355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim bu gece beni yalnız bırakmadınız ama ben sizi yalnız bıraktım lanet olası kaderime yanıyım işte yapacak bişi yok herşeyi terse çevirmede üstüne yok artk ne diyim rabbim büyük her planım alt üst oluyo yani son gündede buldu askerlik diil cehennemdi orası ve biz yandık sizler yanmazsınız umarım sinirlerim alt üst oldu ice herşey birbirine grdi sevinemiyorum bile gene bozuk kapadık telefonu olacak bu yaa kaderin cilvesi alıştım artk ben hiçbi mutlulugu haketmiyorum ya bu kadarıda tesadüf olamaz ki herşey mi gelir insanın üstüne gelio işte yaa ...

başınızı agrıttım sizlerinde kusura bakmayın benim yılbaşı gecem aglyarak geçti umarım sizlerin ki musmutlu geçer...ne diyim ki daha başka allah aglatmasın sizleride....

cnm eğer annem olmasaydı benm de yılbaşım ağlayarak geçecekti.dünden beri sürekli ağladım bugün saat 5 gibi barıştık işte böle olmasını asla istemezzdm ewet şuan aramız iyi ama ben hala kırgınım sadece eşime belli etmiyorum
malesef hayat bu ecrinim her zaman yüzümüze gülmüyo kırgınlıklarımızla yaşamayı öğreniyoruz

cnm eğer annem olmasaydı benm de yılbaşım ağlayarak geçecekti.dünden beri sürekli ağladım bugün saat 5 gibi barıştık işte böle olmasını asla istemezzdm ewet şuan aramız iyi ama ben hala kırgınım sadece eşime belli etmiyorum
malesef hayat bu ecrinim her zaman yüzümüze gülmüyo kırgınlıklarımızla yaşamayı öğreniyoruz

ben alışkınım bu hayata bu kahpe kadere be denizim ya hayır kavgayı herşeyi geçtim tüm planlarımız suya düşmek zorunda mı yaa ha birisi olsun .....

Son düzenleme:
ne kadar seviyosun cnm erkek arkadaşını onsuz olamayacak kadar mı yoksa olmasada yaşarım mı diyosun

bnm derdim onunla diil şanssızlığımla cnm onu tabiki seviyorum ama beraber yaptımız beraber istedimiz hiçbişi olmuyo yaa bu nedr anlamadm ki o olmasada yaşarım deseydim 15 ayy onu beklemezdm heralde onca acıyı çekmezdm demi cnm

canım işte doğu ya ama benimkide uzun süre çıkmayacağım dedi mitingler fln oluyormş çıkartmıyorlrmş ben kendmi çıkamyacğına hazırlmştm bu hafta sonu çıktı süpriz oldu son anda izin çıkmş onlar da bilemiyorlar ki sen bekleyip durma bekledkçe üzülme diye demiştir belki kuzum zaten martta da nevruz dan çıkamayacaklar uzun süre ama şimdi sorun olmazsa her hafta çıkarım diyor aynı yerde sayılırlar şartları aynıdır en azından o kadar kafana takma zaman geçtikçe rahatlar sende rahatlarsın/QUOTE]

insallah cnm ama kafaya takmamak munkun degil ki ya iyi olsunda sesini duymaya bile raziyim

nese yaa amma sulugöz oldum bugünn off saçmalıyorum saglıklı düşünemiyoruum da ...

denizim saol yaa tesellilerin için doldum ya ice artk patlamaya başladı yavaş yavaş saçmalıoruum gerçekten

herşeye ragmen mutluyuum aşkım geliyo şuan böleyim kim bilir onu görünce ne olcam aglamaktan helak olcam heralde

eminim şimdiki yaptığım bu saçmalık için kızcam kendime ama asker yareni psikosu napiim:1:

nese yaa amma sulugöz oldum bugünn off saçmalıyorum saglıklı düşünemiyoruum da ...

denizim saol yaa tesellilerin için doldum ya ice artk patlamaya başladı yavaş yavaş saçmalıoruum gerçekten

herşeye ragmen mutluyuum aşkım geliyo şuan böleyim kim bilir onu görünce ne olcam aglamaktan helak olcam heralde

eminim şimdiki yaptığım bu saçmalık için kızcam kendime ama asker yareni psikosu napiim:1:

ecrinim işte sen busun tatlım karamsar olmak sana yakışmıyor biz hayatın bu zorluklarına raımen dimdik ayaktayız ve sevdiceklerimizi bekliyoruz hiç bi güç yıldıramaz bizi hele ki tsk asla :34: yarın git güzelce karşıla sevdiceğini bol bol hasret giderin bu arada mutlu yıllar öpüyorum :54:

gizemim cnm arkadaşım sonunda şafak doğan güneş senin için
ne mutlu size sevdiceklerinize kavuşma vakti geldi.buu arada umarım 2014 hepimize sağlık ve mutluluk getirir

