iyi bi haber çok sevndm
zamanla sevgimiz herşeyden üstün geliyor ecrinim işte o zamanda affediyoruz
çokta ii haber diil yarın karşılamaya gtmemeyi bile düşünüorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bi haber çok sevndm
zamanla sevgimiz herşeyden üstün geliyor ecrinim işte o zamanda affediyoruz
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim bu gece beni yalnız bırakmadınız ama ben sizi yalnız bıraktım lanet olası kaderime yanıyım işte yapacak bişi yok herşeyi terse çevirmede üstüne yok artk ne diyim rabbim büyük her planım alt üst oluyo yani son gündede buldu askerlik diil cehennemdi orası ve biz yandık sizler yanmazsınız umarım sinirlerim alt üst oldu ice herşey birbirine grdi sevinemiyorum bile gene bozuk kapadık telefonu olacak bu yaa kaderin cilvesi alıştım artk ben hiçbi mutlulugu haketmiyorum ya bu kadarıda tesadüf olamaz ki herşey mi gelir insanın üstüne gelio işte yaa ...
başınızı agrıttım sizlerinde kusura bakmayın benim yılbaşı gecem aglyarak geçti umarım sizlerin ki musmutlu geçer...ne diyim ki daha başka allah aglatmasın sizleride....
çokta ii haber diil yarın karşılamaya gtmemeyi bile düşünüorum
cnm eğer annem olmasaydı benm de yılbaşım ağlayarak geçecekti.dünden beri sürekli ağladım bugün saat 5 gibi barıştık işte böle olmasını asla istemezzdm ewet şuan aramız iyi ama ben hala kırgınım sadece eşime belli etmiyorum
malesef hayat bu ecrinim her zaman yüzümüze gülmüyo kırgınlıklarımızla yaşamayı öğreniyoruz
ne kadar seviyosun cnm erkek arkadaşını onsuz olamayacak kadar mı yoksa olmasada yaşarım mı diyosun
canım işte doğu ya ama benimkide uzun süre çıkmayacağım dedi mitingler fln oluyormş çıkartmıyorlrmş ben kendmi çıkamyacğına hazırlmştm bu hafta sonu çıktı süpriz oldu son anda izin çıkmş onlar da bilemiyorlar ki sen bekleyip durma bekledkçe üzülme diye demiştir belki kuzum zaten martta da nevruz dan çıkamayacaklar uzun süre ama şimdi sorun olmazsa her hafta çıkarım diyor aynı yerde sayılırlar şartları aynıdır en azından o kadar kafana takma zaman geçtikçe rahatlar sende rahatlarsın/QUOTE]
insallah cnm ama kafaya takmamak munkun degil ki ya iyi olsunda sesini duymaya bile raziyim
nese yaa amma sulugöz oldum bugünn off saçmalıyorum saglıklı düşünemiyoruum da ...
denizim saol yaa tesellilerin için doldum ya ice artk patlamaya başladı yavaş yavaş saçmalıoruum gerçekten
herşeye ragmen mutluyuum aşkım geliyo şuan böleyim kim bilir onu görünce ne olcam aglamaktan helak olcam heralde
eminim şimdiki yaptığım bu saçmalık için kızcam kendime ama asker yareni psikosu napiim![]()
Yok canımm tanısamadık..Bende elımden geldıgınce buraya bakmaya calısıyorum.. Hepımızın ortak noktası burası.. Şafak:307
sizin ne durumda ?
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim bu gece beni yalnız bırakmadınız ama ben sizi yalnız bıraktım lanet olası kaderime yanıyım işte yapacak bişi yok herşeyi terse çevirmede üstüne yok artk ne diyim rabbim büyük her planım alt üst oluyo yani son gündede buldu askerlik diil cehennemdi orası ve biz yandık sizler yanmazsınız umarım sinirlerim alt üst oldu ice herşey birbirine grdi sevinemiyorum bile gene bozuk kapadık telefonu olacak bu yaa kaderin cilvesi alıştım artk ben hiçbi mutlulugu haketmiyorum ya bu kadarıda tesadüf olamaz ki herşey mi gelir insanın üstüne gelio işte yaa ...
başınızı agrıttım sizlerinde kusura bakmayın benim yılbaşı gecem aglyarak geçti umarım sizlerin ki musmutlu geçer...ne diyim ki daha başka allah aglatmasın sizleride....
