355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

tatlım olabiliyo insanda böle dönem dönem inan bi çok defa bende yaşadım bazen ben senin dediin şekilde davrandım bazen o şimdide özel günlerimden dolayı hormonlarında etkisiyle bağırıyorum 5 dk sonra ağlıyorum çocuk şaşırdı valla :9::9::9: :9:bence yarın aradıında öncelikle özür dile ve sadece içinden geçenleri söle ona ve kendii de en yakın zamanda toparla onun emin ol sana çok ihtiyacı var nedenini bilmediin birşeyi düzeltmek yada içindeki o hissi geçirmek zor biliyorum ama haraketli müzik dinle yada bol bol dışarı çık mesela biraz alışveriş belki azıcık kafanı topla silkelen ve kendine gel tatlım :16::16::16:
ya benim özel günlerimden dolayı olması yuksek bu gerginliğimin arada bir sorun yok zaten durumu uygun bir dille konuşacağım gerçi telefondada 20 kez dedim seninle hiçbir alakası yok diye ama işte birden alevlendik yani toparlarım umarım durumu

hülyammm nasıl mutlu oldum bak şimdiii.ne guzel demıs.o yokken onlarla cıkmazsın olur bıter.bızde oyle karar vermıstık zaten.bak arayamamısınında bı sebebı varmıs.nihayetinde aradıya ıcın rahatladıya sukur yanii.bundan snra o ayseyıde takma kafana taktıkca senı bulur dertler.sen sarıyla mutlu olmaya bak artıkk :16:

karmel 2.canımm gecen gun sarı renkte dolasıp duruyordun okdar merk ettımkı seni.sonunda yazdın buraya :1: :1::52: hosgeldiiin aramızaa.Allah kavustursunn.ben senn yernde olsam smdıden geldıgı tarıhe balayı otelı bakardım.o gelınce cok gzl basbasa bır tatıl yapardımm.dusuncesı bıle ınsanı mutlu eder :16:

bugun benımkı carsıya cıkmıstı.dun arayamadıgı ıcın tabı bgun dısarı cıkcamı soyleyemedım.sbh cıkmadan gordum gelmıs facebooktan.uzuldu baya ben gıdıom dıe ıcıme dert oldu benmde :/ bu aksam arasında artık konusalımmm.

bugun gızemle blustukk (mystery).baharımmm dedin dıye fotoğrafda cekindik bak bu sfer koyuyorum hemenn :nazar:

Eki Görüntüle 909690 Eki Görüntüle 909691

sağdaki gizem benim,soldaki gizem mysteryy :16:
vayyyy fıstıklara bak sen:53::53::nazar::nazar::nazar:
selam cnm neredesn bakm seen :D

kubracımm ıyı gecelereşini gör ruyanda :54:

ona cok guzel sprzler yap cnm gelıncee :)
geç kaldım yetişemedim şafak attırmaya ama artık benim de 3 ay dan düşüyor yuppiiiiiiiiii:32::32:

kolay bı surec değill cnmm olabilir sıkma canını mutlu ol hadı bakalım sevdigin gelıooooo :52::52::52::52::16::16::16::29:
sen öyle deyince bak bi sevndm:) bence onun geliyor olmasını idrak edemedim ben henüz yoksa şimdi manikür yapıyo olurdum kuaföre falan giderdim neler giyeceğimi düşünürdüm tık yoktu şuana kadar sen deynce bi heycan oldu yuzum gulerek yazıyorum şu cevabı mesela:)

esencim bazen olabılıyor oyle.ınsan gerılıyor nedensız.yazık onada hıc sucu yokken bagırma adama .)) bu enerjını haklı oldugun zmnlara ayırr :D yarn alırsın gonlunu.gelınce affettırırsın kndını ben ınanıyorumm

hosgeldiin ecriiin .)

iyi geceler kübracımm tatlı ruyalar .)

