355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

:):):) Güzeel şey bunlar 2014 dahada guzeeel gecıcek yaaaaaaa inşallah

haklısınn canım benim sende haklısın ama o kadar zaman sabrettin biraz daha sık dişini sırf bu kadar beklemişken ufacık bişeyden herşey altüst olmasın biandaa

ben konuyu bilmıyordum cnm ama burada sana yapılan bı haksızlık var haklısın ama dedigim gibi suanda sudan cıkmıs balık gibidir o

bilmiyorum kızlar yaa inanın sabır kelimesinden nefret ettim gücüm kalmadı bekle sabret gibi kelimeler beni yordu yemin ederim artık 1 dk sabretcek durumda diilim

aaa bizim şafağımız aynıydııı galiba ee seninki yeni gitmedimi usta birliğine hemen nasıll çıktı ?:26: Ne güzel senin adına sevindimmm inş. hep böyle devam eder :)

:):):) Güzeel şey bunlar 2014 dahada guzeeel gecıcek yaaaaaaa inşallah

Aynenn içimden geçende bu hep... Zor gibi gözüksede belki de güzel geçicek... Birşekilde fırsatlar bulunacak ..Karşılıklı moral vermek ona da bana da çok iyi geliyor çünkü... Şu seneyi gözümde büyütmek istemiyorum... 2014 Güzel geçicek inşallah

bilmiyorum kızlar yaa inanın sabır kelimesinden nefret ettim gücüm kalmadı bekle sabret gibi kelimeler beni yordu yemin ederim artık 1 dk sabretcek durumda diilim

ee seninkii aramıyomuu senii şuan bi konuşun bence konuşup etmeden hmn kendini üzmee..

cnmm sende haklısın dicek bişey bulamadımmm ıns hersey guzeel olsn yaaa

senin şafak kaç cnm askerın nerede?

aaa bizim şafağımız aynıydııı galiba ee seninki yeni gitmedimi usta birliğine hemen nasıll çıktı ?:26: Ne güzel senin adına sevindimmm inş. hep böyle devam eder :)

Yok canım benım bu hafta cumartesi çıkıcak işte 1 hafta tatil.. Sonra usta birliğine gecicek Allah'ın izniyle... Senin de bu şekilde olmucak mı_? Her yerin birliği farklı mı gidiyor acaba? Aynen aynıydık galıba şafagım bugun: 306

KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ

:92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :92:

qizem7-> Usta birliği Kıbrıs - Girne

asi_genc

:13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13:

PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ

Mystery1643 -> Şafak 27 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ

DEAM -> Şafak 106 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Lefkoşa

Konya17 -> Şafak 107 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

askbiziz42 -> Şafak 110 Acemi - Usta birliği Aydın

cimcime_89 -> Şafak 114 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

merveali0507 -> Şafak 107-> Acemi - Usta birliği Edirne

sLd_ -> Şafak 114 -> Acemi izmir,narlıdere - Ustalık kıbrıs magosa

tgcsvl -> Şafak 108 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

ugtap -> Şafak 109 -> Usta birliği kırıkkale Yahşihan

exelanss -> Şafak 108 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak 108 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

engindenizz -> Şafak 108

Kubrah -> Şafak 108 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak 110-> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

uzramm -> Şafak 110 -> Acemi - Usta birliği Muğla

Zahter -> Şafak 110 -> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ

esmeralda5 -> Şafak 149 -> Usta birliği ?

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

yasemnn -> Şafak ?-> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Gokche8605 -> 153 -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ

İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ

İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ

dexsalgin -> Şafak 309 -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Diyarbakır-dicle

eleusis -> Şafak 305 -> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği İstanbul BÜYÜK KARTALTEPE KIŞLASI

essen791-> Şafak 337 -> Acemi birlik iskenderun- Usta birlik zonguldak ereğli

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

esmeralda5 Eklendin canımmm şafakmatiğimize Evet kızçelerim 2014 'ün ilk şafagııda atmış bulunmakta

[/CENTER][/B]

Hııı sizin acemilik uzunmuşş bizim acemilik bitti 45 gündüü işte 1 hafta oluyo ustaya geçeli bizimkinin daha çarşıya çıkmasına bi ay varmış ordan dosyalar filan gelcekmiş oyle olcak dedii Aynıyız canımm aynı gün kavuscazzz

aradı mesaj attı açmadım sus dedim konuşmuyo şimdide

şimdi sen anladığım kadarıyla gelir gelmez uyuyup seni ararmadığı için küstün dimii ? Aç bence ne dicek dinlee..

Aynen canım benim ki jandarma olarak yapıyor sanırım en uzun bunların oluyormuş acemilik ki bitsin artık diyoruz acemilikte sıktı...Hep bi ustaya gitme hevesi içindeyiz biran önce ilerlesin zaman ... Bizde inşallah doğan güneşi görücez

hımm o yüzden anladımm.. Valla usta birliği güzel ya artık askerliğe başladıı artıkk başlasında bitsin bian öncee.. İnş.. bebeğimm o gün bi gelsin miladımız olcak bizim 3 kasımmm

hımm o yüzden anladımm.. Valla usta birliği güzel ya artık askerliğe başladıı artıkk başlasında bitsin bian öncee.. İnş.. bebeğimm o gün bi gelsin miladımız olcak bizim 3 kasımmm

Aynen vallaa bi gelsin o gün .... Gelebileceğini düşününce bile heyecanlanıyorum Orda daha rahat olabılecegını dusunuyor bakalım ümidimiz o yönde

Aynen vallaa bi gelsin o gün .... Gelebileceğini düşününce bile heyecanlanıyorum Orda daha rahat olabılecegını dusunuyor bakalım ümidimiz o yönde

Aynen allahım hep bu hevesle devam ettirsin yoksa karamasarlığa düşersek fenaa İnş. cnım bizimki çok rahat işte bi yemekler kotuymus onun harıcınde sıkıntı yokk suan bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacağını görücez sizin usta birliğii neresiii ?

yok cnm aradı en başta sonra aramıyo şimdi mesaj attım cewapta vermiyo kendi bilir yattı uyudu kesin benle görüşmeyi filanda hayal etmesin aramız düzelince görüşmicemde zaten bana gelmemiş o uyumaya gelmiş sıkıntı yok rahat bıraktım bnde onu...

ehehe çok teşekkür ederim:) bi gün senden düştün heralde...

şuan kızgınlıkla söylüyosun bunlarıı :) Ama haklısın kıırılmakta seninkinin yaptığıda olmamış yanii canını sıkma sende o zaman madem akışına bbırak kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…