- 13 Haziran 2012
- 1.109
- 842
- 198
azıcık sabır cnm gelecek o günlerde![]()
![]()
Yani sabrediyoruz hepimiz mutlu günler için allah başka ayrılık keder vermesin inş. bundan sonra.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azıcık sabır cnm gelecek o günlerde![]()
![]()
nasıl bi eglence istiosun cnm söyle elimizden geleni yaparız :26: :26:kalk oyun havası aç oynayalım
evet dönüp bakınca baya geçmiş inşallah canım ya eğlence istiyoooom![]()
şafakdaşım benim böyle şarkılar dinleyince daha kötü oluyo insan. gerçi oynak birşeyler de dinleyesi gelmiyor o ayrı:100:
nasıl bi eglence istiosun cnm söyle elimizden geleni yaparız :26: :26:
amin inşallah cnm hepimizin en kötü derdi böyle olsun sonu mutlulukla bitsin inşallahYani sabrediyoruz hepimiz mutlu günler için allah başka ayrılık keder vermesin inş. bundan sonra.![]()
kalk oyun havası aç oynayalım
hemen açtııım
evet dönüp bakınca baya geçmiş inşallah canım ya eğlence istiyoooom![]()
Aaa onun niye öylee olmuşş ozaman sizin için pek bi önemi olmasa artık bide söyle düşünün haftaya bugün sevdiceğin çoktan yanında olmuş olcak allahım düşüncesii bilee mutlulukk veriyoooBende kendimi eşim seneye bugünler çoktan yanımda olcak böyle diyince bi sevindirik oluyorum ben yaa
![]()
şafakdaşım benim böyle şarkılar dinleyince daha kötü oluyo insan. gerçi oynak birşeyler de dinleyesi gelmiyor o ayrı:100:
o günü sayma bugünü sayma 1 dio gizoş ama ben gene sayıyorum yoksa zaten dewrem o hertürlü aynı çıkcaz hatta eger olursa biz yılbaşı gecesi çıkcaaz bakalım umarım oluurewt yaa 2 diyince bile bi hoş oluyorum canım sizinde ewt seneye böle olcaak
![]()
seldacım öncelikle hoşgeldin aramızaburda muhabbet gani ganii gel hep sen bölezsin muhabbeti
teşekkür ederim sizlerde göreceksiniz bu şafagı sadece sabır gerektiriooo az daha sıkın dişinizii....
görceksiiin kuzum sende bnm has torunumsizlerde bir gün doğan güneş diyeceksiniiizzz
![]()
cimcimeee hobaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ankaralı Namık - Şişeler | İzlesene.com Video
ahaha nine oldunuzz siz artıkkah bizdede bian önce torunlarımız gelseydi yaa herşey bizim için daha kolay olcakkk o zaman ninecim.
![]()
ayy senin o şafağını görünce ben heycanlanıyorumson 2 gün kaldığında naparım bilmiyorum
![]()
o günü sayma bugünü sayma 1 dio gizoş ama ben gene sayıyorum yoksa zaten dewrem o hertürlü aynı çıkcaz hatta eger olursa biz yılbaşı gecesi çıkcaaz bakalım umarım oluurewt yaa 2 diyince bile bi hoş oluyorum canım sizinde ewt seneye böle olcaak
![]()
ewt canıım nine miii??ahhaaahh koptuum yaa
walaa ben ve sevgiliiim de mi sıkıntı war yoksa olması gibi mi oluyoo bilmem ama fazla bişi yapamıyorsun bnm yerime siz kopuyonuuzçünkü bz idrak edemioruz daha
herkes bi telaşlı ama bizde tık yok
![]()
aaaaaaaa süper teşekkür ederim
![]()
ewt canıım nine miii??ahhaaahh koptuum yaa![]()
Ay inş. dilediğiniz gibii olurr kuzummmYanii sen bi hoş ol coşş artıkk
2 ne kuzumm ya 2 bak söylemesi bile güzelll insna bi huzur veriyoo
Yada 2 demiyosan 47 saat de
ayy ben senin yerinde olsam şuan göbek atardım ya tutamaz beni kimseee artıkk
![]()
sen şimdi daha o saat gelene kadar erkek arkadaşını görene kdar inanamıcaksındauzun dönemmiydi senin kısa mı cnm?
inş bebeemm yaa işte inanabilsek olcazda hakkaten sizlerde böle olcaksınız bizden öncekilerde aynen böleydi inananmıyordu bzde öle
2 ewt yaa yarın diil diğer güün çıkıo inş
48 saat demesi daha zor çünkü 2 haneli rakam yaaa
ewt yaa oda bende inanamamakta ısrarcıyızuzunum canıım 92/4 yareniyim benn
sizler ne güzel kısa ohh kebaap
![]()
hay Allah yaşimdi kızlar bişey sorucam bu 16 aralık askerleri tam olarak ne zaman gelicek yahu bilen var mı teskere tarihlerini... 1 haziran mı 31 mayıs mı
biri diyor 153 gün kaldı biri diyor 154 gün kaldı ben diyorum 152 gün
bi aydınlanayimm lütfen
![]()