naber napıyosunuz bakalımm nasıl geçiyor cmtsi??
naber napıyosunuz bakalımm nasıl geçiyor cmtsi??
çarşı günü yaşasın çarşı yaşasın cumartesi
sevgilim çarşıda onunla konuştum şimdi bi yerde arkadaşıyla oturmaya gitti bende uzanıyorum agrım varda braz
sen neler yapıosn cnm nasl gecıo
kıyamam kuzum geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir.. napayım yeni geldim sayılır bu çeyiz hazırlığı bitmek bilmiyo anacımm al all allll bu alışverişe çıktığımda hep aklıma aynı reklem geliyo ;
Avivasa Reklam - Saç Saç Paraları Paraları - YouTube
bugün herkesin keyfi yerindedir burası terapi niteliğinde bunalan nefesi burada alıyor
bugn kımsecıkler yok ya :/:26: burdaaa
kızlarr nasılsınızzz
sağol tatlımmm :/ hehehe tatlıı yorgunlukk bunlarr
kızlarr nasılsınızzz
kızlarr nasılsınızzz
öyle canım ama keşke sarıda olsa yanımda karar vermek daha kolay olur(
:26:
bugün herkesin keyfi yerindedir burası terapi niteliğinde bunalan nefesi burada alıyor
hülyacığım saç saç şimdi saçmayacan da ne zaman saçacanneler aldın bugün hepsini toplu görmek istiyorum bi arada
aman aman maşallah hepimizin şafakları azaldıkça keyifleride yerinde oluyo tabikuzum benim zaten bikaç parça daha alayım çeyiz topiciği açıcam sen napıyosun bakalım cimcimemm
merakla beklliyorum canımbugün keyfim yerinde çarşı vardı sen napıyorsın kuzum çok sık giremiyorsun son zamanlar da
birgün hepimizinkinde askeri döndü yazacak o zaman da nişan düğün muhabbetleri yapıyor olacağızilk gizemin istemesini atlatalım da
kuzummm döndün mü iyi sen nasılsın çoook iyi olmalısın
öyle canım ama keşke sarıda olsa yanımda karar vermek daha kolay olur(
enaaaaaaaaaaaaaaaağğmmm kimler gelmişşşş gizoşumm biz seninle konuşamadık arkadaşım gözünaydın geçmiş olsun Allahım bidaha hiç ayırmasın sizivay anasını ya şuan gözümde canlandı buraya gözyaşları içinde yazmam gizemin ve ecrinin kızlar dayanın biz 1 yıl bekledik geçicek demeleri.. şimdi gizoşun etiketine bak '' askeri döndü'' vay anasını yaaa şuan çok mutlu oldum
birgün hepimizinkinde askeri döndü yazacak o zaman da nişan düğün muhabbetleri yapıyor olacağızilk gizemin istemesini atlatalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?