355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

dısarı cıkıcam bugun ben gelınce gorusuruz guzelleriim.ben yokken dun aksam olanları http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/655394-355-donem-kasim-2013-esinisanlisisevgilisi-askere-gidecekler-burayaa-872.html bu sayfanın en altından okuyabılırsınzz acıkladım olayları :34:

gitmeden herkese benden birer çayy :52: sabah sabah iyi giderr :16:

$Tea_Time_WB_lg_Dshad.webp

Son düzenleme:
dusunme dusunme o sonraki işiin .)) inanamıyor ınsan valla dogru dıyorsun.bi binsim gelene kadar zaman gecmez artk :6:

geldiğinde de o bir hafta 1 saat gibi geçer ya gel de deli olma sonraa:1::1::1: yılbaşında beraber olmak iyi gelecek ikimizede gerçektennn ayyyy çok heycanlıyım gizem ya:1::1:

zaman onlar varken dursa keskee di mii.bencede heyecanlanmalısınn.yenı bır yıla beraber eleele gırıceksınız dahası varmı ne gzll:16:

geldiğinde de o bir hafta 1 saat gibi geçer ya gel de deli olma sonraa:1::1::1: yılbaşında beraber olmak iyi gelecek ikimizede gerçektennn ayyyy çok heycanlıyım gizem ya:1::1:

günaydınnn herkesee .)

hülyam gece bir arkadas bana sevgi dolu bir msj atmısta bide daha once tartıstıgımız arkadaslar gene kendi sayfalarında hakkımızda yorum yapmıs olaylar bundan ıbaret .))

selamm canımm napalımm işte aynıyız sen nasılsınn

hee anladıımm aman salla bende bişey oldu sandımm :1::1: çaylar için teşekkür ederiizz :)))

Canım benim eşimin ailesi de Hatay'da. Denizci olarak mı yapıyor?

Nisan'da eşim gelince ilk iş Hatay yolları gözükecek bize de. Ben istanbuldayım. Eşim Kıbrısta asker.

Umarım rahatı yerindedir Hatayda.

jandarma eğitimi alıyor canım ondan sonra niğdeye geçicek:)

hatay yer olarak nasıldır bilmiyorum,kısmetse yemin törenine gittiiğimde az gezmeye fırsatım olursa dönerim görüşlerimi yazarım:)

Şu an için pek bi sıkıntı yok gibi:) rahat görünüyor ne kadar da olsa askerlik ama komutanları iyimiş bana rahat geldi sesi de genelde iyi geliyor:))

Eşim aradıı şimdiiii :16: Birliğine teslim olmuşş burası baya güzel dedi sesi gayet neşeli geliyodu:1:

İstanbul canım :) Valla sesi telefonda iyi geldimi bende çok mutlu oluyorum telefon sorunuda yokmuş teli içeriye sokcak ama arama sııkıntısı hiç yok dedi teli kullanmıcam filan diyo :21:

oh çok güzel:)) hadi hayırlısıyla geçsin, istanbulun neresinde?

Back
X