haticem hos geldiin sendee

benımkı hala aramadı ya ben napayım atcam kendımı balkondan asagı :D

aşırıı moralim bozuk yaa ağladım ağlıyacağım yani :(

ya bilmiyorum bende bana nolduğunu dün erkek arkadaşımla sabah öğlen çok neşeli mutlu konuştuk herşey normaldi dün akşam böyle bi içim sıkıldı bir sebebi yoktu yani kendimi kötü hissettim o arada tamda o aradı sesimden byle bi moralimin bozuk olduğunu anladı noldu diye sordu durdu anlatmadığın bişey mi var bana falan dedi hayır dedim yani sadece sıkıldım biraz moralim bozuldu dedim falan derken bağırdım çağırdım ona biz konuşurken telefon kartı bitti kapandı telefon bir 3-4 dakika sonra tekrar aradı beni ben nye bana byle davrandığını anlamıyorum tartışmayalım dedı falan konuştu byle gayet güzel bir şekilde kapatyodu seni çok sevyrm bitanem dedi bende iyi geceler dedim bi sustu bu kadar mı dedi bende kapatmak istiyorum dedim..bugunde byle bi durgunluk var uzermde buna ragmen butun gun aradı beni ve yarın aksam dagtım iznine geiyor 1 hafta beraberiz..kısacası ona neden byle davrandığıımı bılmıyorum üzermde bi gergnlk var yani şuan benm mutluluktan uçuyor olmam lazım aama inanılmaz mutsuzum daha fenası bunu ona yansıttım hiç istemeyek noluyo bana bilmiyorum

Canım olacak o kadar artık. Ailesi sonuçta ne olursa olsun. Ilk etapta görecek onları da.

Kızlar kübra kaçar :) benden paydos. Hepinizi çoookça öpüyorum. Güzelcecik rüyalar görün inşallah :)

selamlar herkese...............

vayyyy fıstıklara bak sen:53::53::nazar::nazar::nazar:

geç kaldım yetişemedim şafak attırmaya ama artık benim de 3 ay dan düşüyor yuppiiiiiiiiii:32::32:

sen öyle deyince bak bi sevndm:) bence onun geliyor olmasını idrak edemedim ben henüz yoksa şimdi manikür yapıyo olurdum kuaföre falan giderdim neler giyeceğimi düşünürdüm tık yoktu şuana kadar sen deynce bi heycan oldu yuzum gulerek yazıyorum şu cevabı mesela:)

selamm cnmm

hahah ohh superr artıkk 2 ay olsn şu son gunler bıtmedıııııııııı yaaaaaaaa :D ocak gelsn artık !!!!!!!!!!

neeee coook sevindimmmm yarın hazırlıklara başlaa yarın cumaaaaa :16::16::16::16::16::16:

:9:

selam tatlım :3::3::3:

ya benim özel günlerimden dolayı olması yuksek bu gerginliğimin arada bir sorun yok zaten durumu uygun bir dille konuşacağım gerçi telefondada 20 kez dedim seninle hiçbir alakası yok diye ama işte birden alevlendik yani toparlarım umarım durumu

olabilir en azından ben o günlerde baya bi dengesiz agrasif ve sulu gözüm :9::9::9::9::9: toparlarsın bebeim ama durumu anlat ona bundan olabilir de o zmn ses etmiyolar bak bugün mesela ing kursundan bahsederken biraz yüksek sesle konuştup araya girdi tam konuşurken hararetli hararetli bi soluklanayım diye başladım trip atmaya konuşmuyorum diye çocukta afalladı :9::9::9::9: :9:ama o bu durumu bildiinden ses etmedi başladı aşkım falan demeye sonra iş tatlıya bağlandı
sende toplarsın merak etme tatlım aradıında bi özür dile durumu açıkla bak nasıl düzelir

esencim bazen olabılıyor oyle.ınsan gerılıyor nedensız.yazık onada hıc sucu yokken bagırma adama .)) bu enerjını haklı oldugun zmnlara ayırr :D yarn alırsın gonlunu.gelınce affettırırsın kndını ben ınanıyorumm

hosgeldiin ecriiin .)

