355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

qizem7 -> Şafak 4 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc -> Şafak 5

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

Mystery1643 -> Şafak 33 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

DEAM -> Şafak 112 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 113 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 116 Acemi - Usta birliği Aydın

merveali0507 -> Şafak 113 -> Acemi - Usta birliği Edirne

tgcsvl -> Şafak 114 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 115 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 114 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 114 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 114

Kubrah -> Şafak 114 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 116 -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 116 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 116 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 120 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 159 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak 315 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

eleusis -> Şafak 311 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

essen791-> Şafak 343 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

mira03 -> Şafak 310 -> acemi birligi tokat merkez usta birligi van

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ :72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

birgün daha bittti yaşasııııııııın :16::16::16::16::16::16: ŞAFAKLARI ATTIRMAYAN KALMASIN :46::46::46::46:
[/B]

profıl ayarlarndaydı snrm tezkere tarıhını fln gırıyosn secenekler vardıı smdı tam hatırlayamıorm tatlım :26:

hayırdır tatlım noldu
ya bilmiyorum bende bana nolduğunu dün erkek arkadaşımla sabah öğlen çok neşeli mutlu konuştuk herşey normaldi dün akşam böyle bi içim sıkıldı bir sebebi yoktu yani kendimi kötü hissettim o arada tamda o aradı sesimden byle bi moralimin bozuk olduğunu anladı noldu diye sordu durdu anlatmadığın bişey mi var bana falan dedi hayır dedim yani sadece sıkıldım biraz moralim bozuldu dedim falan derken bağırdım çağırdım ona biz konuşurken telefon kartı bitti kapandı telefon bir 3-4 dakika sonra tekrar aradı beni ben nye bana byle davrandığını anlamıyorum tartışmayalım dedı falan konuştu byle gayet güzel bir şekilde kapatyodu seni çok sevyrm bitanem dedi bende iyi geceler dedim bi sustu bu kadar mı dedi bende kapatmak istiyorum dedim..bugunde byle bi durgunluk var uzermde buna ragmen butun gun aradı beni ve yarın aksam dagtım iznine geiyor 1 hafta beraberiz..kısacası ona neden byle davrandığıımı bılmıyorum üzermde bi gergnlk var yani şuan benm mutluluktan uçuyor olmam lazım aama inanılmaz mutsuzum daha fenası bunu ona yansıttım hiç istemeyek noluyo bana bilmiyorum

pek bascagını sanmıyorum.aılesıyle dipdibe 3 gun gecırcez canı sıkılıyor halıyle..

benmde ıcım daraldı bı mutsuzluk var ustumde :/

Canım olacak o kadar artık. Ailesi sonuçta ne olursa olsun. Ilk etapta görecek onları da.

Kesinlikle öyle canım. Ama ben öğrenemiyorum bunu maalesef.

Hayırdır inşallah canım ne oldu anlat bakalıö

ya bilmiyorum bende bana nolduğunu dün erkek arkadaşımla sabah öğlen çok neşeli mutlu konuştuk herşey normaldi dün akşam böyle bi içim sıkıldı bir sebebi yoktu yani kendimi kötü hissettim o arada tamda o aradı sesimden byle bi moralimin bozuk olduğunu anladı noldu diye sordu durdu anlatmadığın bişey mi var bana falan dedi hayır dedim yani sadece sıkıldım biraz moralim bozuldu dedim falan derken bağırdım çağırdım ona biz konuşurken telefon kartı bitti kapandı telefon bir 3-4 dakika sonra tekrar aradı beni ben nye bana byle davrandığını anlamıyorum tartışmayalım dedı falan konuştu byle gayet güzel bir şekilde kapatyodu seni çok sevyrm bitanem dedi bende iyi geceler dedim bi sustu bu kadar mı dedi bende kapatmak istiyorum dedim..bugunde byle bi durgunluk var uzermde buna ragmen butun gun aradı beni ve yarın aksam dagtım iznine geiyor 1 hafta beraberiz..kısacası ona neden byle davrandığıımı bılmıyorum üzermde bi gergnlk var yani şuan benm mutluluktan uçuyor olmam lazım aama inanılmaz mutsuzum daha fenası bunu ona yansıttım hiç istemeyek noluyo bana bilmiyorum

sende ondan bekle kubraa bakalm madem öyle..

cnm senınkı ozlemekten olabilir herkezn durumları tepkısı farklıdır arada boyle durgunluklar olur ama askerıne bunu yapma ıkı kat daha daha ıhtycıı var aradgnda ltfnn ıyı konuşş cok uzulmştr emınm :(

ya bilmiyorum bende bana nolduğunu dün erkek arkadaşımla sabah öğlen çok neşeli mutlu konuştuk herşey normaldi dün akşam böyle bi içim sıkıldı bir sebebi yoktu yani kendimi kötü hissettim o arada tamda o aradı sesimden byle bi moralimin bozuk olduğunu anladı noldu diye sordu durdu anlatmadığın bişey mi var bana falan dedi hayır dedim yani sadece sıkıldım biraz moralim bozuldu dedim falan derken bağırdım çağırdım ona biz konuşurken telefon kartı bitti kapandı telefon bir 3-4 dakika sonra tekrar aradı beni ben nye bana byle davrandığını anlamıyorum tartışmayalım dedı falan konuştu byle gayet güzel bir şekilde kapatyodu seni çok sevyrm bitanem dedi bende iyi geceler dedim bi sustu bu kadar mı dedi bende kapatmak istiyorum dedim..bugunde byle bi durgunluk var uzermde bunae ragmen butun gun aradı beni ve yarın aksam dagtım iznine geiyor 1 hafta beraberiz..kısacası ona neden byle davrandığıımı bılmıyorum üzermde bi gergnlk var yani şuan benm mutluluktan uçuyor olmam lazım aama inanılmaz mutsuzum daha fenası bunu ona yansıttım hiç istemeyek noluyo bana bilmiyorum