Yok canımm tanısamadık..:50: Bende elımden geldıgınce buraya bakmaya calısıyorum.. Hepımızın ortak noktası burası.. Şafak:307 :43: sizin ne durumda ?

ben Hülya canım, tabikide gel her zaman gel bizim konu başlığına bakma o sadece bi sembol uzun olsun kısa olsun yada askeri terhis almış olsun hiç farketmiyo gel kaderimiz aynı işte yareniz hepimiz.. bizim şafak 108 kuzum bi an önce bitmesi için dua ediyoruz..

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim bu gece beni yalnız bırakmadınız ama ben sizi yalnız bıraktım lanet olası kaderime yanıyım işte yapacak bişi yok herşeyi terse çevirmede üstüne yok artk ne diyim rabbim büyük her planım alt üst oluyo yani son gündede buldu askerlik diil cehennemdi orası ve biz yandık sizler yanmazsınız umarım sinirlerim alt üst oldu ice herşey birbirine grdi sevinemiyorum bile gene bozuk kapadık telefonu olacak bu yaa kaderin cilvesi alıştım artk ben hiçbi mutlulugu haketmiyorum ya bu kadarıda tesadüf olamaz ki herşey mi gelir insanın üstüne gelio işte yaa ...

başınızı agrıttım sizlerinde kusura bakmayın benim yılbaşı gecem aglyarak geçti umarım sizlerin ki musmutlu geçer...ne diyim ki daha başka allah aglatmasın sizleride....

tüm bunların ortasında olsan bile, bunada şükür demeyi dene ecrinim belki o zaman bişeyler değişir ha ne dersin?? askerine artık kavuştun.. hayatınızdaki en büyük engel kalktıı sizi tebrik ediyorumm bi ömür mutluluklar inşallah bizi unutmayın tamammı sende gizemde :14:

can yoldaşlarım, birbirimizi hiç görmedik, burda birbirimizi anlattığımız kadarıyla tanıyoruz.. ama bundan daha önemli birşey var; hayatımızın -kimimizin 12 kimimizin 6 ayı- bu bölümünde hepimiz aynı duyguları HİSSEDİYORUZ, YAŞIYORUZ.. ve bizi bizden başka kimse anlamıyor ve artık hepimiz anlamaları için uğraşmıyoruzda.. bu gece yılbaşı.. yeni bir yıla girdik evet imkanı olanlar benim sarıda dahil tam 12 de aradı seslerini duyduk ama yanlarında değildik.. 1 yıl değil, sonsuzluğa inşallah deyip sarılamadık.. ben nişanlıma şunu dedim, belki bu sözüm sizede güç verir; eğer seninle aynı yastığa baş koymanın, soyadını taşımanın, ebedi sevgilin olmanın bedeli buysa, ben sabırla beklemeye razıyım.. sonunda güzel şeyler olucak bunu dşünelim bu buruk yılbaşımızda.. yeni yıl hepimize önce SAĞLIK sonra HUZUR ve beraberin sevdiceklerimizi getirsin bu yıl kavuşma yılı olsun.. sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız..

arkadaşlarım canlarım dert ortaklarım 2014 hepimiz için harika bir yıl olsun.ewet bu sene yalnızız sevdiceklerimiz yanımızda yok ama inş bu son ayrılıklarımız olur.bendn bu gece bu kadar hem hüzünlü hem de mutlu bi gece yaşıyorum hüzünlü sebebi belli eşimdn ayrıyım MUTLU oğlumla birlikte uykuya dalmak üzereyim hepinize iyi geceler

gizemim cnm arkadaşım sonunda şafak doğan güneş senin için
ne mutlu size sevdiceklerinize kavuşma vakti geldi.buu arada umarım 2014 hepimize sağlık ve mutluluk getirir

Kızlar yenii yılınız kutluu olsunnn :16: Bu yıl içinde hepimiz sevdiklerimize kavuşucaz bize sevdiklerimizii verecek 2014 inş.:21: Hepinize en başta sağlık daha sonra huzur ve mutluluk diliyorummmm.. :54:

