ortalama birşeyler yap canım şafak hesaplama sayfaları falan var oralardan hesaplayabilirsin az çok tutar herhalde:)
168den düşücez de tek tek gün saymıştım ben takvimden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortalama birşeyler yap canım şafak hesaplama sayfaları falan var oralardan hesaplayabilirsin az çok tutar herhalde:)
Ay ben zor dayanıyorum artıkk hepiinizi çok öptümmİyi geceler görüşürüz kızlarr kendinize iyii bakınnn
![]()
ooffff canım çikolata ve kahve istiyooooorrrr![]()
Allah ikiside var ama şu an içersem uyuyamam heraldehayınsın benimde canımı çektirdin
söz konusu kahve olunca
![]()
bende ikiside yok bitter war ama sewmem kiii:26: hayınsın zalımsın diyon yaniii![]()
aa bizde de bitter mevcut ve ben çok severim![]()
ama yemiyciğim bu saatte şimdi yiyemem çikolata falan
su şişemle aşk yaşıyorum an itibariyle
![]()
![]()
bende nefsimi kırmak istemezdim amaa napiim krizim tutuuuyemeden bi idareten alır yatarım
su şişenle arandaki münasebet de böleeee????
![]()
ahah yaaaa annem çok güzzel kilo verdi ve tek yaptığı şey yemek yedikten sonra yaklaşık olarak 8'den sonra birşey yememek:)) bende yememek için su içiyorum.. ki normalde hiç su içmeyen biriyim 1 haftada 1 bardak falan içerdim böylece biraz su içmeyi öğreniyorum![]()
e hooh yaniiibi haftada bi bardak ne abii
annem gibi misin sende kadına zorla su içiriyom yaa bende aksine sabah kahwaltıda 2 bardakla başlarım çay falan içmem zaten akşama kdar sürahiyi ben bitiririm
iç iç yaa su candır hayattır su sevgidir....slogana giiiiiiiieeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllll
![]()
Canlarım hepinize günaydııınnn mutlu huzurluu hemencicik geçen bi hafta olsun hepimizeee askerlerimizin bol bol sesini duyacağımıızz mutluluklarını göreceğimiizzz bir hafta olsun inşallahh![]()
Canlarım hepinize günaydııınnn mutlu huzurluu hemencicik geçen bi hafta olsun hepimizeee askerlerimizin bol bol sesini duyacağımıızz mutluluklarını göreceğimiizzz bir hafta olsun inşallahh![]()
günaydın şekerim... geçirdiğim berbat haftasonundan sonra umarım bu hafta iyi geçer![]()
Kizlar bu hafta cabuk gecer.gibi geliyor. Malum yilbasi bir gun tatil falan filan derken. Sonra da 2 li sayilara gecicez 353 kasim bekleyenleri olarak. Sonrada bi bakmisiz ki bitmis.
süpeer bagladıın canıımyaaa malesef sevemedim hiç hayran kalıyorum çok su tüketenlere :))
su hayattır, hayat osmandır, osman askerdir.ühühühhü
nası bağladım ama![]()
Gökçemm noldu kuzum neden kötü bi haftasonu geçirdin bakayım sen??:26:
özlem bastırdı çok. bizimkide çok sıkılmış telefonda hep morali bozuk konuştu falan aklım hep onda kaldı![]()
özlem bastırdı çok. bizimkide çok sıkılmış telefonda hep morali bozuk konuştu falan aklım hep onda kaldı![]()
canım benim daha alışamaz ki çok normal keyfli olmasını bekleme sen ne durum da olursan ol iyi konuş keyfli konuş oda keyflensin![]()
oy kıyamam ki ben sana az kaldı canım 1 hafta kaldı görmemize :) öyle düşün![]()
günaydın şekerim... Geçirdiğim berbat haftasonundan sonra umarım bu hafta iyi geçer![]()