansıtmasam
kızar çünkü bişiye canını sıktın die:26:

off cok sıkıcıı bı akşam

sıkıcı mı??? kızlar bi bakın hele bizim komutan bu akşam için çok sıkıcı diyooo biz ilgilinek şu bizim komutanlaaa kız nen var anaa bu akşamda ben hareketliyim sizler sıkkınsınız hayra çıksın bakalımm

Doğru söylüyorsun bacım, herkeste öyle söylüyor, 1 yıl dururuz gibi geliyor Allah'ın izniyle

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun uzrammmmmmmmmm

ayy dogruu senn adnan menderestesiin tabii yaa.okdar cok gittim ki oraya da yni.cok ıstedım orda calsmayı bennn.yer hosteslıgı.ama ıngılızce yok ıste :/ ohh komsuda olcaz ne gzl hepımız bulussak cok gzl olcak evettt

yapma ya ecrınım.suan cok uzuldum kal geldi bana :S sakin ol.hersey yolunda ve hc bsy olmıcak? smdı gupgüzel seyler dusun? senı ne mtlu ederdi suan? onları dusun.bende sap gıbıyım pc basnda durmaktan saatlerdır boynum tutuldu desem? boynumda zaten duzlesme vardı hepten maf oldu :S

sıkma canını camı ac bıraz hava girsin odaya
gizem nie ban yedi kii???
yaa rahatsızım bende panik atak warda böle oldum mu atak gelio genelde o yüzden geçende böle oldu sonra arkası geldi o yüzden:26:

Sütlüce'deyim bebeğim :26: yakın değiliz sanırım 6 buçukta da benim iş çıkışı

canım biliyorum iiyikide warsınız zaten ama geçici bişi yaa işin kötüsü o gelene kadar geçse yani 15 dk içinde onada yansıtmasam
kızar çünkü bişiye canını sıktın die:26:

bende onu dedim tatlım umarım atlatırsın üzerindeki bu durumu

bu arada ecrınım gızem dun ban yedı cunku kendıne aıt bsyler yazmıs bı yere.sılmek ıstemıs.bılmıomus sılmenın yasak oldugunu.o yuzden

Sütlüce'deyim bebeğim :26: yakın değiliz sanırım 6 buçukta da benim iş çıkışı

Sütlüce mi o neresi kız benim bidaha ki sarıyla buluşma operasyonunda süt banyom için oraya geliim o zaman sütlaç olur çıkarım artıkın

evet adb deyim canım benim geldiğinde haberim olsun mutlaka

ahahah koptum ya süt banyosu dedi

tamam canım veririm haber mutlakaa .) o yuruyen banlarda saatlerım gecti ne kadar çirkin bsy ya.yuru yuru bıtmıyor oraya bı guzellık ypmları lazmmm

canım bnm saol yaa üzülme ben 2 3 senedr çekiorum rabbim başka dert vermesin neler neler yaşadım bu illet yüzünden geçmişti bnmki gtti oda bi zaman sonra geçti ama tekrarlıo saolsun...geçecektr yaa bnmkine belli etmesem başka bişi istemem şuan...

bende onu dedim tatlım umarım atlatırsın üzerindeki bu durumu

umarım canım yaa ama pek beceremicem sanırım :26:

bu arada ecrınım gızem dun ban yedı cunku kendıne aıt bsyler yazmıs bı yere.sılmek ıstemıs.bılmıomus sılmenın yasak oldugunu.o yuzden

anladım canım yarın ne zaman bitcek banı???

sakin olmaya calıs sen kotu seyler getırme aklına anlamaz o.sende tabı ıyı olmaya calıss

bılmıorumkı ban ne zaman acılır :S

ahahah koptum ya süt banyosu dedi

tamam canım veririm haber mutlakaa .) o yuruyen banlarda saatlerım gecti ne kadar çirkin bsy ya.yuru yuru bıtmıyor oraya bı guzellık ypmları lazmmm

süt banyosu esprimi hatırladığın için kopmuş olabilirsin bebeğim bidaha ki geldiğinde beraber yürüdk şarkısını söylerim be sana birlikte yürürüz al sana güzellik

ayy cnm bnm en sevdgm cıcek papatyadır yok kuzum cok sukurde sıkıldmm patladm heheheh

sıkıntını bi nebze aldıysa papatyalar ne mutlu bana.bende kaçacam birazdan ama şafak atmanı bekliyorum bu gece bu sevinci birlikte paylaşmak istedim hepinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…