355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

uzun donem cnm 12 ay safak 315 nasil gecer
bu gunler bilmiyorum ya senin kisa donemmi uzun donemmi ?

Bnm kisa donem cnm 116 safak ama oylede boylede geciyor gunler hepimiz alismak zorunda oldugumuz icin katlaniyoruz burada safak 10 gun kalanlar var onlar bize guc veriyor

Bnm safak yine artmis cnm bi gun 116yim ben bu listenin bana garezi var

Hayırlı olsun canım.

Buarada görüşmeniz nasıl geçti haftasonu?

:))) gitmedimki.. annem ona söylemem konusunda ısrar etti. bende süprizden vazgeçip geliyorum ben dedim o sevindi ama istemedi. okadar yolu geleceksin bu karda kışta sonra tekrar döneceksin benim aklım sende kalacak vs. zaten dedin bu ayın 3 ne kadar dağıtıma kesin çıkacaklar ozaman gelirsin beraber döneriz falan dedi ben çok üzüldüm tartıştım kızdım trip attıma ama dediğinden dönmedi en sonunda anla beni sana bişe olursa ben ne yaparım dedi bende yumuşadım onada hak verdim böylelikle konu kapandı :) dağıtıma çıkıcağı zaman gidicem biletimide erteledim böyle işte gidemedim

Bnm kisa donem cnm 116 safak ama oylede boylede geciyor gunler hepimiz alismak zorunda oldugumuz icin katlaniyoruz burada safak 10 gun kalanlar var onlar bize guc veriyor

Ne mutlu safaklari dusurenler icin. alismak zorundayiz tabi biz guclu duralim ki onlarda guclu olsun
allah butun askerlerimizin yardimcisi olsun

tünaydın kızlaar hepinizeedün geceden çok moralim bozuk
aglicam nerdeyse nasıl cnm sıkıldı yaa her işimiz aksi olmak zorunda mı bizim allahım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…