hoşbuldum tatlım.. adam geliyo ne atacan kendini aşağı dur sen:9::9::9::9:
selamm cnmm

hahah ohh superr artıkk 2 ay olsn şu son gunler bıtmedıııııııııı yaaaaaaaa :D ocak gelsn artık !!!!!!!!!!

neeee coook sevindimmmm yarın hazırlıklara başlaa yarın cumaaaaa :16::16::16::16::16::16:
bu bile moral oldu 2 ay olsun sonra 1 ay olsun geçsin bitsin artık yaa

hosgeldiin ecriiin .)

kııııızzz fotoları yeni gördüm beeeeennnnnn güzel çıkmışız valla :16::16::16::16::16: unutmuştum koyduunu şimdi görünce farkettim :9::9:

maantıklıı bir fikir bu değerlendireceğim:1: ayy 4 gün kalmış balkondan atcam kendımi dyo ben balkonda çığlık atardım:21::21::1::1:

:9:

selam tatlım :3::3::3:

olabilir en azından ben o günlerde baya bi dengesiz agrasif ve sulu gözüm :9::9::9::9::9: toparlarsın bebeim ama durumu anlat ona bundan olabilir de o zmn ses etmiyolar bak bugün mesela ing kursundan bahsederken biraz yüksek sesle konuştup araya girdi tam konuşurken hararetli hararetli bi soluklanayım diye başladım trip atmaya konuşmuyorum diye çocukta afalladı :9::9::9::9: :9:ama o bu durumu bildiinden ses etmedi başladı aşkım falan demeye sonra iş tatlıya bağlandı
sende toplarsın merak etme tatlım aradıında bi özür dile durumu açıkla bak nasıl düzelir
inşallah inşallah valla daha önce girseymişim keşke internete 8 den beri kafaları yiyordum kendime geldiiim şimdi:1::1:

Canım sen ne kadar doğruları söylesende onlar inanmıyorlar pek. malum yanımızda olup gerçekleri göremedikleri için. O yüzden bence hiç bir moralsizliğini, üzgünlüğünü belli etme. Yani zor birşey farkındayım ama belli etmemeye çalış en azından. Ben ilk başlar bazılarını söylüyordum en ufak birşeyi bile deli gibi takıyorlar. şimdi olumsuz hiçbir gelişmeyi söylemiyorum. tamam bizde zor günler geçiriyoruz ama en azından etrafımızda destek alacağımz bi sürü kişi var. onlarsa orada tek başlarına en ufak şeyi hatta gerçek olmayanı bile dert yapıyorlar. Hem bak geliyormuş ne güzel ne mutlu sana:) Biran evvel dopingle kendini ve en güzel en iyi halinle karşısında ol tatlım :34:
Merhaba canım:)

Gizemcim sakiinn:) Askerliğin herşeyini en iyi senin anlaman lazım işi gücü çıkmıştır arayamamıştır ama arar mutlaka :34: sıkıntı yapma tatlım, hem erkeklerin neyi zamanında yaptıkları görülmüş :1: İşleri güçleri bizi meraka düşürmek :19:

uff deli ediyor bazen beniii.arasın artık sacımı basımı yolcam ozmn :1: balkondan atlamayın dıosanızz:52::52:

hoşbuldum tatlım.. adam geliyo ne atacan kendini aşağı dur sen:9::9::9::9:

bu bile moral oldu 2 ay olsun sonra 1 ay olsun geçsin bitsin artık yaa

maantıklıı bir fikir bu değerlendireceğim:1: ayy 4 gün kalmış balkondan atcam kendımi dyo ben balkonda çığlık atardım:21::21::1::1:

Back
X