355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

olsun canım sen varsın işte :))) nasıl olıyım aşkımı gönderdim usta birliğine öyle mutsuz stresli takılıyorum işte finallerim de başladı :44: Sen neler yapıyorsun :)
ama mutsuz olmak yokkkkk
bende safak attırıyorum işte cnm alıştım artık gelmesini bekliyorum

anladım cnm bi sor o zmn önceden zaten bizim konustuğumuz grup herkese kapalı daha rahat oluyor bahar sağolsun rahatlattı bizi

NE MUTLU SANA CNM BNM BEN DE ALIŞSAM KEŞKE AZ DA KALMIŞ SENİN NE GÜZEL :) HAYIRLISIYLA BİTİRİR GELİR İNŞALLAH :):
alışırsın cnm bi özlemeye care bulamıyorum ondada yapacak bişey yok katlanıyorum
inşallah hepimizinki sağlıklı mutlu dönerler bir an önce

bugün bütün gün temizlik yaptırmışlar orgeneral geliyomuş. ilk defa sıcak yemek çıktı dedi. yazıcı olduğu için acemi birliğinde, ilk 1 ayı güzel geçti canım senin askerin nasıl :26:

ayy evet canım ya dün bizimkide çok yorulmuş temizlik falan muhabbetine( şafak attırmaya hiç gelemiyorm canım ben sende buraya transfer olmuşsun diğer topikte burcuda bende erkenden yattığımız için

hepiciğinize günaydın yarenlerr

Gökçem takipteyim seniii

canımm kabul etttim bende takip isteği yolladım sana :)))

evet canım bu topiğe transfer oldumm. burda sohbet baya koyu

tabi canım daha neler neler var ortak açarsınız olmazsa
senin düğün tarihi belli mi canım?

tabikide açarız kuzumm 353. dönem yarenlerinin evlilik ve bebek heyecanı diyee hepimiz orda toplanıcaz :))

yok kuzum benimki gelince iş durumları var ama tahminim yaz sonu sonbahar gibi olur Bayramlarda yaza geliyo ya ondan bi iki ay erteleyebilirizz zaten düğün yapmıcağımız için tarihle ilgili sıkıntımız olmıcak inşallah

düğün yapmayacak mısınız canım içinde kalmaz mı ama:26:
inşallah bizde sıkıntılarımızı aşabilirsek yaza istiyoruz ramazan sonu gibi

düğün yapmayacak mısınız canım içinde kalmaz mı ama:26:
inşallah bizde sıkıntılarımızı aşabilirsek yaza istiyoruz ramazan sonu gibi

yok cimcimem ya ben düğün istemiyorum nişanımı düğün gibi yaptım içimde kalmadı nikah ve sonrasında yakın arkadaş ve aileler ile güzel eğlenceli bi yemek şimdiki niyetimiz ama inan bu işler hiç belli olmuyor güya nişanımı evde yapcaktım davullu zurnalı nişan yaptık aileler ne der bilmiyoruz gerçi çünkü sarı tek çocuk bende bi evin bi kızıyım

hayırdır canım sıkıntılarımız derken?

ooo o zaman zorla düğün yaptırorlar size canım daha önce bahsetmiştim canım sana biraz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…