Bugün hafta ortasında çarşımız oldu ve ben onu görünce mutlu oldum... Çok şaşırtıcı geldi hafta ortasında dışarda olması ve çok pozitif birgün geçirdim ... Benim gibi bugünü sevdiğini görerek geçirmiştir herkes İnşallah...Usta birliğimizde bol çarşılı ...bol konuşmalı...Hatta sms yağmurlu geçiririz inşallah yaa gerçekten moral oluyormuş
haklısınn canım benim sende haklısın ama o kadar zaman sabrettin biraz daha sık dişini sırf bu kadar beklemişken ufacık bişeyden herşey altüst olmasın biandaa
ben konuyu bilmıyordum cnm ama burada sana yapılan bı haksızlık var haklısın ama dedigim gibi suanda sudan cıkmıs balık gibidir o
Sende haklısın cnm ama biraz bekle bakalım ani çıkışlar yapma sonra bakarsın hala tavrı aynı oturursunuz konuşursunuz neden böyle diye ama şimdi herşeyi oluruna bırak istediğini yapsın zamanı gelince herşeyi konuşursun
Bugün hafta ortasında çarşımız oldu ve ben onu görünce mutlu oldum... Çok şaşırtıcı geldi hafta ortasında dışarda olması ve çok pozitif birgün geçirdim ... Benim gibi bugünü sevdiğini görerek geçirmiştir herkes İnşallah...Usta birliğimizde bol çarşılı ...bol konuşmalı...Hatta sms yağmurlu geçiririz inşallah yaa gerçekten moral oluyormuş
:):):) Güzeel şey bunlar 2014 dahada guzeeel gecıcek yaaaaaaa inşallah
bilmiyorum kızlar yaa inanın sabır kelimesinden nefret ettim gücüm kalmadı bekle sabret gibi kelimeler beni yordu yemin ederim artık 1 dk sabretcek durumda diilim
bilmiyorum kızlar yaa inanın sabır kelimesinden nefret ettim gücüm kalmadı bekle sabret gibi kelimeler beni yordu yemin ederim artık 1 dk sabretcek durumda diilim
Aynenn içimden geçende bu hep... Zor gibi gözüksede belki de güzel geçicek... Birşekilde fırsatlar bulunacak ..Karşılıklı moral vermek ona da bana da çok iyi geliyor çünkü... Şu seneyi gözümde büyütmek istemiyorum... 2014 Güzel geçicek inşallah
aaa bizim şafağımız aynıydııı galiba ee seninki yeni gitmedimi usta birliğine hemen nasıll çıktı ?:26: Ne güzel senin adına sevindimmm inş. hep böyle devam eder :)
ee seninkii aramıyomuu senii şuan bi konuşun bence konuşup etmeden hmn kendini üzmee..
306 canım Çanakkalesenin şafak kaç cnm askerın nerede?
Yok canım benım bu hafta cumartesi çıkıcak işte 1 hafta tatil.. Sonra usta birliğine gecicek Allah'ın izniyle... Senin de bu şekilde olmucak mı_? Her yerin birliği farklı mı gidiyor acaba? Aynen aynıydık galıba şafagım bugun: 306
aradı mesaj attı açmadım sus dedim konuşmuyo şimdide
Hııı sizin acemilik uzunmuşş bizim acemilik bitti 45 gündüü işte 1 hafta oluyo ustaya geçeli bizimkinin daha çarşıya çıkmasına bi ay varmış ordan dosyalar filan gelcekmiş oyle olcak dediiAynıyız canımm aynı gün kavuscazzz
.
Aynen canım benim ki jandarma olarak yapıyor sanırım en uzun bunların oluyormuş acemilik ki bitsin artık diyoruz acemilikte sıktı...Hep bi ustaya gitme hevesi içindeyiz biran önce ilerlesin zaman ... Bizde inşallah doğan güneşi görücez
hımm o yüzden anladımm.. Valla usta birliği güzel ya artık askerliğe başladıı artıkk başlasında bitsin bian öncee..İnş.. bebeğimm o gün bi gelsin miladımız olcak bizim 3 kasımmm
Aynen vallaa bi gelsin o gün .... Gelebileceğini düşününce bile heyecanlanıyorumOrda daha rahat olabılecegını dusunuyor bakalım ümidimiz o yönde
Hııı sizin acemilik uzunmuşş bizim acemilik bitti 45 gündüü işte 1 hafta oluyo ustaya geçeli bizimkinin daha çarşıya çıkmasına bi ay varmış ordan dosyalar filan gelcekmiş oyle olcak dediiAynıyız canımm aynı gün kavuscazzz
şimdi sen anladığım kadarıyla gelir gelmez uyuyup seni ararmadığı için küstün dimii ? Aç bence ne dicek dinlee..
KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU
353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ
:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:
qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne
asi_genc
:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:
PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ
Mystery1643 -> Şafak 27 -> Usta birliği İStanbul - Kartal
PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ
DEAM -> Şafak 106 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa
Konya17 -> Şafak 107 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa
askbiziz42 -> Şafak 110 Acemi - Usta birliği Aydın
cimcime_89 -> Şafak 114 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van
merveali0507 -> Şafak 107-> Acemi - Usta birliği Edirne
sLd_ -> Şafak 114 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa
tgcsvl -> Şafak 108 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa
ugtap -> Şafak 109 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan
exelanss -> Şafak 108 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma
emine8983 -> Şafak 108 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ
engindenizz -> Şafak 108
Kubrah -> Şafak 108 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
PhD_ -> Şafak 110-> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ
uzramm -> Şafak 110 -> Acemi - Usta birliği Muğla
Zahter -> Şafak 110 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale
ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ
esmeralda5 -> Şafak 149 -> Usta birliği ?
bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik
buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ
meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla
Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs
yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir
Gokche8605 -> 153 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin
YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ
İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ
İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ
dexsalgin -> Şafak 309 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle
eleusis -> Şafak 305 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI
essen791-> Şafak 337 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli
merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil
ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER
İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ
esmeralda5 Eklendin canımmm şafakmatiğimizeEvet kızçelerim 2014 'ün ilk şafagııda atmış bulunmakta
[/CENTER][/B]
ehehe çok teşekkür ederim:) bi gün senden düştün heralde...
yok cnm aradı en başta sonra aramıyo şimdi mesaj attım cewapta vermiyo kendi bilir yattı uyudu kesin benle görüşmeyi filanda hayal etmesin aramız düzelince görüşmicemde zaten bana gelmemiş o uyumaya gelmiş sıkıntı yok rahat bıraktım bnde onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?