evet canım geçicide olsaa şuan sonunu düşünmüyorummmm içim kıpır kıpır yaaaaayy super yaahazırlıklara basladın miii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım geçicide olsaa şuan sonunu düşünmüyorummmm içim kıpır kıpır yaaaaayy super yaahazırlıklara basladın miii
evet canım geçicide olsaa şuan sonunu düşünmüyorummmm içim kıpır kıpır yaaaaotobüse bindim diyene kadar inanasım yok valla
![]()
geldiğinde de o bir hafta 1 saat gibi geçer ya gel de deli olma sonraadusunme dusunme o sonraki işiin .)) inanamıyor ınsan valla dogru dıyorsun.bi binsim gelene kadar zaman gecmez artk
geldiğinde de o bir hafta 1 saat gibi geçer ya gel de deli olma sonraayılbaşında beraber olmak iyi gelecek ikimizede gerçektennn ayyyy çok heycanlıyım gizem ya
![]()
süpppeeeeeeeeeeeerrrrr süpeeeerrrrrrrrzaman onlar varken dursa keskee di mii.bencede heyecanlanmalısınn.yenı bır yıla beraber eleele gırıceksınız dahası varmı ne gzll![]()
süpppeeeeeeeeeeeerrrrr süpeeeerrrrrrrrben şimdi çıkıyorum tatlım akşama burda olurummmmm öpüyorum hepiniziiiiiiii
![]()
günaydınnn herkesee .)
hülyam gece bir arkadas bana sevgi dolu bir msj atmısta bide daha once tartıstıgımız arkadaslar gene kendi sayfalarında hakkımızda yorum yapmıs olaylar bundan ıbaret .))
selamm canımm napalımm işte aynıyız sen nasılsınn
hee anladıımm aman salla bende bişey oldu sandımmçaylar için teşekkür ederiizz :)))
Canım benim eşimin ailesi de Hatay'da. Denizci olarak mı yapıyor?
Nisan'da eşim gelince ilk iş Hatay yolları gözükecek bize de. Ben istanbuldayım. Eşim Kıbrısta asker.
Umarım rahatı yerindedir Hatayda.
ohh ohhh ne güzel neresiydi?Eşim aradıı şimdiiiiBirliğine teslim olmuşş burası baya güzel dedi sesi gayet neşeli geliyodu
![]()
ohh ohhh ne güzel neresiydi?
İstanbul canım :) Valla sesi telefonda iyi geldimi bende çok mutlu oluyorum telefon sorunuda yokmuş teli içeriye sokcak ama arama sııkıntısı hiç yok dedi teli kullanmıcam filan diyo![]()
Kızlar gizem neden banlanmış bilginiz var..![]()
oh çok güzel:)) hadi hayırlısıyla geçsin, istanbulun neresinde?
Kızlar gizem neden banlanmış bilginiz var..![]()