355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Bilmiyorum canım neden böle.iş gorusmesine git bgn işte.ckısta bi arkadaslarla blusalım dedi.sizin derdiniz oymus bizi gormek falan değil.ben ne dısunuyorum siz ne.okadar sacma ve bos konusyoki anlatamam.yok eline bakmıo hc para almaz ondan.ama aynı evde yasadıkları surece bole..annem izin verdi hep verie ama babası oyle işte..hc ozel bsy yapamayız.hep yalanla dolanla..burnumuzdan geldi yani okdar sıkıcıki.mal gibi oturuoz tv ye bakıoz btn gün..

merhaba kızlarr nasılınız bakalım? Bugün çarşı izni olanların keyifleri yerinde galiba ne güzell bizimkilerde yarın çıkacaklarmış ama durumlar karışık gibi görüşemicez sanırım internetten

Gizemcim seni çok iyi anlıyorum, biz evli olduğumuz halde hala aynı sıkıntıları yaşıyoruz. en yakın örneği aralıkta doğumgnü süprizi için eşimin yanına gidicektim kv ve kp lerde geldiler benimle, sürpriz falan kalmadı. şimdi evci izni alalım falan dyoruz bizde gelelim diyorlar. evliyiz ama yalnız kalamıyoruz hiç bir zaman. benden sana tavsiye evlendiğinizde mutlaka mesafenizi koyun canım. ben bu konuda böyle davranamadığım için pişmanım açıkçası..

inş gooruusrsnz cnm yaa

bnmkınınde bgn çarşısı vardı :) ıyıym kuzum ama cok ozledm

sevindim canım iyi olmuş :) o özlemler hiç bitmiyor zaten, ama canlı olmasada arada bir görüyoruz ya, sağlıklı, iyi olduklarını bilmek, görmek yetiyor çoğu zaman Bu çarşı izinleri de olmasa ne yapardık arada bir doping görevi görüyorlar

telde cok sukur gorusyrzz bana hergn sarkı cok sukurdeee ama genede ınsanın yanındaaa oldugu gbı oljuoo

telde cok sukur gorusyrzz bana hergn sarkı cok sukurdeee ama genede ınsanın yanındaaa oldugu gbı oljuoo

Orası öyle tabiki.. Kokusunun, sıcaklığının, bakışının yerini alamıyor hiçbir şey ama ne mutlu size canım en azından telefon gibi bir şansınız var. Bizde ne yazık ki öyle bir şans yok

Orası öyle tabiki.. Kokusunun, sıcaklığının, bakışının yerini alamıyor hiçbir şey ama ne mutlu size canım en azından telefon gibi bir şansınız var. Bizde ne yazık ki öyle bir şans yok

allaha cooook sukur cnmmm yaaaa inş sızınde olur hıcmı ımkan yok ??

allaha cooook sukur cnmmm yaaaa inş sızınde olur hıcmı ımkan yok ??

üst devreler izin vermiyorlarmış bi iki kişi denemiş bizimkilerin devresinden ama üst devredekiler şikayet etmiş canım o yüzden olursa mart gibi falan olur. bizimkiler üst devre olduklarında inşallah

üst devreler izin vermiyorlarmış bi iki kişi denemiş bizimkilerin devresinden ama üst devredekiler şikayet etmiş canım o yüzden olursa mart gibi falan olur. bizimkiler üst devre olduklarında inşallah

maettada bsı kalmıoo:26::26: şansa bakk

bu devrecilik de ne saçma şeyse benmkide dedi var ama uzun dönemler yapıyor biz kısa olunca kimse karışamıyo dedi bu arada hallettk tlf işini artık bende istedğimde ulaşıyorum yuppiiiiiii

bu devrecilik de ne saçma şeyse benmkide dedi var ama uzun dönemler yapıyor biz kısa olunca kimse karışamıyo dedi bu arada hallettk tlf işini artık bende istedğimde ulaşıyorum yuppiiiiiii

ayy ne güzel canım inşallah sıkıntısız sorunsuz rahat rahat kullanabilirsiniz. Eşimin birliğindeki asker sayısı az. az oluncada daha çok göze batıyor anlaşılıyor hemen o yüzden risk almak istemedik zaten görünce hemen şikayet ediyorlarmış. şimdilik ankesörden idare ediyoruz. sonuçta sesini duyuyorum ya her gün o da yeter bana :103::103:

Son düzenleme:
Hiç sorma tatlım Neyse iyi olsunlarda sonuçta yine her gün görüşebiliyoruz ankesörlüden :102:
bu akşam pek kimse yok sanırım yada ilk defa ben erken geldim

kıyamam olsn saglıklı olsunlardaaaa

aa cnm ne guzel gozn aydın

inşallah canım ya bide aralık da gidenler gidince onlar alt devre olacaklarmış yani bizimkiler üst olacak belki o zamn rahat eder
kıyamam olsn saglıklı olsunlardaaaa

aa cnm ne guzel gozn aydın

sağolkuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…