355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar ben geldim... her şey planladığımdan daha da güzeldi...
en kötü günümüz o günlerimizdeki gibi olsun:))
:26:

hoşgeldin cnm nasıl geçti die sormuyorum çünkü cevabı belli
ayyy ne güzel gördünüz sevdiceklerinizi kıskandım mı ne:26:

ay evet tatlım ya... çok hayal kurarak gitmedim zaten ama onun ailesiyle gittim ve çok fazla yalnız kalamayız diye düşnüyordum ama annesi beni o kadar şaşırttı ki anlatamam, elinden geleni yaptı kadın hem oğlunu düşünerek hem beni belki bilmiyorum, yalnız kalmamız için falan...

kıskanma bebeğim sen bizden önce görücen gelicek seninki öyle düşün:))
ben şimdi 4 ay görebilir miyim bilmiyorum:/

Son düzenleme:

canım bende aynı şeyi diyecektim sen yazmışsın kıskanma kıskanma bak biz daha son 40 gün kafayı sıyırma dönemlerimizde siz sevdiceklerinize kavuşmuş olacaksınız

bizimkilerinde ailesi yalnız bıraktı bizi çok şükür ben hiç beklemiyordum açıkçası ama sağolsunlar bol bol vaktimiz oldu

gerçekten öyle hiç çağırmayabilirlerdi de:))
ee neler yaptınız anlatsana:) yemn töreninde aklıma geldiniz.. dedim kızlar kastamonuda karşılaşırlarmış:)
benim karşılaşcak kimsem yok:))

gerçekten öyle hiç çağırmayabilirlerdi de:))
ee neler yaptınız anlatsana:) yemn töreninde aklıma geldiniz.. dedim kızlar kastamonuda karşılaşırlarmış:)
benim karşılaşcak kimsem yok:))

Gamen var ya Gülşah onunla tanıştık canım o kdr kişi arasında tesadüf oldu benim müstakbel kv ile onun kv konuşuyorlarmış nerden geldiniz adı ne derken Gülşah ben tanıyorum demiş sonra çağırdılar beni bak kim var burada die:)) beraber izledik yemin törenini çok güzeldi halen düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Gezdik ama Kastamonuda da bir yer yokki heryer zaten asker ve gelen aileleriyle doluydu :))

siz naptınız canım nasıldı seninkinin ailesiyle muhabbet falan :))

çok sevndm cnm senin adına ne güzel kayınvalide anlayışlı çıkmış
nasıl düşünürsek düşünelim özlem hala devam ediyor

ohhh cnm ohhh ne güzel kavuşcaz cnm ama işte :26:hala 3 ayımız var

yok be cnm öyle deme kendımı kotuu ıkıı kat hıssederim hepmz bırn once kavusalm yaa 5 gun cbk gecsede etıkette 2 ay yazsını gorsem :)

ayy dimii benimde 9 gün geçsede 120lere insem

böyle böyle aman şuna inelim falan derken bitiyor bee :)) askerin nasılmış canım alışabilmiş mi?

ayy dimii benimde 9 gün geçsede 120lere insem

böyle böyle aman şuna inelim falan derken bitiyor bee :)) askerin nasılmış canım alışabilmiş mi?

vallah oyle 160 lar dıyodukkk :)))))) alışmak zorunda mecburen cnm sabır cektryrm bol bol ona dedm saymada şafaak sen say ama olurmu dıo kıyamam yaa özlediim dıyo sık sık ((( dayanmak zorrrrrr

vallah oyle 160 lar dıyodukkk :)))))) alışmak zorunda mecburen cnm sabır cektryrm bol bol ona dedm saymada şafaak sen say ama olurmu dıo kıyamam yaa özlediim dıyo sık sık ((( dayanmak zorrrrrr

kıyamam birde onlar orada hem bizi hem ailelerini hem arkadaşlarını özlüyorlar onlar için ne kadar zor biz 1 kişiye dayanamazken

bu yüzden erkekler oluyor asker kadınlar değil düşünsene bizi orada ağlak oluruz iyice

Cann onlar caaan Allah yardımcılarıııııııııı olsuuuuuun bizi dusunemıyorrrrrrrrrrumm her dakıka aglarrrrrr bunalıma gırerdıkk Helal askerlerımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…