355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

yaa bu gercekten cok igrenç bi durum cnm ama gitmeyenlerin sayısı gerçekten azmış aman maşallah bizimkilerede

inşallah cnm bnm bir an önce geçerde biter bu günler

Aynen canım bitmeli artık çünkü ne bizde psikoloji kalıcak ne de onlarda... Bilmiyorum ama bi farklı oluyolar ruh durumları açısından en azından benim ki böle oluyo arada ... bazen salakça bı lafıma takılıyo bılmıyorum benımle dalga mı gecıyo yoksa cıddı anlamda mı takılıyor anlayamıyorum..yuzunu görmeyıncede mımık yok bısı yok ne sacmaladıgına anlam veremıyorum

Bugünleride atlatıcaz bız guclu olucaz kı sevdıklerımze guc verıcez onların 2 kat daha moral almaya ıhtycları var tam destekkk bızdeeen gorceklerkı ayakta dursunlar canlanınnn :13::13:

Bugünleride atlatıcaz bız guclu olucaz kı sevdıklerımze guc verıcez onların 2 kat daha moral almaya ıhtycları var tam destekkk bızdeeen gorceklerkı ayakta dursunlar canlanınnn :13::13:

Bazen işte insanın sabrını zorluyo gerçekten canım bu uzaklık...İletişim kopuklugu... Bazen dıyorum neyın kafasını yasıyorsun sen orda :26: önce bagırıyo bazen sonra şaka yaptım dıyo ama tabı nasıl bı sakaysa bı de gulmemı beklıyo Töbee yaaaa

ohohohoho farklı bı durumda senınkı nerede yapıod askerlıgını ?

NAsılmışş pekiii ?? oralarda askerlık HErsey gelnce guzl olurr duzelır mrk etme :13::13:

Bana kötüye dair doğru düzgün bişi söylemıyo ... cok kızdıgı zaman '' ben sen uzulme dıye bısı sölemıom '' demesıne nazaran bunu söluyorum.. davranıs bozuklugu hıssedıyorum kendısıde bılır ben bıraz fazla okurum ve bu konu uzerıne öyle bı hobım var yanı gercı ıster ıstemez bu anlasılır o da ayrı bı konu ama :26: bu gercekten ılgınc bısı... umarım askerlıgın verdıgı bıseydır... gayet fevkalade sınır bozucu...

Askerlıgın hıc bı yerde kolay oldugunu dusunmuyrm heryerde zordur ama Allah guc saglık versın onlaraaa

Askerlıgın hıc bı yerde kolay oldugunu dusunmuyrm heryerde zordur ama Allah guc saglık versın onlaraaa

Amin canım yaaa sabır küpüdür benım sevgılımmm o da bole dusundurucu olduysa sıkıntılı bısıler var demektır ... gecıcek Allahın ıznıyle

Amin canım yaaa sabır küpüdür benım sevgılımmm o da bole dusundurucu olduysa sıkıntılı bısıler var demektır ... gecıcek Allahın ıznıyle

Herzaman ıyı dusunmek lazım bızım motivasyon dusuk olnca onlarda etkılenıo bnm bı sesımn tonundn yda yazssımdn bıle anlıo snın keyfn yok morln bozuk dıee.. O yuzdn dha dıkktlı olmaya bakıorm dusunsene onlarn bızden baska dayanagı gucu yook :26::26:

haklısın canım... kendı de dıyo sevgılısı olmayanları da goruyorum hıc bı amacları yok.. çarsının bı anlamı bende kı kadar yok dıyo.. ama böyle sankı ne bılım fazla tuhaf davranıyo gelıyo... bazen vurdumduymaz tavırlar bazen özlemden tutusan bı adam... hele bı de kendı memleketıne gıttı.. normalde o bır haftalık arada mutlu olması gerekır degıl mı? aramız daha ıyı olmalı ne bılım daha hersey guzel olmalıyken yok aılevı sorunları cıktı yok bılmem ne.. hep sorunları vs dınle... ıyı de ben de bı askımı yasamaya calısıyorum :26: acaba ılerde de su aılevı sorunları cıkar mı cok ve bızı etkıler mı kafamda delı sorular

yanı tatlım soyle soylyım ne kadr ailee konuları gırdıkce ıllakı ne yzıkkı sorunlar oluyo ama bence olsada ustesndn gelrsnz gozunde buytme sakın :)))))

yanı tatlım soyle soylyım ne kadr ailee konuları gırdıkce ıllakı ne yzıkkı sorunlar oluyo ama bence olsada ustesndn gelrsnz gozunde buytme sakın :)))))

bız sadece söz konusu ıkımız oldugunda dunya duruyo... ınan bana ucuncu kısı her kım cıkarsa cıksın bız bızlıkten cıkıyoruz bende sıkılıyorum acıkcası... ama yasattıgı o kadar guzel anılar var kı ben o adama asık oldum da bu yola cıktım... vazgecmekte ıstemıyorum.. ama herkesten uzak yasamamız gerektıgını bana cok ıyı ogrettı canımın ıcı ... bu kadar da hassas olunmaz ... ya da ısıne geldıgı gıbı davranıyo ne bılım vallaa .. dedım ama ona da askerden geldıgınde hesablasıcaz senınle...

Şimdii özleminizi yaşayın gelınce heeem dişinide gecırırsn gerekırse Dilerimm herşey sızın ııcın askerden donunce ve askerdeyken cook guzel olurrr Sıkma sende canını cok dusunme odaklanma o kısma :) Zaman neler gosterır bılınmez suanda taktıgn syler gelecekte bı bakcaksn konu bılle olmamıs konu olmuş ydaa onemsızz hal almışş :) ıyı sekle cevrmek bızlern elındee herseyı buna ınanıyorum ben acıkcası ^^ Şimdilik ben cıkıyorum cnm burada hrzaman konsrz gun ıcersınde ıyı geceler tatlım

Aynen canım bi gelsin o zaten dır dırın babasını görücek benden... Bi şekilde sabırlı olucam yasadıgımız guzel gunlerın hatırına ve yasayacagımız güzel günlerin hatırına...! Çok sağolasın canım benim tatlı rüyalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…