Herkese mutlu yillar insallah bu yil hepimize ugurlu gelir gunler cok cabuk gecer bizde sevdiklerimize kavusuruz :)
Gizemim tebrik ediyorumm canımm:) Ne güzel ki o koskoca şafakları yiyip bitirdiniz ve mutlu sona ulaştınızGüzelleriiiiim.Sonunda 405 gündür beklediğim gün geldi! BÜYÜK bir GURURLA '' ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ '' diyorumm!![]()
Onu görene kadar sakinliğimi korurum heralde.Belkide otobüse binince fena olurum.Belkide inince.Belkide yüzünü ilk gördüğüm anda,şaşırmışlığım ve heyecanım
kalbimin yerinden çıkmasına sebep olurbunca zamandır haşır neşir olduğum Kıbrıs'ı , askerliği hayatımdan çıkarıyorum artık.Bu vesileyle burada tanıdığım,
bazılarıyla gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım oldu.Hepsine her zaman yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum.Gönül isterdiki şu an sizinle
muhabbet edebileyim.Ama hayat her zaman adil olmuyor maleseff.Siz yeni yılda sevdiklerinize daha sıkı sarılın.Bu özlemin geçici oldugunu ve
sevgınızı daha iyi pekiştirdiğine inanın.Askerlik ömrümüzden zaman çalıyor evet doğru.Ama bize birçok şeyide ogretıyor.Mesela bundan sonra o yanımda oldugu
ıcın bır cok seye sukredeceğiim .)) Gereksiz yere kalp kırmayın,onlar en çok size muhtaçlar orda.Bütün askerler özeldir * asker bekleyenler daha özel
Siz çok ama çok değerlisiniz.Önce kendiniz için sonra onlar için.Dilerim yeni yıl en şanslı haliyle çalar kapınızı.Hepinize musmutlu hayatlar diliyorum![]()
![]()
Teşekkürü borç bildiğim güzel arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız !! Adını unuttuklarım varsa da af ola..
Mystery1643,
asi_genc,
engindenizz,
DEAM,
cimcime_89,
exelanss,
esmeralda5,
Eleusis,
sLd_,
ugtap,
karmel2,
Gokche8605,
Kubrah,
tgcsvl,
uzramm,
dexsalginve 349. dönem yarenlerinden olan arkadaşlarım. ( birçoğu artık burda olmasada )
NOT: Yarın öğlen yola çıkacağımm.Şans dileyin bana.) gelince aranızda olucam hiç merak etmeyiin.Kocaman öpüyorum siziii![]()
92/4 Yareni qizem...
Eki Görüntüle 915527
Ecrincim, seni de şimdiden tebrik ediyorumm tatlıım.. Maşallah size, yolun sonuna ulaştınız artık ve yeni yıl ile birlikte sevdiceklerinize kavuşacaksınızKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim bu gece beni yalnız bırakmadınız ama ben sizi yalnız bıraktım lanet olası kaderime yanıyım işte yapacak bişi yok herşeyi terse çevirmede üstüne yok artk ne diyim rabbim büyük her planım alt üst oluyo yani son gündede buldu askerlik diil cehennemdi orası ve biz yandık sizler yanmazsınız umarım sinirlerim alt üst oldu ice herşey birbirine grdi sevinemiyorum bile gene bozuk kapadık telefonu olacak bu yaa kaderin cilvesi alıştım artk ben hiçbi mutlulugu haketmiyorum ya bu kadarıda tesadüf olamaz ki herşey mi gelir insanın üstüne gelio işte yaa ...
güzelleriiiiim.sonunda 405 gündür beklediğim gün geldi! Büyük bir gururla '' şafak doğan güneş '' diyorumm!![]()
Onu görene kadar sakinliğimi korurum heralde.belkide otobüse binince fena olurum.belkide inince.belkide yüzünü ilk gördüğüm anda,şaşırmışlığım ve heyecanım
kalbimin yerinden çıkmasına sebep olurBunca zamandır haşır neşir olduğum kıbrıs'ı , askerliği hayatımdan çıkarıyorum artık.bu vesileyle burada tanıdığım,
bazılarıyla gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım oldu.hepsine her zaman yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum.gönül isterdiki şu an sizinle
muhabbet edebileyim.ama hayat her zaman adil olmuyor maleseff.siz yeni yılda sevdiklerinize daha sıkı sarılın.bu özlemin geçici oldugunu ve
sevgınızı daha iyi pekiştirdiğine inanın.askerlik ömrümüzden zaman çalıyor evet doğru.ama bize birçok şeyide ogretıyor.mesela bundan sonra o yanımda oldugu
ıcın bır cok seye sukredeceğiim .)) gereksiz yere kalp kırmayın,onlar en çok size muhtaçlar orda.bütün askerler özeldir * asker bekleyenler daha özel
Siz çok ama çok değerlisiniz.önce kendiniz için sonra onlar için.dilerim yeni yıl en şanslı haliyle çalar kapınızı.hepinize musmutlu hayatlar diliyorum![]()
![]()
Teşekkürü borç bildiğim güzel arkadaşlarım hepiniz iyi ki varsınız !! Adını unuttuklarım varsa da af ola..
Mystery1643,
Asi_genc,
Engindenizz,
Deam,
Cimcime_89,
Exelanss,
Esmeralda5,
Eleusis,
Sld_,
Ugtap,
Karmel2,
Gokche8605,
Kubrah,
Tgcsvl,
Uzramm,
DexsalginVe 349. Dönem yarenlerinden olan arkadaşlarım. ( birçoğu artık burda olmasada )
Not: Yarın öğlen yola çıkacağımm.şans dileyin bana.) gelince aranızda olucam hiç merak etmeyiin.kocaman öpüyorum siziii![]()
92/4 yareni qizem...
Eki Görüntüle 915527