gene gelicek:) gene geçiriceksiniz üzme kendini... şimdi uyuyordur rüyasında seni görüyordur belki:)
nerede yaşıyorsun bu arada ve ne zamandır birliktesiniz:)
4.30da nöbeti var kuzumun :) ıns hepımızİstanbulda yaşıyorum tatlım 2 sene olucak Sen nerede yaşıyorsun ne zamandr bırlıktesnz
oyy oyy:) nöbette konuşabiliyormusunuz??
istanbuldayım canım bende, 6.5 sene oldu:))
avatarın çook ciciş oldu bu arada
cnm konuşuyoruz ama ben pek ızın vermıyorum cnku cok kontrle gelen olabılıo tehlıkeye atma dıormm :) Maşallah cnm ee artık gelınce bı adını koyarsınız :))) ehe teşekkür ederim
evet evet tehlikeye atmasın aman aman...
bilmiyorum canım, hiç konuşmadık öyle bişi yani tabi evlenme teklifini gelince etmeyi düşünüyor ama bizim aramızda teklif ederim şu aralar seni isteriz diye muhabbet olmadı...bakalım...
sadece bana sordu sen ne zaman söz olmasını istersin, yani istemeye gelmeyi, bende ben mi söylicem bunu sen teklif edicen sana bırakıyorum dedim... düşün ve bi karar ver dedim, o da annesinlere falan danışmış... bana göre çokta mantıklı olmayan bi karar almışlar ama hiçbişi demedim...
özel değilse ne kararı almışlar cnmm :26::26:
yok cnm özel değil... geldikten sonra isteme kararı almışlar... bende iki vıdı vıdı yaptım yalan yok... çünkü beni düşünmeden alınan bir karar olduğunu düşündüm yani onun kararsız olması da canımı sıktı biraz... benim bilgim yok diyor... bilgi gerekli değil ki.. ayy öyle yani bak şimdi bile gözlerim doldu :/
dusunmuslr bunu sana soyluyor uzulcegn cok buyuk bı konu deglkı mutlu ol bakk sevdıgınle cddı adıma gıdıceksnz
yaa tabi de annesine sormasına gerek mi var bence yok... çok bozulmuştum tabi...
bizim uzun yıllardır birlikte olmamızdan dolayı ve gelince herkes bi resmiyet beklediğinden dolayı bişey demezler ama ben şimdi yemin törenine gidicem insanlar konuşabilir... düşüncesizce gelmişti bana
bence maddi acıdan ailesininde bunu karşılayabılcgnı ogrenmk ııcın sormuştur :) hemen alınma öyle daha coook sey varrr ınsanın hasas olcagı konularrr hadı hayırlısı ıyı haberlernı senınde alırız
bence maddi acıdan ailesininde bunu karşılayabılcgnı ogrenmk ııcın sormuştur :) hemen alınma öyle daha coook sey varrr ınsanın hasas olcagı konularrr hadı hayırlısı ıyı haberlernı senınde alırız
aman kız istemede erkek tarafı napıyor ki...
tatlım konu bi istemeyle kalmıyor ki.. Onla başlayıp devamında maddiyat yonunden de kasan konular var alınacaklar dugun masrafı vs vs kız almak o kadr kolaymı
tabi cnm bi sürü varda... kız istencek zaten bi sonra olcak nişan düğün bıdıbıdısı...
yani bana pek farketmiyor ama o çevreden insanların dediklerini duyarsam gırtlaklayasım geliyorda.çok üzmüşlerdi beni bi ara çünkü....
yaa mesela ben işte çok sıkıştırmadan rahat almak için diyormki bi sene nişanlı kalırız bizimki ne kalcaz kaç sene beklicez diyor
haklı bnce uzatmak cook gerekz ne kdr uzarsa o kdr tantanası oluyor dıyorlar boşverr :26:
bende bu aralar buralarda okuyorum nişanlılık çok sıkıntılı bi süreçmişvazgeçmek üzereyim amam zaman ne gösterir bilmiyorum, işe giremedim henüz bi de:/
ahh o iş mevzusu bendede var cnmm bende dha gırmedım ama yenı yıldaa iş alımları başlıycaktır brbrmze bol bol dua edelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?