aa neden korku?
tek sevdigim tüür desem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa neden korku?
cnm korku fılmı acıp ızlıycem gene![]()
tek sevdigim tüür desemcok severm hele herkez uyuduktn snra sesszlıkte ızlemeyı evde gece tek ızlemeye bayılırım kucuklukten beriii
![]()
hangi film? bayılıyorum korku filmlerine![]()
eheh süpermiş bende severim ama korkarımda ne izlicen??![]()
tavsıye uzerıne karabasan 3 kızlarr![]()
tavsıye uzerıne karabasan 3 kızlarr![]()
izledikten sonra yorum istiyorum![]()
film bitti kızlar fena degildi bı kaç yerınde ınsanı bı ırktı ama onun harcnde normldii![]()
Kızlar askerleriniz geldikten sonra ki en büyük planınız nedir_? Mesela evlilik yoluna adım atıcaz biz inşallah _? Evli olanlar var mesela yeni bi iş? ya da bebekvarmıdır planlarınız
![]()
![]()
eheh heralde bi benim yok yauuvar ama yok
![]()
siz kendi aranızda konuştunuz mu cnm? şu zaman olsun bu zaman olsun diye
Aynen canım konustuk kı o yuzden bu askerlık amaç oldu bızım ıcınYani eğer ki bi problem olmazsa şayet 2015 de istiyoruz
![]()
![]()
ehehe:) çok boş buralar kimse yok
Kızlar askerleriniz geldikten sonra ki en büyük planınız nedir_? Mesela evlilik yoluna adım atıcaz biz inşallah _? Evli olanlar var mesela yeni bi iş? ya da bebekvarmıdır planlarınız
![]()
![]()
oyy süper bi aksilik olmaz her şey gönlünüzce olur inş. :))
şimdi bişey var mı? söz nişan?
Amin canım inşallah .. Şimdilik sözümüz var bi gelsin nişanımızda olucak inşallahsiz neden hiç konusmadınız canım.. Muhakkak senın bı planın vardır.. Biz kızlar ince düşünmeden edemeyiz
![]()
![]()
evet cnm ya bgn ozellıklee :/:/:/
heheh benmkının ılk hedefii daha ıyı bi işe girip bize ev almakk inşallah onu gerçeklştrceeeeek![]()
evet cnm ya bgn ozellıklee :/:/:/
heheh benmkının ılk hedefii daha ıyı bi işe girip bize ev almakk inşallah onu gerçeklştrceeeeek![]()
inş cnm:)) nişan telaşlarını konuşmayı nasip etsin Allah:)
ayy bizimki karışık biraz dünde anlatmıştım :)) ince düşünmeden edemeyiz evet![]()
bi konusu olmuştu aramızda bana sordu bende sen bilicen sen düşüncen dedim ben mi söyleyim sana dedim... o da işte annesinlere falan danışmış askerlikten sonra isteme bıdı bıdısını düşünmüşler ama işte askerden gelimde 2 ay sonra isteyelim diye bişey yok ortada![]()
ayyyyy çok bozulmuştum ben ama![]()