Herkese mutlu yillar insallah bu yil hepimize ugurlu gelir gunler cok cabuk gecer bizde sevdiklerimize kavusuruz :)

Güzelleriiiiim.Sonunda 405 gündür beklediğim gün geldi! BÜYÜK bir GURURLA '' ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ '' diyorumm! :16: :16:
Onu görene kadar sakinliğimi korurum heralde.Belkide otobüse binince fena olurum.Belkide inince.Belkide yüzünü ilk gördüğüm anda,şaşırmışlığım ve heyecanım
kalbimin yerinden çıkmasına sebep olur :9: bunca zamandır haşır neşir olduğum Kıbrıs'ı , askerliği hayatımdan çıkarıyorum artık.Bu vesileyle burada tanıdığım,
bazılarıyla gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım oldu.Hepsine her zaman yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum.Gönül isterdiki şu an sizinle
muhabbet edebileyim.Ama hayat her zaman adil olmuyor maleseff.Siz yeni yılda sevdiklerinize daha sıkı sarılın.Bu özlemin geçici oldugunu ve
sevgınızı daha iyi pekiştirdiğine inanın.Askerlik ömrümüzden zaman çalıyor evet doğru.Ama bize birçok şeyide ogretıyor.Mesela bundan sonra o yanımda oldugu
ıcın bır cok seye sukredeceğiim .)) Gereksiz yere kalp kırmayın,onlar en çok size muhtaçlar orda.Bütün askerler özeldir * asker bekleyenler daha özel :34:

Siz çok ama çok değerlisiniz.Önce kendiniz için sonra onlar için.Dilerim yeni yıl en şanslı haliyle çalar kapınızı.Hepinize musmutlu hayatlar diliyorum :16: :16: :nazar:

Teşekkürü borç bildiğim güzel arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız !! Adını unuttuklarım varsa da af ola..

Mystery1643, :nazar:

asi_genc, :nazar:

engindenizz, :nazar:

DEAM, :nazar:

cimcime_89, :nazar:

exelanss, :nazar:

esmeralda5, :nazar:

Eleusis, :nazar:

sLd_, :nazar:

ugtap, :nazar:

karmel2, :nazar:

Gokche8605, :nazar:

Kubrah, :nazar:

tgcsvl, :nazar:

uzramm, :nazar:

dexsalgin :nazar: ve 349. dönem yarenlerinden olan arkadaşlarım. ( birçoğu artık burda olmasada ) :nazar:

NOT: Yarın öğlen yola çıkacağımm.Şans dileyin bana.) gelince aranızda olucam hiç merak etmeyiin.Kocaman öpüyorum siziii :16:

92/4 Yareni qizem...

Eki Görüntüle 915527
Gizemim tebrik ediyorumm canımm:) Ne güzel ki o koskoca şafakları yiyip bitirdiniz ve mutlu sona ulaştınız :16: Rabbim artık bir ömür boyu ayırmasın sizleri inşallahh :nazar: Mutluluğunuz, huzurunuz her zaman daim olsun :16: Yeni yılda da aşk ve sevgiyle bağlı kalın birbirinizee :16: ama kızların da dediği gibi şafak bitti deyip, askerime kavuştum deyip unutmayın bizlerii :43: Sizlerden alacağımız desteğe, yardıma, öğütlere çook ihtiyacımız var daha bizimm. Bu uzun yolumuzda yol göstericilerimiz olarak kalın hep :6: Yüzyüze görüşmüş olamasakta, hatta çok iyi tanışmış, dertleşmiş,konuşmuş olamasak bile inan ki çok sevdim seni, hepinizi :16: Yüreğime en yakın bulduğum insanlar oldunuz benim için :16: O yüzden bende hepinize çook teşekkür ediyorumm :17: :kkk:

Ecrincim, seni de şimdiden tebrik ediyorumm tatlıım.. Maşallah size, yolun sonuna ulaştınız artık ve yeni yıl ile birlikte sevdiceklerinize kavuşacaksınız :16::16: Darısı bizlerin başına inşallahh :14: Canım sorunlar ne yazık ki hiç bir zaman hiç bir yerde bitmiyorlar. Hele ki bir şeyler için hayal kurduğunda, heveslendiğinde ne yazık ki daha çok sorun çıkıyor insanların karşısına. Bunlar küçükte olsa tabiki bizleri üzen şeyler belki ama şöyle düşün iyisiyle kötüsüyle yolun sonundasınız artık. Yepyeni bir başlangıç önününzde. Ve son günün getirdiği bıkkınlık, yorgunluk ile askerinde bazı şeyleri düşünemeyip seni kırmış olabilir (ki erkekler bunu çoğu zaman yapıyor) ama kendini üzüp, harap etmek yerine bence yarına odaklanmalısın ;) Bugün yaşadığın üzüntüyü bir kaç güne unutabilirsin belki ama yarıın ki günün anlamını, özelini yaşamın boyunca unutmayacaksın. Yarın sizin için yeni bir defterin, yaşamın, yılın ilk günü :16: ve elinden geldiğince bu imkanını en iyi şekilde kullan tatlım:34: 2014 ün sizlere ve herkese bol bol aşk ve mutluluklar getirmesi dileğiyle canımm :16: bu arada bizi de unutmayın :20::20: :1:

