355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bnm babamlarda 1870de gelmişler oradan istanbula ama tabi bende kalmadı göçmenlik artık ama nerelisin diye soranlara istanbul dediğimde dedemin dedesine kadar iniyorlar 8 göbek oldu istanbul diyorum yok bulgar göçmenisin sen diyorlar :9: :9: :9:

:)) çoook eski göçmenlerden...
ben bayağı göçmen yaa 1995te geldik, 5-6 yaşlarındaydm bizimki de 2-3 yaşında gelmiş :37::37:
yaşlar çıktı ortaya :24::24:

yaşını mı saklıyordun:27::27:

yaa size bi olay anlatiim bak :D
şimdi ben bulgaristana gittim babaannemler ordadırlar... düğüne gidicez ama ben yüksek bi ayakkabı giydim... şu 16 cnm topuklardan mı ne anlamam pek :D neyse yolların bi kısmıda arnavut kaldırımı şeklinde taş tabi yürümesi zor :D babannem diyorki sen gençken böyle topuklu giymezdin şimdi giyooon :D tabi babaannem 16yaşında evlendiği için ben yaşlıym :D
Babaanne dedim gençken derken??
ee ne sende kartladın diyor :D:D sonra diyor yaş kaç? dedim babaanne şey demen lazım
ben senin yaşındayken 2 tane çocuğum vardı biri 7 biri 5 yaşındaydı :37:
o kadar oldun mu sende evde kalmışsınn valla diyor :27::27:

inş canıım yaa umarıım öle olur :52:işe bi girse gözümü korkutuyo baya hemen göndercem dio önce sen gel diorum onların arasında bende kaynarım bizimkilerle gelcz dioo:53::53:

aaa senii istemeyemiii gelceklerrr inş. biran önce iş bulurdaa sizde kavuşursunuz bebeğimmm:16:

sen baya büyükmüşsün canım:27::27::27:
sen kaç yaşındasıın canım????

şimdi ben bulgaristana gittim babaannemler ordadırlar... düğüne gidicez ama ben yüksek bi ayakkabı giydim... şu 16 cnm topuklardan mı ne anlamam pek :D neyse yolların bi kısmıda arnavut kaldırımı şeklinde taş tabi yürümesi zor :D babannem diyorki sen gençken böyle topuklu giymezdin şimdi giyooon :D tabi babaannem 16yaşında evlendiği için ben yaşlıym :D
ee ne sende kartladın diyor :D:D sonra diyor yaş kaç? dedim babaanne şey demen lazım

ahhhaaaa yaaa inanmıyoruum koptum yaaa:52::52::52::52:

ahhahahaahahah eskiler öyle tabi cnm neyseki bnm anneannem bu düşünceden kurtuldu simdi diyorki amannn evlenip ne yapacaksın koca hep var gezin eğlenin diyor :9: :9: :9:

Back
X