demii haklısıın ama sende kartlamışsıınnnn ablaaaa![]()
hadi beee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demii haklısıın ama sende kartlamışsıınnnn ablaaaa![]()
ben hala istiyorummmmaa-aaöyle şey mi olur
gerçi bizimkide saçmalama falan demiştiama öyle bişey yaptırcamı söylemedim sadece dövme fikrine dedi
bizimki tam bir aile babasıpiercing istiyordum bi ara dilime ıyk o ne dedi
![]()
sen baya futbol takımı kurcaaan heraldeee2 olusa 3ünn adı 6 olursa 5inin adıı falaaannnn
![]()
onu bnde yaptıracağım cnm ya parmağımın yanına yada boynuma ama tarih yazdıracağım yerine bi karar verebilirsem hemen gideceğimde cok kararsızım işte :26: :26:
aa niyeki? mis gibi yüzük ben burdayım diyor![]()
işte bendeki garipliği çözmeye başlamışııınnnnhelal olsun sana helal olsuuunnnn
ben seviyorum yaa alyansı hele böle degişik istediim tarzda olunca hiiç çıkarmaaam![]()
yaptır cnm sende mi isim yazdırmak istiyorsun yoksa sekil falanmı?
ayyy olur olur kızz edersin cesaret ne güzelllll 1 olursa garip olur 2 olursa rakip olur 3 olursa ideal olurrrrahah dalga geçme kızım![]()
ben tek çocuğum Allah nasip etsinde iki tane bebişim olsun...
sevdiceğimde durumumuz, imkanımız olursa 3 olsun diyor... o kadar cesaret edemem heralde ama bakalım![]()
nedenkineeee :26::26:
ayyy olur olur kızz edersin cesaret ne güzelllll 1 olursa garip olur 2 olursa rakip olur 3 olursa ideal olurrrr![]()
![]()
bizde 3 kardeşiz en ufak bnm hep söyleniyorum işte bendende küçük olsaydı diye ama kısmet tabi cnm
![]()
haklısıınn ablaaammhadi beee![]()
ruhum genç
![]()
ahah dalga geçme kızım![]()
ben tek çocuğum Allah nasip etsinde iki tane bebişim olsun...
sevdiceğimde durumumuz, imkanımız olursa 3 olsun diyor... o kadar cesaret edemem heralde ama bakalım![]()
eşimm takıyoo o taksın hiç çıkarmasınnama ben sevmiyorum iştee bi tuhafımm o konuda.
alkışş banaay senin olsunda çıkarma hiç inş. ben sevmiyorum.
![]()
senin kalıcı mı canım??isim yaa sevgilimle bnm ismim olabilir ama kalıcıya dayanamam bide günah denio falan hem ailem asla izin vermez ama geçici ne kadar gider ve nasıl yapılıo???
aa-aaöyle şey mi olur
gerçi bizimkide saçmalama falan demiştiama öyle bişey yaptırcamı söylemedim sadece dövme fikrine dedi
bizimki tam bir aile babasıpiercing istiyordum bi ara dilime ıyk o ne dedi
![]()
ahahaha belki canının yanacağını falan düşünüyordur cnm ya yoksa gerçekten güzel birşey bn daha ilk senemizde yaptırmıstım simdi sanki öyle doğmuş gibi görüyorum kendimi![]()
![]()
senin kalıcı mı canım??isim yaa sevgilimle bnm ismim olabilir ama kalıcıya dayanamam bide günah denio falan hem ailem asla izin vermez ama geçici ne kadar gider ve nasıl yapılıo???
dedesi 76 lıardandır o zaman fln dedın ya snrm ondn dedm ttlım![]()
gusul abdesti olmadığı için günah canım ama hint kınaları falan var bildiğim kadarıyla onlardan yaptırabilrsin çok istiyorsan![]()
Allah daha ne be ne şanslısın
off saçlarımı kestirsemmi diye düşünüyorum bende sevgilimin yanına gitmeden... tabi siz görmeden şimdi bişey diyemezsiniz ama..![]()
bnmki kalıcı cnm abdest almaya engel değil ama tabiki günahları var yok değil :26: :26: ailen izin vermezse zaten sakın kalkışma öyle birşeye sonra huzursuz olma hiçsenin kalıcı mı canım??isim yaa sevgilimle bnm ismim olabilir ama kalıcıya dayanamam bide günah denio falan hem ailem asla izin vermez ama geçici ne kadar gider ve nasıl yapılıo???
heheheh:) anladım cnm benim büyük dayılar hep 72 78 göçmeni de biz geç kaldık:) dedesi diyince bende öyle dedim
ahahaaha aynen cnm :101: :101:görmek lazım :101: