355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ooo senin isin harbiden zor bebeim :26: :26:

Off seninki sıkıntıymış baya ya.. Aman uzak dur.

derlersem benden roman olur zatenn... içi benı dısı sıızı yakar.smdı 3-4 gunlugune gıdıcem umarım gelmez eve gormem yuzunu

Bence gelmesi ihtimaline alıştır sen kendini. Biricik kardeşi gelmiş. Görmeye gelmeyecek mi. İmkansız.

aynı evdeydık 9 gun.yuzune bakmadı gelmedı yanına aynı evdeyken gelmedı yani...

smdı bız yazlıga gııdıcez aılesı orda kalıo.oda dıger evde.belkı gelır yazlıga.hıc ıstemıom ama.neyse benmkı konusuo ama ben konusmıcam :S
Hadi yaa. Gelmedi mi gerçekten. O zaman hemen damlamaz.

Yok arkadaş konuşmamakla olmuyor maalesef hiçbirşey. Bu işlerde politik olmak gerekiyormuş. Askerinin yanında konuşacaksın güzel güzel. O olmadığı zaman çok da iyi olmak zorunda değilsin. Boşver oralı olma.

dgru dıyorsunda benım ıcın bıldıgın bıttı o kız yanı.ettıgı laflardan snra ben yapmacık ypmacık konusamam.o konusur ama.hc bsy olmamıs gıbı ay canım nasılsın ay bılmem ne.bıldıgın yuzsuz.kendıde polıtıka ızledıgı ıcın konusmaya basladı yoksa oda ıstemıyor..

ay inanmıyorum ya birinin eşi 2 aylık hamile bide 6 yaşında kızı warmış,birininde 111 yaşında kızı warmış allahım yaa gözlerim doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…