- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
işte sorunda bu ya derdim askerlik diil canım yaa offf içime fenalık bastı resmen napsam bilemedim i
hayırlısı olsun hakkında, benden de sana bi kardeş tavsiyesi bu gibi işleri uzattıkça uzatmayın kararı siz verin oldu bittiye getirinpeki o zaman sen neden 1 yıl nişanlı kalıcaksın? diye sorarsan, tek amacımız askerliğinde rahat olmamızdı evet denizliye çıktı ama kıbrısta olabilirdi ben aileme kıbrısa gidiyorum diyemezdim bu yüzden askerde yanına rahat gidebilmem için nişan taktık yoksa geldikten sonra nişanlanıcaktık planımız oydu.. Allaha şükür bi sorun yok ama kardeş tavsiyesi benden sana
yaparım dabimmm adamı madam yaparıız icabındaa
gaziemir'e .öyle gozukuyor suan ıcınbızım ızmırde yazlık var zaten.20 yıldır her yaz ordayım.cook severım ızmır'ı kısmet bakalım neler olucakk
Nereye geliyorsun bebeğim ? Belki yakınsındır bana görüşürüz
yok bu aksama ozgu bsy deniziimbu arada gizem ban yemıstı o yuzden yok ya :/
aklına gelen sey nee??
kuzum bizler varız burda çok şükür bi aile gibiyiz.dertlerimiz sevinçlerimiz herşeyimizi paylaşıyoruz ama galiba senin anlatamadığın bazı şeyler var insan durduk yere böle olmaz.kıyamam sana ya tamda sevdiceğine kavuşmana az kalmışken sen böle olursan o da üzülür bak
off cok sıkıcıı bı akşam
Doğru söylüyorsun bacım, herkeste öyle söylüyor, 1 yıl dururuz gibi geliyor Allah'ın izniyle
enaaammm kız biz senle komşu olcaz o zaman ya laben şuan iş yerim gaziemirde havalimanındayım biliyosun evlenincede gaziemir istiyo sarı benim işe yakın olsun diye .. İzmir güzeldir tabikidee keşke hepimiz buluşsak ne güzel olur
kuzu ata ya incem 7 de uçağım yeşilköy tarafına gidicemm akşam 5 buçukta eğitimim biityo uçağım 8 de.. sen ne taraftasın?
gizem nie ban yedi kii???
yaa rahatsızım bende panik atak warda böle oldum mu atak gelio genelde o yüzden geçende böle oldu sonra arkası geldi o yüzden:26:
enaaammm kız biz senle komşu olcaz o zaman ya laben şuan iş yerim gaziemirde havalimanındayım biliyosun evlenincede gaziemir istiyo sarı benim işe yakın olsun diye .. İzmir güzeldir tabikidee keşke hepimiz buluşsak ne güzel olur
kuzu ata ya incem 7 de uçağım yeşilköy tarafına gidicemm akşam 5 buçukta eğitimim biityo uçağım 8 de.. sen ne taraftasın?
canım biliyorum iiyikide warsınız zaten ama geçici bişi yaa işin kötüsü o gelene kadar geçse yani 15 dk içinde onada yansıtmasam
kızar çünkü bişiye canını sıktın die:26:
Sütlüce'deyim bebeğim :26: yakın değiliz sanırım 6 buçukta da benim iş çıkışı
ayy dogruu senn adnan menderestesiin tabii yaa.okdar cok gittim ki oraya da yni.cok ıstedım orda calsmayı bennn.yer hosteslıgı.ama ıngılızce yok ıste :/ ohh komsuda olcaz ne gzlhepımız bulussak cok gzl olcak evettt
yapma ya ecrınım.suan cok uzuldum kal geldi bana :S sakin ol.hersey yolunda ve hc bsy olmıcak? smdı gupgüzel seyler dusun? senı ne mtlu ederdi suan? onları dusun.bende sap gıbıyım pc basnda durmaktan saatlerdır boynum tutuldu desem? boynumda zaten duzlesme vardı hepten maf oldu :S
sıkma canını camı ac bıraz hava girsin odaya
off cok sıkıcıı bı akşam
Sütlüce mi o neresi kızbenim bidaha ki sarıyla buluşma operasyonunda süt banyom için oraya geliim o zaman sütlaç olur çıkarım artıkın
evet adb deyim canım benim geldiğinde haberim olsun mutlaka
ayy dogruu senn adnan menderestesiin tabii yaa.okdar cok gittim ki oraya da yni.cok ıstedım orda calsmayı bennn.yer hosteslıgı.ama ıngılızce yok ıste :/ ohh komsuda olcaz ne gzlhepımız bulussak cok gzl olcak evettt
yapma ya ecrınım.suan cok uzuldum kal geldi bana :S sakin ol.hersey yolunda ve hc bsy olmıcak? smdı gupgüzel seyler dusun? senı ne mtlu ederdi suan? onları dusun.bende sap gıbıyım pc basnda durmaktan saatlerdır boynum tutuldu desem? boynumda zaten duzlesme vardı hepten maf oldu :S
sıkma canını camı ac bıraz hava girsin odaya
bende onu dedim tatlım umarım atlatırsın üzerindeki bu durumu
bu arada ecrınım gızem dun ban yedı cunku kendıne aıt bsyler yazmıs bı yere.sılmek ıstemıs.bılmıomus sılmenın yasak oldugunu.o yuzden
canım bnm saol yaa üzülme ben 2 3 senedr çekiorum rabbim başka dert vermesin neler neler yaşadım bu illet yüzünden geçmişti bnmki gtti oda bi zaman sonra geçti ama tekrarlıo saolsun...geçecektr yaa bnmkine belli etmesem başka bişi istemem şuan...
umarım canım yaa ama pek beceremicem sanırım :26:
anladım canım yarın ne zaman bitcek banı???
baharcm sen neden sıkıldın???umarm yoktur kötü bi durum??? :26:
bak sana ne gönderiyorum
ahahah koptum ya süt banyosu dedi
tamam canım veririm haber mutlakaa .) o yuruyen banlarda saatlerım gecti ne kadar çirkin bsy ya.yuru yuru bıtmıyor oraya bı guzellık ypmları lazmmm
sakin olmaya calıs sen kotu seyler getırme aklına anlamaz o.sende tabı ıyı olmaya calıss
bılmıorumkı ban ne zaman acılır :S
ayy cnm bnm en sevdgm cıcek papatyadıryok kuzum cok sukurde sıkıldmm patladm heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?