• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ınsallah bebegım.ıstemeye gelıcekler dıe elbıse daha ıyı dursun dıe kılo vereyım dedım.spora yazıldım.2 gundur gıdıom.hevesmde kalmadı pehh.bosuna gıdıomusum gıbı gelıo.her yerım agrıo spordan.)

Güçlü ol kuuzum böyle insanlarla anca böyle baş edersin :20:

Selam kızlar... Şaka maka şafaklarımız atıyor..:26: Birkaç gündür bunalımlardaydım ama toparlanmaya başladım bende:25: ... Ama şu kış geçsin artık psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama sanki herşey daha da güzel gidecek gibi geliyor tabi daha çok yol katetmiş olcaz:5:

ınsallah bebegım.ıstemeye gelıcekler dıe elbıse daha ıyı dursun dıe kılo vereyım dedım.spora yazıldım.2 gundur gıdıom.hevesmde kalmadı pehh.bosuna gıdıomusum gıbı gelıo.her yerım agrıo spordan.)

Elinde olan bişey değill sen yinede boşver erkek arkadaşınla aranda bi sorun olmasınn eninde sonunda onun aileside kabul edip paşa paşa yola gelcekler..:31: Ay bilirim o ağrıyıı ya bianda yüklenincee ters tepiyo bünye bide alışkın değilsee :1: ahh ahh bende evlenmeden önce bi 6 kilo filan vermiştimm ama değiyo yaa :16:

Selam kızlar... Şaka maka şafaklarımız atıyor..:26: Birkaç gündür bunalımlardaydım ama toparlanmaya başladım bende:25: ... Ama şu kış geçsin artık psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama sanki herşey daha da güzel gidecek gibi geliyor tabi daha çok yol katetmiş olcaz:5:
evet canımm bencede yaz gelsinn yoru yarılamış olalımmm artıkkkkkkkk:ssz::ssz:

Hepinizin eslerini nişanlilarini sewglilerini allah sag salim kavuştursun :nazar:
Benim aşkem daha 18 yaşında gitmesine baya war hala :3:
ama abim gitcek şubatta :5:
allah onu ve tüm askerleri korusun :72:

Back
X