yaniii.ogluna ne dıe anlatıyorsun dmı.annemle gel konus.bunlar cıddı kararlar benm dmemlemı olcak.snra benmkı bana anlattı dıe babası anneme dıyor bırbırne herseyı anlatıyorlar dıe.ama evdeykende ogluna ee ne dedı gızem dıyormus.ıkı yuzlu yani.sen bılerek anlat ogluna snra bana soleyınce sasırmıs gıbı yap.5 yıldır ev var dıe evlendırmek ıstedı apar topar bızı.mıllete oyle dedık ev var dedıkr rezıllıge bak.smdı soran olunca artık megerse yokmus o ev derım ... parası olmasa keske yok ondan dıcem.okdar parası olan ınsan ne dıe cocuguna bunu ypar.dıorum tamam ben 40 bın deıl 20 bınlk masraf cıkarırım onlara yeeterki sana borc cıkmasın dıorum adam yok ozmnda 10 bınını o vercek dıo.boyle bı mantık varmı ya yazık!
ya ne desen haklısın aslında bu kadar bekle onca hayal kur askere gönder sabırla bekle et sonunda başkası yani hatta başkası bile diyemiyorum ailesi önünüze taş koysun. gerçekten bu insanlar cahil mi bu kadar düğün elbet masrafla yapılır yani ertelenmesi değil bence asıl sorun,, sorun bunu böyle ayyuka çıkartıp surat yapması belki nazikçe anlatsa durumu iki taraf konuşur bi ortaya yol bulur sen o zaman gerekirse yine sabır gösteririr yine beklersin ama bu tavırlara katlanamamanı çok iyi anlıyorum canım