• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aa-aa :D öyle şey mi olur :D
gerçi bizimkide saçmalama falan demişti :D ama öyle bişey yaptırcamı söylemedim sadece dövme fikrine dedi :D
bizimki tam bir aile babası:51::51: piercing istiyordum bi ara dilime ıyk o ne dedi :D:52:
ben hala istiyorummmm :9: :9: kabul etmesi için tonlarca sevimlilik yaptım ama yok onu beceremedim istemiyor halbuki cok şirinn olurdum :9: :9: :9: :9:

:32:

sen baya futbol takımı kurcaaan heraldeee:52::16::16::16:2 olusa 3ünn adı 6 olursa 5inin adıı falaaannnn:9::9::9:

ahah dalga geçme kızım :D
ben tek çocuğum Allah nasip etsinde iki tane bebişim olsun...
sevdiceğimde durumumuz, imkanımız olursa 3 olsun diyor... o kadar cesaret edemem heralde ama bakalım:17::17:

onu bnde yaptıracağım cnm ya parmağımın yanına yada boynuma ama tarih yazdıracağım yerine bi karar verebilirsem hemen gideceğimde cok kararsızım işte :26: :26:

evlenince evlilik tarihini yazdırırsın be:) acele etmee
benim babamda da var :52:
yürütmek lazım geleneği, bakalım inş ikna edebilcem:37:

aa niyeki? mis gibi yüzük ben burdayım diyor :D:8::8:

eşimm takıyoo o taksın hiç çıkarmasınn :51::51: ama ben sevmiyorum iştee bi tuhafımm o konuda. :9:

işte bendeki garipliği çözmeye başlamışııınnnn:1:helal olsun sana helal olsuuunnnn:9::9::9::9:
ben seviyorum yaa alyansı hele böle degişik istediim tarzda olunca hiiç çıkarmaaam:6:

alkışş bana :17::9: ay senin olsunda çıkarma hiç inş. ben sevmiyorum. :8:

sevdiceğimde durumumuz, imkanımız olursa 3 olsun diyor... o kadar cesaret edemem heralde ama bakalım:17::17:
ayyy olur olur kızz edersin cesaret ne güzelllll 1 olursa garip olur 2 olursa rakip olur 3 olursa ideal olurrrr :9: :9: :9: bizde 3 kardeşiz en ufak bnm hep söyleniyorum işte bendende küçük olsaydı diye ama kısmet tabi cnm :16:

ayyy olur olur kızz edersin cesaret ne güzelllll 1 olursa garip olur 2 olursa rakip olur 3 olursa ideal olurrrr :9: :9: :9: bizde 3 kardeşiz en ufak bnm hep söyleniyorum işte bendende küçük olsaydı diye ama kısmet tabi cnm :16:

Allah daha ne be ne şanslısın:16::16:
off saçlarımı kestirsemmi diye düşünüyorum bende sevgilimin yanına gitmeden... tabi siz görmeden şimdi bişey diyemezsiniz ama.. :55::55:

hadi beee :D :24::24: ruhum genç:51:
haklısıınn ablaaamm:1:

anladıım canıım tayyibi dinleyelim diyonuz yanii nede olsaa en az 3 çocuuk:52::52::52::9::9:
eşimm takıyoo o taksın hiç çıkarmasınn :51::51: ama ben sevmiyorum iştee bi tuhafımm o konuda. :9:

alkışş bana :17::9: ay senin olsunda çıkarma hiç inş. ben sevmiyorum. :8:

inş. canıım bakalıım artıık yaaa :ssz:

senin kalıcı mı canım??isim yaa sevgilimle bnm ismim olabilir ama kalıcıya dayanamam bide günah denio falan hem ailem asla izin vermez ama geçici ne kadar gider ve nasıl yapılıo???

gusul abdesti olmadığı için günah canım ama hint kınaları falan var bildiğim kadarıyla onlardan yaptırabilrsin çok istiyorsan:34:

aa-aa :D öyle şey mi olur :D
gerçi bizimkide saçmalama falan demişti :D ama öyle bişey yaptırcamı söylemedim sadece dövme fikrine dedi :D
bizimki tam bir aile babası:51::51: piercing istiyordum bi ara dilime ıyk o ne dedi :D:52:

Ahha benimkide öyle bende kızdırmk için diyorum çok karşı beyefendi böyle şeyleree..:52:

ahahaha belki canının yanacağını falan düşünüyordur cnm ya yoksa gerçekten güzel birşey bn daha ilk senemizde yaptırmıstım simdi sanki öyle doğmuş gibi görüyorum kendimi :9: :9:

Sanmıyorum ya ne bileyim bu tarz konulara çok karşı ama bence çok hoş kii bi fırsatını bulursam yaptırcamm ne güzel ya sevgilin çok sevinmiştir:16: Eşimde bu yıl koluna ismimii yazdırdıı büyük harflerle baştan sonaa :16::16: insan mutlu oluyo cnım böyle şeylerlee:32::32:

senin kalıcı mı canım??isim yaa sevgilimle bnm ismim olabilir ama kalıcıya dayanamam bide günah denio falan hem ailem asla izin vermez ama geçici ne kadar gider ve nasıl yapılıo???
bnmki kalıcı cnm abdest almaya engel değil ama tabiki günahları var yok değil :26: :26: ailen izin vermezse zaten sakın kalkışma öyle birşeye sonra huzursuz olma hiç :75: :75:
geçiçi cildine göre değişir ama ilk haftadan sonra rengi acılmaya baslıyor en fazla 3 hafta gider daha fazla sürmez ama yaptırmadan önce bi yerine nokta gibi dene blki alerjin olabilir o zmn kabarıyor kötü oluyor :75:

Back
X