Canım baksana ne güzel gönlünü almaya çalışmış. Üstüne bir daha aramış. Değerini bil bence. Sıkkınlığının başka bir sebebi var mı bunu en iyi sen bilirsin . Ne güzel bir iki güne göreceksin onu. İçini ferah tut.

cnm senınkı ozlemekten olabilir herkezn durumları tepkısı farklıdır arada boyle durgunluklar olur ama askerıne bunu yapma ıkı kat daha daha ıhtycıı var aradgnda ltfnn ıyı konuşş cok uzulmştr emınm :(
zaten onu üzdüğüm için üzülüyorum şuan en son 8 de konuştuk ağladı telefonda ben byle konuşmanı hak edecek birşey yapmadım askerde olan benim ona rağmen ben sana destek oluyorum dedi..içime battı yemin ederim şu ruh halim niye böyle anlamıyorum içim o kadar sıkkkın ki hiç bir şeyden mutlu olamıyorum şimdi bunun üstüne bu yaptığım çocukça saçma hareketlerin pişmanlıkları bindi..

Öyle yapacağım canım. Bu askerlik çok şey öğretecek inşallah bize

Canım baksana ne güzel gönlünü almaya çalışmış. Üstüne bir daha aramış. Değerini bil bence. Sıkkınlığının başka bir sebebi var mı bunu en iyi sen bilirsin . Ne güzel bir iki güne göreceksin onu. İçini ferah tut.
hayır gerçekten bunun başka bir sıkıntısı yok hani böyle hava kapalı olur falan içi sıkılırya insanın yada böyle slow bi müzik dnler durgunlaşır yanibu tamamen benle alakalı kendmi dün öğleye kadar herşey normaldi bilmiyorum bende kendimi canım noluyo:(

zaten onu üzdüğüm için üzülüyorum şuan en son 8 de konuştuk ağladı telefonda ben byle konuşmanı hak edecek birşey yapmadım askerde olan benim ona rağmen ben sana destek oluyorum dedi..içime battı yemin ederim şu ruh halim niye böyle anlamıyorum içim o kadar sıkkkın ki hiç bir şeyden mutlu olamıyorum şimdi bunun üstüne bu yaptığım çocukça saçma hareketlerin pişmanlıkları bindi..

Asker yolu beklemek kolay değil. Hele ki uzun dönem. Onun sıkıntısı olabilir üstünde.

Yarın konuştuğunuz zaman bir özür dile. Baharın dediği gibi özlemden olabiliyor. Insan farklı tepkiler verebiliyor.

tatlım kusura bakma ama cok hatalıısın ... askerın cook haklı bnun farkndasn ama brz mantıkla harekt etmelısın bnm ve coıgmznda hıcc neşesıı yok onlarsızzz yaşamak cok zoor neşe yoook ama onlarn sesı ılle ıyı olmaya bakıorzz hadı toparla kendnı asker yareniisinn seeen en degerlınee destek oll yanına geldgnde onaa cok gzl sprzler yaaap mutlu et onu hakedıoo :72:

Kızlar kübra kaçar :) benden paydos. Hepinizi çoookça öpüyorum. Güzelcecik rüyalar görün inşallah :)

tatlım kusura bakma ama cok hatalıısın ... askerın cook haklı bnun farkndasn ama brz mantıkla harekt etmelısın bnm ve coıgmznda hıcc neşesıı yok onlarsızzz yaşamak cok zoor neşe yoook ama onlarn sesı ılle ıyı olmaya bakıorzz hadı toparla kendnı asker yareniisinn seeen en degerlınee destek oll yanına geldgnde onaa cok gzl sprzler yaaap mutlu et onu hakedıoo :72:
evet aptallık ettim resmen yarn aradığında bir şekilde gönlünü almam lazım yarın gece biniyor cumartesi sabah burada olacak..kendimi affettirmenin yollarını aryorum kara kara..

Kızlar kübra kaçar :) benden paydos. Hepinizi çoookça öpüyorum. Güzelcecik rüyalar görün inşallah :)

evet aptallık ettim resmen yarn aradığında bir şekilde gönlünü almam lazım yarın gece biniyor cumartesi sabah burada olacak..kendimi affettirmenin yollarını aryorum kara kara..

selam cnm neredesn bakm seen :D

kubracımm ıyı gecelereşini gör ruyanda :54:

ona cok guzel sprzler yap cnm gelıncee :)

hayır gerçekten bunun başka bir sıkıntısı yok hani böyle hava kapalı olur falan içi sıkılırya insanın yada böyle slow bi müzik dnler durgunlaşır yanibu tamamen benle alakalı kendmi dün öğleye kadar herşey normaldi bilmiyorum bende kendimi canım noluyo:(

tatlım olabiliyo insanda böle dönem dönem inan bi çok defa bende yaşadım bazen ben senin dediin şekilde davrandım bazen o şimdide özel günlerimden dolayı hormonlarında etkisiyle bağırıyorum 5 dk sonra ağlıyorum çocuk şaşırdı valla :9::9::9: :9:bence yarın aradıında öncelikle özür dile ve sadece içinden geçenleri söle ona ve kendii de en yakın zamanda toparla onun emin ol sana çok ihtiyacı var nedenini bilmediin birşeyi düzeltmek yada içindeki o hissi geçirmek zor biliyorum ama haraketli müzik dinle yada bol bol dışarı çık mesela biraz alışveriş belki azıcık kafanı topla silkelen ve kendine gel tatlım :16::16::16:

selam tatlım :3::3::3::3::3:

Back
X