• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bnde yüzüğü sevmiyorum birde bnm alerjim var kabarıp kasınıyorum arada bi takıyorum:26: :26: ama olsum bnm dövmem var zaten takmama gerek kalmıyorr :9: :9: :9:

cnm altın ve gümüşte mi yapıyor...? ne dövmesi var bi de nerde???

valla takıldı mı çıkartamam ben ya alışıcaz mecbur:) evde iş yaparken çıkarırım:)) :32:

o günler gelince havada yürüyor gibi olcam heralde, ya da çok fazla karışan olursa :36::36: bu mod :D
ayağımızın yyere basmayacağı kesin:1::1:
oovv sen yedin beniii bugün kuzu yaaaaa:21::21::21:

ankaranın baglarıda büklüm büklüm yollarıııııııııı ne zaman sarhooş oldunda kaldıramıyooon kollarıııı:62:hoobaaaa:62::64::64:

oovv ama yüzük isteriim baak hemde çook işe girse ilk iş kendi aramızda sözlencez ama evlenmicezzz ebedii sözlüyüü oynicaaazzz:52::52::52::52::52::52::16::16:

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

cnm altın ve gümüşte mi yapıyor...? ne dövmesi var bi de nerde???

valla takıldı mı çıkartamam ben ya alışıcaz mecbur:) evde iş yaparken çıkarırım:)) :32:
hepsine var cnm altın gümüş platin şanssızım o yüzden :26: :26: bileğimde var cnm arapça tuğçe ömer yazıyor :16: :16:

oovv sen yedin beniii bugün kuzu yaaaaa:21::21::21:

ankaranın baglarıda büklüm büklüm yollarıııııııııı ne zaman sarhooş oldunda kaldıramıyooon kollarıııı:62:hoobaaaa:62::64::64:

oovv ama yüzük isteriim baak hemde çook işe girse ilk iş kendi aramızda sözlencez ama evlenmicezzz ebedii sözlüyüü oynicaaazzz:52::52::52::52::52::52::16::16:

alla alla kuzu sende ner yardan geçiyon ne serden :9::9: ebedii sözlüü kalcazz ne yaa koptum:9::9: ay bende yzükten hazetmiyorum ya yüzük yerine keşke başka bişeylr olsaydıı :27:

hepsine var cnm altın gümüş platin şanssızım o yüzden :26: :26: bileğimde var cnm arapça tuğçe ömer yazıyor :16: :16:

ayy benim Allah'tan altın gümüşe yok:))
ayy süpermiş:) bende bileğime istiyorum ama sonsuzluk işaretinin içinden geçsin böyle:) bebiş olunca belki ikisinin adı:)) yada artık 2 bebiş olursa 3ünün adı:)) ama o yaşa geldiğimde de istermiyim bilmiyorum... :55:

bnde yüzüğü sevmiyorum birde bnm alerjim var kabarıp kasınıyorum arada bi takıyorum:26: :26: ama olsum bnm dövmem var zaten takmama gerek kalmıyorr :9: :9: :9:

aynen benimde alrji var ama bide sevmiyorum ben ciddenn oww dövme süpermişş bende öyle bi teklif sundum eşime ama kabul etmedii bende dövmeye karşıı mübarek kendisinin 4-5 tane dövmesii var adalet mii bu yaaa :5::9:

alla alla kuzu sende ner yardan geçiyon ne serden :9::9: ebedii sözlüü kalcazz ne yaa koptum:9::9: ay bende yzükten hazetmiyorum ya yüzük yerine keşke başka bişeylr olsaydıı :27:

işte bendeki garipliği çözmeye başlamışııınnnn:1:helal olsun sana helal olsuuunnnn:9::9::9::9:
ben seviyorum yaa alyansı hele böle degişik istediim tarzda olunca hiiç çıkarmaaam:6:

aynen benimde alrji var ama bide sevmiyorum ben ciddenn oww dövme süpermişş bende öyle bi teklif sundum eşime ama kabul etmedii bende dövmeye karşıı mübarek kendisinin 4-5 tane dövmesii var adalet mii bu yaaa :5::9:

aa-aa :D öyle şey mi olur :D
gerçi bizimkide saçmalama falan demişti :D ama öyle bişey yaptırcamı söylemedim sadece dövme fikrine dedi :D
bizimki tam bir aile babası:51::51: piercing istiyordum bi ara dilime ıyk o ne dedi :D:52:

ayy süpermiş:) bende bileğime istiyorum ama sonsuzluk işaretinin içinden geçsin böyle:) bebiş olunca belki ikisinin adı:)) yada artık 2 bebiş olursa 3ünün adı:)) ama o yaşa geldiğimde de istermiyim bilmiyorum... :55:
onu bnde yaptıracağım cnm ya parmağımın yanına yada boynuma ama tarih yazdıracağım yerine bi karar verebilirsem hemen gideceğimde cok kararsızım işte :26: :26:

:32:

sen baya futbol takımı kurcaaan heraldeee:52::16::16::16:2 olusa 3ünn adı 6 olursa 5inin adıı falaaannnn:9::9::9:

ahahaha belki canının yanacağını falan düşünüyordur cnm ya yoksa gerçekten güzel birşey bn daha ilk senemizde yaptırmıstım simdi sanki öyle doğmuş gibi görüyorum kendimi :9: :9:

Back
X