bendiiler böyle olmalıydıı neyın var
![]()
ehehe:) ay bilmiyorum ki bi kendimi kötü hissediyorummm... sanırım hasta olcam ilaç aldım hemen... hasta hasta dolanmak istemiyorum sevgilimin yanında ://
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendiiler böyle olmalıydıı neyın var
![]()
ehehe:) ay bilmiyorum ki bi kendimi kötü hissediyorummm... sanırım hasta olcam ilaç aldım hemen... hasta hasta dolanmak istemiyorum sevgilimin yanında ://
sevdiğini goruceksınn cnm ben o gunlerde yerımde duramıodum olma boyle onunde dha zaman varr sabırlı olmalssn smdı onu gorcn dıeee aşkklaa dolan![]()
çok heycanlıyım zaten cnm, olabildiğince de plan yapmıyorum nasılsa yanımda olsunda nasıl olursa diyorum:))
fakat hasta olursam hem ailesine kötü olur hem ona kötü olur hem bana kötü olur... umarım daha fazla ateşim çıkmaz....
görünce mutluluktan hastalık falan kalmaz![]()
anladm cnmm kalmaz mrk etmee bol bol ılac ve c vıtmnı al :26::26:
eheh:) adam anca iyileşicek 1 haftadır hasta tam iyi olurken bulaştırmayım de![]()
ayıptır söylemesi mandalinaları götürdüm şimdi :)))![]()
ohh yarasın tosunuma![]()
o zman çok üzülürsün canım sen biran önce iyileşmeye bak![]()
ayy kahrolurummmm![]()
ayy çok heycanlı 5 günüm kaldııııı
![]()
ayy kahrolurummmm![]()
ayy çok heycanlı 5 günüm kaldııııı
![]()
mehtap 5 :))) şafak karanlık :18::18:
5 gün mü ohh ne güzel![]()
kız hatırlatmaaa şafağı şimdi karıştırma onu![]()
mehtap 5 :))) şafak karanlık :18::18:
heheh teşekkür ederim sizler napıyorsunuz?
ahahahha evet evett yaa pardon şafak mı o ne kim o ben bilmiorm :)
cnm korku fılmı acıp ızlıycem gene![]()