gizemcm çok özledik seni yemn ederim dün aklımdaydın acaba nerelerde diye iyi olmana sevndm.
hangi kitabı okuyosun
Kızlar bir de 2 gündür bununla uğraşıyorum. Mektuplar yazacağım demiştim ya bir sürü. baya birşey yazdım. Ekleyeceğim çok az birşey kaldı. Nasıl olmuş? Umarım beğenir.
Eki Görüntüle 917124
Selam canımm iyi sen nasılsınn.. ?
Ahh benimde 10 taneye yakın okunmak için bekleyen kitabımm biriktii yaa şimdi bi baslasam bırakamıcam ama çekmiyo bu aralar kitaplar beni kendinee sen ne okuyodunda gelemedinn..
kubracım hosgeldn cok sukur ıyıyz sen naslsn bakalm ? :))
gizemcim nerelerdesn sen aa olmaz kı boylee :))))))
hehhehe ohh super sevdgini goruceksn heee
aslında okuduğumu söylemeye utanıyorum ama grinin 50 tonu üçlemesini okuyorum :78::78::78::78::78::78:
ne desen haklısın valla cnm kitaba fena sardım ihmal ettim sizleri :26::26:
hadi gözün aydın cnm çok sevindim senin adına
cafe crown fındıklı favorim olduu bnm kokusu dayanılmaaz harika bişi canıımdene benceee....
yok ya niye utancan kitap sonuçtaaben geçn kış bitirmiştim o seriyii ve çok sevmiştimm sen begendin mii ?
beğenmez miyim bir solukta okuyorum daha 4-5 gün oldu başlayalı ama şu an son kitaptayım okuyan herkes tavsiye ediyordu gerçekten güzel bi kitap
bir dönm benmde favorimdi ama hamilelikti emzirmeydi derken kahveden oldukça uzak kaldm bugün içtim o da kötü geldi ama fındıklı denicem
Kızlar bir de 2 gündür bununla uğraşıyorum. Mektuplar yazacağım demiştim ya bir sürü. baya birşey yazdım. Ekleyeceğim çok az birşey kaldı. Nasıl olmuş? Umarım beğenir.
Eki Görüntüle 917124
darısı sizlre olsun canm.........
Bende de bekleyen bir sürü kitap var. Eşime götüreceğim diye aldım. Önce kendim okumak istiyordum ama vakit yok valla okuyacak. Sen evdesin herhalde tadını çıkart valla.
Bana iyi gelmedi yeni yıl ya. Baya yorgunum nedense. Dün çok yoruldum. Tatil diye fırsat bilip pazar gezdik. Herşeyi doldurup geldim. O çok yordu beni. Bir de gece 3 e kadar mektuplarla uğraştım. Bir de bugün işten sonra spora gidince pelt oldum. Yatarım birazdan artık.
Evlenmeden okuma öyle şeylerBen eşime sesli okuyordum onu. Ama o gidince ara verdim okumaya
çok hoş görünüyor:)
bugün bi tek ben mi iyi hissetmiyorum acaba
yaniii okumayanıı dövüyolarrraynen bende 1 haftada bitirmiştimm. :)
aynenn öylee canımdaha iyi olcanız bi ustaya gidin yerleşin herşey güzel olcak
bir dönm benmde favorimdi ama hamilelikti emzirmeydi derken kahveden oldukça uzak kaldm bugün içtim o da kötü geldi ama fındıklı denicem
burdan bayağı bi güzel görünüyor cnm ellerine sağlık valla beğeniceenden eminim
sizde kaç gündür benim aklımdaydınız kitap falan derken bide sevgilim yılbaşı için evci izni ödülü kazanıp onu kullanınca kamerada falan onunla görüşürken gelemedim özledim her birinizi
bende sizleri ii gördüüme sevindim grinin 50 tonu üçlemesini okuyorum cnm
Bende de bekleyen bir sürü kitap var. Eşime götüreceğim diye aldım. Önce kendim okumak istiyordum ama vakit yok valla okuyacak. Sen evdesin herhalde tadını çıkart valla.
Bana iyi gelmedi yeni yıl ya. Baya yorgunum nedense. Dün çok yoruldum. Tatil diye fırsat bilip pazar gezdik. Herşeyi doldurup geldim. O çok yordu beni. Bir de gece 3 e kadar mektuplarla uğraştım. Bir de bugün işten sonra spora gidince pelt oldum. Yatarım birazdan artık.
Evlenmeden okuma öyle şeylerBen eşime sesli okuyordum onu. Ama o gidince ara verdim okumaya
neden cnm ne oldu kiii????
Umarım beğenir. Çok uğraştım ya
O nasıl oldu canım. Çok şanslıymış askerin
Hayırdır canım neyin var. Ben de iyi hissetmiyorum ama yorgunluktan.
bilmiyorum çok aşırı bi özlem bastı şu an :/ dokunsan ağlıcam gibi :S
arkadaşlarımda sağolsun çok yanımda oluyorlar(!).
bilmiyorum çok aşırı bi özlem bastı şu an :/ dokunsan ağlıcam gibi :S
arkadaşlarımda sağolsun çok yanımda oluyorlar(!).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?