Ayrıca kızçelerim yine geç kaldım ve ne depüklemeye, ne şafaklara ne de yeni yıl kutlamasına yetişebildim :43: Hepinizden özellikle gizem ve ecrinden özür diliyorum :17: ama işte planladığımız gibi gitmiyor herşey :19:
Hepinizin yeni yılını en içten şekilde kutluyorumm :16: Rabbim inşallah yeni yıl ile birlikte tüm dileklerimizin, dualarımızın, hayallerimizin gerçekleşmesini nasip eder :14: 2014 hepimize sevdiceklerimizi getirir inşallahh :14::14: Bol bol sağlık, mutluluk, huzur, aşk, sevgi, şans, bereket, başarı ve tabiki sabıırr dolu bir yıll diliyorum hepinizee :16::71::103: Herkese musmutluu yıllarr :103::103:

güzelleriiiiim.sonunda 405 gündür beklediğim gün geldi! Büyük bir gururla '' şafak doğan güneş '' diyorumm! :16: :16:
Onu görene kadar sakinliğimi korurum heralde.belkide otobüse binince fena olurum.belkide inince.belkide yüzünü ilk gördüğüm anda,şaşırmışlığım ve heyecanım
kalbimin yerinden çıkmasına sebep olur :9: Bunca zamandır haşır neşir olduğum kıbrıs'ı , askerliği hayatımdan çıkarıyorum artık.bu vesileyle burada tanıdığım,
bazılarıyla gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım oldu.hepsine her zaman yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum.gönül isterdiki şu an sizinle
muhabbet edebileyim.ama hayat her zaman adil olmuyor maleseff.siz yeni yılda sevdiklerinize daha sıkı sarılın.bu özlemin geçici oldugunu ve
sevgınızı daha iyi pekiştirdiğine inanın.askerlik ömrümüzden zaman çalıyor evet doğru.ama bize birçok şeyide ogretıyor.mesela bundan sonra o yanımda oldugu
ıcın bır cok seye sukredeceğiim .)) gereksiz yere kalp kırmayın,onlar en çok size muhtaçlar orda.bütün askerler özeldir * asker bekleyenler daha özel :34:

Siz çok ama çok değerlisiniz.önce kendiniz için sonra onlar için.dilerim yeni yıl en şanslı haliyle çalar kapınızı.hepinize musmutlu hayatlar diliyorum :16: :16: :nazar:

Teşekkürü borç bildiğim güzel arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız !! Adını unuttuklarım varsa da af ola..

Mystery1643, :nazar:

Asi_genc, :nazar:

Engindenizz, :nazar:

Deam, :nazar:

Cimcime_89, :nazar:

Exelanss, :nazar:

Esmeralda5, :nazar:

Eleusis, :nazar:

Sld_, :nazar:

Ugtap, :nazar:

Karmel2, :nazar:

Gokche8605, :nazar:

Kubrah, :nazar:

Tgcsvl, :nazar:

Uzramm, :nazar:

Dexsalgin :nazar: Ve 349. Dönem yarenlerinden olan arkadaşlarım. ( birçoğu artık burda olmasada ) :nazar:

Not: Yarın öğlen yola çıkacağımm.şans dileyin bana.) gelince aranızda olucam hiç merak etmeyiin.kocaman öpüyorum siziii :16:

92/4 yareni qizem...

Eki Görüntüle 915527

canım benim çok duyguladım gözlerim doldu mesajını okuyunca çok uzak gibi görünsede bitiyor bunu gösterdin allah bundan sonra ikinizinde yolunu açık bahtını güzel eylesin. çok mutlu olun lütfen birbirinizin değerini bilin... şuan inanmazsın ağlıyorum hem çok üzgün hem senin adına çok mutluyum gözün aydın bitanem :)

Back
X