gizemcim ıyı fıkır o zmn ben uludağ gittim mutlka gidinn cok ozeel
cnmm gzl bı romantık akşam geçirin szdeee
akşam yemegi olmaz canım gündüzde sıradan olur o yüzden farklı bişi olabilir bzm ancaa
ooyyy bnm aklımada gelse biiii:26::18:
Canım niye illa özel birşey yapmak istiyorsun ki. Boşver askerine odaklan bence. En güzel en özel şey sen olacaksın zaten ona.
Canım niye illa özel birşey yapmak istiyorsun ki. Boşver askerine odaklan bence. En güzel en özel şey sen olacaksın zaten ona.
asi genc cınım arzu edıo belkı oylede genede bı ozel bsı olsn yaa ogune özel şöylede yapmştk dedgmz katlıormm
Kızlar ben eşime evci izin dilekçesi yazıyorum. Ama onu askeriyeye gidip almayacağım. Kendi gelecek kendi teslim olacak. Şöyle birşey yapsak olmaz mı? Ben dilekçe yazsam gene evci izin için. Ama o buraya gelse. Atlasa uçağa gelse. Olmaz mı?
ay tatlım evlilere hiç rahat yok aileler bi yandan eş dost bi yandan gelen giden sayısı belli olmuyo valla düşüncesizinsanlar işteee
niye akşam yemeği olmuyooo
Canım niye illa özel birşey yapmak istiyorsun ki. Boşver askerine odaklan bence. En güzel en özel şey sen olacaksın zaten ona.[/QUOTE .!.:canım o gün için veya başka günler sıradan gezip herzaman gttiğimiz yerlere gitmeyi istemiyorum farkındalık yaratmak istiorum arrtk bi badireyi daha attlatmış olcaz o yüzden artk biraz daha özel kayda deger şeyler olsun hemde kutlayalım geldiğini o yüzden bu özel derdim yaniii
Kızlar ben eşime evci izin dilekçesi yazıyorum. Ama onu askeriyeye gidip almayacağım. Kendi gelecek kendi teslim olacak. Şöyle birşey yapsak olmaz mı? Ben dilekçe yazsam gene evci izin için. Ama o buraya gelse. Atlasa uçağa gelse. Olmaz mı?
çok caakalsınyok canım o ıl sınırları ıcınde olması gerek.hatta epey yakın olması gerek.oyle olsaydı cok gzl olurdu ama ıste...
ewt canım bnde o yüzden istioruum
gelemez canım sen gidip almadığın sürece ordan bi adres göstermeniz lazım bide öle bi dilekçeyle olmaz yaniii
bizim ailesi alıp gelmişti bnm yanıma geld,i 1 gün kaldı ve kendi geri gtti 1 günlüğüne evciye farklı şehre geldi yaniii bnm yanımaaa
Hangi şehirdesin? Bir tekne ayarla olmazsa. Teknede güzel bir yemek filan.
Bir de işin içine uçak filan giriyor. Sakat biraz ondan :/
olmaz canım deniz yok yaşadığım yerdebakalım başka şeyler gelio aklıma o gelince onlada konuşuum bii
uçak ne alaka ki canım???bizimde otobüsle geldi yani
Benimki Kıbrıs'ta maalesef
Herkese merhabaa :)
Bir süredir takip ediyordum ancak bir türlü aranıza katılamamıştım. Benimde eşim askere Kasım celbinde gitti. Biraz geç oldu ama beni de aranıza alır mısınız?Çünkü bu zor bekleyiş, yalnız başına hiç geçmiyor
Herkese merhabaa :)
Bir süredir takip ediyordum ancak bir türlü aranıza katılamamıştım. Benimde eşim askere Kasım celbinde gitti. Biraz geç oldu ama beni de aranıza alır mısınız?Çünkü bu zor bekleyiş, yalnız başına hiç geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?