355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ben biraz geciktim sanırım bu gece :53::53: şafaklarımız atmışşş:nazar::72: 1 gün daha yaklaştık şükürler olsun :49:

Son düzenleme:
gunaydin kizlar...gorusmeyeli nasilsinz?

günaydın cnmmmmm iyiyim ewdeyim bugün sen nasılsın

gizeme ne oldu?hayrdir?

aynı kübranın dediği gibi olmuş cnm biraz haksızca bi ban olmuş ama olmuş sonuçta

galiba gizemimizin şafak doğan güneş ini biz dicez

Günaydın canım. Pek bir değişiklik yok canım. Ben ailemin yanına geldîm haftasonu için güzel oldu. Sen nasılsın

Ban yemiş canım. Başka bir topikten biri ile tartışmışlar :/

günaydın cnmmmm :3:

turkbayragi.gif
:52: NE SEVGİLİ NE FLÖRT, ŞAFAK SADECE DÖRT :52:
turkbayragi.gif

:3: AĞRI' YA SELAM, YOLA DEVAM :10:

1069802_10151767586114040_759345052_n.jpg

kızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi gecelerr öpüyorum hepinizii şafakları attırırken benii unutmayıınn :21::9: iyi ki varsınız!

hülyacıım canım iyiyim şükür :9::9::9:sen nasılsın ???
barışmışınız askerinle akşam giremedim ama okudum çok sevindim tatlım yaa :46::46::46: süpeeer olmuuş üzmeyin birbiriniziii :20:sizlerde en yakın zamanda görceksiniz siz bizi depükleyin zamanı gelince bizde seve seve depüklicez siziii:13::13::13::13:
diğer arkadaşlarımında canı saolsun:19:
bi tek sen yorum yazmışın saolasın:54::54::54:

Esim kibrista askerlik yapiyo. Dizindeki rehetsizliktan dolayi gataya sevk etmisler. Gata da ameliyata gerek yok demis. Gidis donus yol.masrafi 3 gunluk otel parasi bizden cikti. Bir de ustune askerligine 3 gun eklendi. Reva mi bu . Cok uzgunum cok.

Esim kibrista askerlik yapiyo. Dizindeki rehetsizliktan dolayi gataya sevk etmisler. Gata da ameliyata gerek yok demis. Gidis donus yol.masrafi 3 gunluk otel parasi bizden cikti. Bir de ustune askerligine 3 gun eklendi. Reva mi bu . Cok uzgunum cok.

Canım kötü olmuş hakikaten ya :( ama yapacak birşey de yok maalesef :( bitsin artık bu askerlik

geçmiş olsun cnm herşey üstüste gelmiş.nasıl bir askeriye bu bunları düşünmesi lazım ama neerrdeee
üzüldüm sizin adınıza cnm ama sağlığı yerindeyse herşeyden önemlisi bu

Günaydın canım. Pek bir değişiklik yok canım. Ben ailemin yanına geldîm haftasonu için güzel oldu. Sen nasılsın

Ban yemiş canım. Başka bir topikten biri ile tartışmışlar :/
gecmis olsun gizeme o zaman uzuldum ya:( bende idare ederim ya nasil olayim sinrlerm bozuldu bugun agladim:( konusamadik carsi izninde olmasina ragmen...

bugün nden kmse yokki burda:14:benm canım çok sıkkın :ssz:
askerimle konuştum canını fena sıkıp kızdrmışlar ortalıgı birbirine katmış komutanlarla askerlerle kızışmış milletin yediği haltı bnmkine atmışlar sabaha kadar onlar yüzünden uykusuz kalcak ...koskoca 1 sene geçti bu kadar kızgın görmemiştm...allahım koca yılı devirdikte şu 3 günü bitiremşcez yaa:14:firar etcem ben diye yıkmış ortalıgı yaa offff:26:kafayı yicem allahım noluur artk şu lanet olası belalar bulaşmasın yaa noluuur:14:

askerlikte mantik olmadigi gibi acima da yok cok sacma gercektende..cokgecmis olsuncanim aman ciddi bisey olmasin da gerisi bos..

bugün nden kmse yokki burda:14:benm canım çok sıkkın :ssz:
askerimle konuştum canını fena sıkıp kızdrmışlar ortalıgı birbirine katmış komutanlarla askerlerle kızışmış milletin yediği haltı bnmkine atmışlar sabaha kadar onlar yüzünden uykusuz kalcak ...koskoca 1 sene geçti bu kadar kızgın görmemiştm...allahım koca yılı devirdikte şu 3 günü bitiremşcez yaa:14:firar etcem ben diye yıkmış ortalıgı yaa offff:26:kafayı yicem allahım noluur artk şu lanet olası belalar bulaşmasın yaa noluuur:14:

ya son demler artikne guzel...olsun o kadar bikmistir yazik ona da

selamlar herkese.. Baharcım aklıma geldi dün, seninle konuşmuştuk ya hani -bilmediğimi- gizeme iletirmisin yanlış anlaşılma olmasın.. Ecrin'im geçmişi okuyamadım pek ama Allah askerine sabır ve güç versin dayanın saatler kaldı artık..

Back
X