355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ortalama birşeyler yap canım şafak hesaplama sayfaları falan var oralardan hesaplayabilirsin az çok tutar herhalde:)

168den düşücez de tek tek gün saymıştım ben takvimden :D fakat işte bütün aylar 30 günden sayılır diyor askerlikte... ocak mart 31 şubat 28 ona eklersek şubatta ocakta martta 30 oluyor zaten ama mayıs 31 orda bi sıkıntı yaşadım :D :D :31:

bende nefsimi kırmak istemezdim amaa napiim krizim tutuuu:16:yemeden bi idareten alır yatarım :1:su şişenle arandaki münasebet de böleeee????:66:

ahah yaaaa annem çok güzzel kilo verdi ve tek yaptığı şey yemek yedikten sonra yaklaşık olarak 8'den sonra birşey yememek:)) bende yememek için su içiyorum.. ki normalde hiç su içmeyen biriyim 1 haftada 1 bardak falan içerdim böylece biraz su içmeyi öğreniyorum :D

ahah yaaaa annem çok güzzel kilo verdi ve tek yaptığı şey yemek yedikten sonra yaklaşık olarak 8'den sonra birşey yememek:)) bende yememek için su içiyorum.. ki normalde hiç su içmeyen biriyim 1 haftada 1 bardak falan içerdim böylece biraz su içmeyi öğreniyorum :D

e hooh yaniii :53:bi haftada bi bardak ne abii:53:annem gibi misin sende kadına zorla su içiriyom yaa bende aksine sabah kahwaltıda 2 bardakla başlarım çay falan içmem zaten akşama kdar sürahiyi ben bitiririm:1:iç iç yaa su candır hayattır su sevgidir....slogana giiiiiiiieeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllll:66:

e hooh yaniii :53:bi haftada bi bardak ne abii:53:annem gibi misin sende kadına zorla su içiriyom yaa bende aksine sabah kahwaltıda 2 bardakla başlarım çay falan içmem zaten akşama kdar sürahiyi ben bitiririm:1:iç iç yaa su candır hayattır su sevgidir....slogana giiiiiiiieeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllll:66:

yaaa malesef sevemedim hiç hayran kalıyorum çok su tüketenlere :))
su hayattır, hayat osmandır, osman askerdir. :D ühühühhü :D
nası bağladım ama:32:

Canlarım hepinize günaydııınnn mutlu huzurluu hemencicik geçen bi hafta olsun hepimizeee askerlerimizin bol bol sesini duyacağımıızz mutluluklarını göreceğimiizzz bir hafta olsun inşallahh :16::16::16:

Canlarım hepinize günaydııınnn mutlu huzurluu hemencicik geçen bi hafta olsun hepimizeee askerlerimizin bol bol sesini duyacağımıızz mutluluklarını göreceğimiizzz bir hafta olsun inşallahh :16::16::16:

günaydın şekerim... geçirdiğim berbat haftasonundan sonra umarım bu hafta iyi geçer :36:

Kizlar bu hafta cabuk gecer.gibi geliyor. Malum yilbasi bir gun tatil falan filan derken. Sonra da 2 li sayilara gecicez 353 kasim bekleyenleri olarak. Sonrada bi bakmisiz ki bitmis.

günaydın şekerim... geçirdiğim berbat haftasonundan sonra umarım bu hafta iyi geçer :36:

Gökçemm noldu kuzum neden kötü bi haftasonu geçirdin bakayım sen??:26:

Kizlar bu hafta cabuk gecer.gibi geliyor. Malum yilbasi bir gun tatil falan filan derken. Sonra da 2 li sayilara gecicez 353 kasim bekleyenleri olarak. Sonrada bi bakmisiz ki bitmis.

inşallah canım ya dediğin doğru 1 gün tatill bakalımm tek dileğimiz hıphızlı geçmesi :16:

yaaa malesef sevemedim hiç hayran kalıyorum çok su tüketenlere :))
su hayattır, hayat osmandır, osman askerdir. :D ühühühhü :D
nası bağladım ama:32:
süpeer bagladıın canıım:1:helal olsun sana helal olsuun:9:

hülyaamm günaydıınnn:9:umarım güzel bi hafta olur hepimiz için inşallaahh:16:

Gökçemm noldu kuzum neden kötü bi haftasonu geçirdin bakayım sen??:26:

özlem bastırdı çok. bizimkide çok sıkılmış telefonda hep morali bozuk konuştu falan aklım hep onda kaldı :(

canım benim daha alışamaz ki çok normal keyfli olmasını bekleme sen ne durum da olursan ol iyi konuş keyfli konuş oda keyflensin :16:

Back
X