Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 911451 Eki Görüntüle 911452 Eki Görüntüle 911453 Eki Görüntüle 911450
gizemim tatlım olanları hayretler içerisinde okudum ve çok üzüldüm.en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle seni seviyoruz.bunlarda da benden olsun istedim
gunaydin kizlar...gorusmeyeli nasilsinz?
gizeme ne oldu?hayrdir?
gunaydin kizlar...gorusmeyeli nasilsinz?
gizeme ne oldu?hayrdir?
Günaydın canım. Pek bir değişiklik yok canım. Ben ailemin yanına geldîm haftasonu için güzel oldu. Sen nasılsın
Ban yemiş canım. Başka bir topikten biri ile tartışmışlar :/
kızlarr ben çıkıyorumm hepinizee iyi gecelerr öpüyorum hepinizii şafakları attırırken benii unutmayıınniyi ki varsınız!
Esim kibrista askerlik yapiyo. Dizindeki rehetsizliktan dolayi gataya sevk etmisler. Gata da ameliyata gerek yok demis. Gidis donus yol.masrafi 3 gunluk otel parasi bizden cikti. Bir de ustune askerligine 3 gun eklendi. Reva mi bu . Cok uzgunum cok.
Esim kibrista askerlik yapiyo. Dizindeki rehetsizliktan dolayi gataya sevk etmisler. Gata da ameliyata gerek yok demis. Gidis donus yol.masrafi 3 gunluk otel parasi bizden cikti. Bir de ustune askerligine 3 gun eklendi. Reva mi bu . Cok uzgunum cok.
yok artıkEsim kibrista askerlik yapiyo. Dizindeki rehetsizliktan dolayi gataya sevk etmisler. Gata da ameliyata gerek yok demis. Gidis donus yol.masrafi 3 gunluk otel parasi bizden cikti. Bir de ustune askerligine 3 gun eklendi. Reva mi bu . Cok uzgunum cok.
gecmis olsun gizeme o zaman uzuldum yaGünaydın canım. Pek bir değişiklik yok canım. Ben ailemin yanına geldîm haftasonu için güzel oldu. Sen nasılsın
Ban yemiş canım. Başka bir topikten biri ile tartışmışlar :/
bugün nden kmse yokki burdabenm canım çok sıkkın
askerimle konuştum canını fena sıkıp kızdrmışlar ortalıgı birbirine katmış komutanlarla askerlerle kızışmış milletin yediği haltı bnmkine atmışlar sabaha kadar onlar yüzünden uykusuz kalcak ...koskoca 1 sene geçti bu kadar kızgın görmemiştm...allahım koca yılı devirdikte şu 3 günü bitiremşcez yaafirar etcem ben diye yıkmış ortalıgı yaa offff:26:kafayı yicem allahım noluur artk şu lanet olası belalar bulaşmasın yaa noluuur
![]()
ya son demler artikne guzel...olsun o kadar bikmistir yazik ona da