- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Ooo senin isin harbiden zor bebeim :26: :26:hımm hafif catlaklıkta var yanii.tamam guzel bı cumle dusunsun herkes sende toparla onu ozamn.artık bıktın sende sarıya sole bu konu artık boyle acılması ona gore konus askım de.canımız baskları yuzunden sklmasın de
benımkı benden 8 yas buyuk.evdede kaldı yanı ondan boyleee
Ooo senin isin harbiden zor bebeim :26: :26:
hımm hafif catlaklıkta var yanii.tamam guzel bı cumle dusunsun herkes sende toparla onu ozamn.artık bıktın sende sarıya sole bu konu artık boyle acılması ona gore konus askım de.canımız baskları yuzunden sklmasın de
benımkı benden 8 yas buyuk.evdede kaldı yanı ondan boyleee
derlersem benden roman olur zatenn... içi benı dısı sıızı yakar.smdı 3-4 gunlugune gıdıcem umarım gelmez eve gormem yuzunu
Bence gelmesi ihtimaline alıştır sen kendini. Biricik kardeşi gelmiş. Görmeye gelmeyecek mi. İmkansız.
biriiickmiiii sorma ne bırıcık.9 gun ızne geldııgınde bı gelıp hosgeldın demedı yuzune bakmadı.Fitne fesat uzk dursun bızden offf
derlersem benden roman olur zatenn... içi benı dısı sıızı yakar.smdı 3-4 gunlugune gıdıcem umarım gelmez eve gormem yuzunu
Hadi yaa. Gelmedi mi gerçekten. O zaman hemen damlamaz.
aynı evdeydık 9 gun.yuzune bakmadı gelmedı yanına aynı evdeyken gelmedı yani...
smdı bız yazlıga gııdıcez aılesı orda kalıo.oda dıger evde.belkı gelır yazlıga.hıc ıstemıom ama.neyse benmkı konusuo ama ben konusmıcam :S
Yok arkadaş konuşmamakla olmuyor maalesef hiçbirşey. Bu işlerde politik olmak gerekiyormuş. Askerinin yanında konuşacaksın güzel güzel. O olmadığı zaman çok da iyi olmak zorunda değilsin. Boşver oralı olma.
http://www............./izmir-alaybey-askeri-tersanede-kaza-10-sehit-asayis-318729
allahım sabır versin ailelerine şehitlerimizede rahmet diliyorum...allahım yaa şehit haberi duydum mu yüregim agzıma geliyo rabbim tüm askerlerimizi korusun yaa offf
offff saka gıbı ya.bı zamnlar her gun onunden gectıgım yer.. nasıl oluyorda devrılıyor allah'ım ya :/ sabır versın aılelerıne allah
Şehitmi var(((
ay içim gitti yaa görünce tv de allahım korusun yaa offff
malesefff...................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?