aynen ya bu çok kötüü olduuu neyse ama biz o varmış gibi bu topikde kutlamasını yaparızzz şafak doğan güneşteeşans işte cnm ! :/ 1 ocakta sanrm ban'ı kalkıcak ztn sevglsı ogn gelıck flnn heyecnını paylaşmyck bzle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya bu çok kötüü olduuu neyse ama biz o varmış gibi bu topikde kutlamasını yaparızzz şafak doğan güneşteeşans işte cnm ! :/ 1 ocakta sanrm ban'ı kalkıcak ztn sevglsı ogn gelıck flnn heyecnını paylaşmyck bzle
iyiyiz cnm sen nasılsın???kızlaaar nasılsınız. Ben bugün ailemin yanına geldim. Sapanca'da. Pazartesi döneceğim inşallah :)eşim olmadan bir eksiklik var ama yaa((
şimdi nasıl yalnız yatacağım burada![]()
hayırlı olsun canım beniimmmm. Maşallah sana![]()
kızlaaaaaaaaaaaaarr ben geldim napıyosunuzzz:)
evet yaagelsinler artık yeter
yarın arkadaşlarımla kız kıza gece yapacağız. Eşim varken kalamıyorum haliyle eşimden ayrı. Tek iyi tarafı bu herhalde.
aşkım geliyoo yolda onla mesajlaşıyorumm mesajlaşmayı bile özlemişim yaaaaa heycan tavannnn![]()
hoşbulduk tatlımmm..bendeeee iyiyim canım oje falan sürüyorum napayımmmm![]()
aaa noldu gizemeee ben bilmiyorummbu arada gizemin burda olmamasına fazlaca üzüldüm..yazdıklarımı beğenyo şuanO hep bizimle en kısa sürede yeniden bekliyoruz seni canıııımmm duyy sesimiiiiiiiii
![]()
baharcığım şafak 119plakalara geçmek istiyorum![]()
bende bende yaa 112![]()
kızlaaar bende geldimmm buralardayım :)) beyazı izliyorum bi yandan izleyin kopmalık![]()
evet beyaz süper ama uzun zamandır izlemiyorum![]()
hayır öyle değil şafakmatik tablosunda kıdem atladım![]()
aa dogru hahahah yrn duzeltıceem bebegm kademı atlıycaksn![]()