355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ıste bu yok bende :S hangı ayarlar eksık acaba bendeeeeeeeee.bnde dıom herkes rht rht yapıo nerden yapıo ne bahtsızısım :S bıldıgın yok onlar

gizemmmim de gelmıs sonunda hosgeldın tatlmm

nasıl yok yaa diger seceneklerin ustunde msj yazma kısmnda cnm :S mesaj simgelerinin ustunde :O

bu sayfa bende böle değil ama

ıste bu yok bende :S hangı ayarlar eksık acaba bendeeeeeeeee.bnde dıom herkes rht rht yapıo nerden yapıo ne bahtsızısım :S bıldıgın yok onlar

gizemmmim de gelmıs sonunda hosgeldın tatlmm

hoşbulduk bebeeeemmmm
aaaa siz niye bulamıyonuz ki bakın ben buldum

bende geldiimmmm az kaldıı 7 demeyee:118:

hoşgeldin tatlımmm

gizeeeeeeem senin renklerini çalmıilar annem belkı internet tarayıcını baskaaa yaparsn duzelırr mozailla dn fln gir

aydeeee şakamıı buu.allahım bu bıle eksık hayatımda aglıcamm nasıl olcek şimdii.uff snır oldm.bırı banada gostersın ayarlayım şunuu öhö öhööö
o ayarlardan yapılıo canım herkeste olmuyo banada bi arkadaş tarif etti ama hatırlamıyorumo a harfi ayar yapıldıktan sonra çıkıooo:13:

gizeeeeeeem senin renklerini çalmıilar annem belkı internet tarayıcını baskaaa yaparsn duzelırr mozailla dn fln gir

ben hıc ayar yapmadm cnm

kızlar bu konuda pek bilgim yok da... size birşey sormak istiyorum..

kısa dönem ya da uzun dönem diye biz seçebiliyor muyuz? eşim ailenin tek erkek çocuğu doğuya gitmemesi gibi birşey sözkonusu mu?

kızlar bu konuda pek bilgim yok da... size birşey sormak istiyorum..

kısa dönem ya da uzun dönem diye biz seçebiliyor muyuz? eşim ailenin tek erkek çocuğu doğuya gitmemesi gibi birşey sözkonusu mu?

tabikide hayır 4 yıllık lisans bitirdiyse kısa gider yoksa uzun yeri de kimse belirleyemez anca askeriye kura çeker pc den belli oluyo yerler zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…