355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım öyle deme lütfen... okudum geri dönüp hep yazdıklarınızı... sakın böyle düşünme bütün gece harap olmuş zaten çocuk yorulmuştur... evet aramaması geldiğini haber vermemesi yanlış ama daha teli rahat kullanabileceğini bile idrak edememiş olabilir... birazcık daha nazını çek, her şey düzelicek ne güzel sevdiceğin gelmiş, üzmeyin birbirinizi

şuan kızgınlıkla söylüyosun bunlarıı :) Ama haklısın kıırılmakta seninkinin yaptığıda olmamış yanii canını sıkma sende o zaman madem akışına bbırak kuzum..

bıraktım zaten canım ya gittiği kadar artık bnm agzımı açmaya halim kalmamış bana trip atıo bdee naparsa yapsın artık

Amin canım aynen..Karamsarlığa düştüğümde bitmeyen günler..Geçmeyen haftalar... Hatta ve hatta ilerlemeyen akrep-yelkovan ikilisiyle uğraşıyorum Bizimde sorunumuz yemekler ... Zaten yemek seçiyoruz ... Üstüne yemediği yemeğin bin katı kötü şekilde önüne gelince bazen hiç gitmiyormus ve ben buna çok üzülüyorum Haftaya siirte gidiyoruz canım sizin usta birliği nerede_?

Of ilk günler çok zorduuu ya bizmki de ymiyo sürekli kantindn yıyomus ıns. duzelir ya yoksa sürekli ıvırzıvırla ömur gecee mıı\? bız ıstanbuldayız suannn

canım geldini haber verdi yemek yemeye die gtti bekliorum bnde öle meger uyumuş araraım ses yook gıcık oldm orda bıkmışım zaten ya bu arayayp ulaşamamktan banada yazık ya içim acıyo

canım geldini haber verdi yemek yemeye die gtti bekliorum bnde öle meger uyumuş araraım ses yook gıcık oldm orda bıkmışım zaten ya bu arayayp ulaşamamktan banada yazık ya içim acıyo

hmmm anladım şimdi tam olarak... haklısın canım valla zaten hep bi elinde telefon bekliyorsun... bilmiyorum ki valla kolay mı sanıyorlar... bazen diyorum 2 gün ben onun yerine gidim o da benim yerime geçsin... :44:

Of ilk günler çok zorduuu ya bizmki de ymiyo sürekli kantindn yıyomus ıns. duzelir ya yoksa sürekli ıvırzıvırla ömur gecee mıı\? bız ıstanbuldayız suannn

Aynen canım ya güçsüz kalmasını istemiyorum çünkü eğitimler ağır .. Üstüne bende istanbul'a çıkar diye bekliyordum acıkcası ama doğuya cıktı hayırlısı artık inşallah iletişim acısından bari iyi olur ne bilim huzurlu olur inş. geneli öyle diyorlar :26: ama bakalım görücez...

hmmm anladım şimdi tam olarak... haklısın canım valla zaten hep bi elinde telefon bekliyorsun... bilmiyorum ki valla kolay mı sanıyorlar... bazen diyorum 2 gün ben onun yerine gidim o da benim yerime geçsin... :44:

onlar bizim gibi ne merak ederler ne başka bişi 1 ay gitsekte aramasak lan bu noldu öldü mü kaldı mı demezler be böle öküzler işteen azından bnmki öle

aa iletişim konusunda hep iyi şeyler duyuyorum doğu hakkında.. zaten herkesde söylüyo eskisi gibi değil oralar çok şükür :) Rahat olur canım benim merak etme. işte bzimde tek sorun yemekmiş bide benimki zaten zayıf temelli kötü olcak

of yapmayın kuzum boşver bu seferlik affet ne kadar bekledin sen hatası belli ama onada hakver şimdi gelmişken tadınızı bozmyın ..

hayır cnm bnm deli inadımı kaldırmadan düşüncekti ben onun çocuk gibi düşüncesizlikleriyle ugraşmak istemiyorum benm hayatm kaymış yaa son gün bile deli gibi aglamışım şimdi beni üzmeye hakkı yok ben haketmiyorum yaa her telefonda aglamaktan bıktım usandım ben

oyy yavrm benim... sen şimdi sinirden böyle diyorsun bi gecenin kasveti kalksın sabah olsun sevdiceğini de gördün mü indir yelkenleri

haklısın canım ne diyeyim işte erkek milleti böyle düşünmüyo malesf zaten bu kadar derin düşünseler belli olurdu bi yyanlarından muhakkak onun için fazla üzme kendini sana yazık oluyo tatlım.

haklısın canım ne diyeyim işte erkek milleti böyle düşünmüyo malesf zaten bu kadar derin düşünseler belli olurdu bi yyanlarından muhakkak onun için fazla üzme kendini sana yazık oluyo tatlım.

oyy yavrm benim... sen şimdi sinirden böyle diyorsun bi gecenin kasveti kalksın sabah olsun sevdiceğini de gördün mü indir yelkenleri

kızlar arıyo şununla bi konuşuyum gelirim gene

Canlarim bnmm giremiyorum diye unutuldunuz sanmayin cok ozledim sizleri askeri gelmis olanlarin gozleri aydin ne mutlu sizlere darisi bizlerin basina insallah bundan sonra rabbim baska ayriliklar gostermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…