• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

müesiiim allah aşkına sen barii dur yaa kimsenin kmseyi istedii yok daha ona kalsan bu şeklde tebii:1:amaa bana kalsan bi 3 4 sene diommm:52:adam kafayı yiyo:27::27::27:

aaa kızım niyee yaa 1 sene de anlarımda 3-4 sene napcn ya yıllanmaya mı karar verdinn :1:

ahahah havan batsınn bnm annem bni bi sene büyük yazdırmış ondan böyleeee :9: :9: :9: :9:
bencedeeee pek bii hava yaptıııı:46::46::46:
aaa kızım niyee yaa 1 sene de anlarımda 3-4 sene napcn ya yıllanmaya mı karar verdinn :1:

kuzu annem turşu kurmayacakmış dedm bende bni kur masraf olmasın yaniiiii:52::52::52:yıllanmış şarap gibiyim ben durdukça tadım artaar:32::32::32::64:

müesiiim allah aşkına sen barii dur yaa kimsenin kmseyi istedii yok daha ona kalsan bu şeklde tebii:1:amaa bana kalsan bi 3 4 sene diommm:52:adam kafayı yiyo:27::27::27:

bizde de aynı durum var 1 sene nişanlı kalırız totişimizi gere gere evlilik hazırlıkları yaparız diyorum... ne bi senesi bee diyor :D :1::1: hayır anlamadım ki ne var sanki 3 sene dedik :D
bi de hep işte 2 sene sonra evleniyoz biz :D diyorki Allah'ım 4. seneyi kutlarkende 2 sene sonra evleniyorduk şimdi de bitmiyor bu 2 seneler :D :37::37:

kuzu annem turşu kurmayacakmış dedm bende bni kur masraf olmasın yaniiiii:52::52::52:yıllanmış şarap gibiyim ben durdukça tadım artaar:32::32::32::64:

ahah devir ekonomii devri diyon haa :27::27: kuzu boşver ya evlen gitsin yoksa korkuyonmuu evliliktenn korkma ısırmıyoo kızz :9::9:

bizde de aynı durum var 1 sene nişanlı kalırız totişimizi gere gere evlilik hazırlıkları yaparız diyorum... ne bi senesi bee diyor :D :1::1: hayır anlamadım ki ne var sanki 3 sene dedik :D
bi de hep işte 2 sene sonra evleniyoz biz :D diyorki Allah'ım 4. seneyi kutlarkende 2 sene sonra evleniyorduk şimdi de bitmiyor bu 2 seneler :D :37::37:

ahahaha aynı canım 2 seneden sora hep 2 sene sonra evlenecez dedik yıllarca:9::9:

ahah devir ekonomii devri diyon haa :27::27: kuzu boşver ya evlen gitsin yoksa korkuyonmuu evliliktenn korkma ısırmıyoo kızz :9::9:

ben kendimi yakıştıramıyorum yaa :D kuzenim evlendi çok yakın zamanda onun yüzüklerini takıyorum deneme amaçlı elime bile yakışmıyr gibi :D sanki annesinin ayakkabısını giymiş kız cocugu:D
senin olunca alışıyon mu? :D:37:

bizler bir erkek bir kadındaki hesap 8 9 yılı tamamlar hala evlenemeyiiizzz:52::52::52:bencede 3 falan normal 25 26 yaşında olcaz oda normal yaniii :1:yalan mııı:9:sen kaç yaşındasıınn???

ee öle tabiii şimdi kim para harcayacak hazır warkeen masrafsıız:8:ooww o topa hiç girme canıım:15:sıkıntılı oralar biraaaz:ssz:

Back
X