- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
geciyor cnm yaa ben en baslardaki halimi hatırlıyorum cok berbattı ama cok yakın bir arkadasım var o sağolsun cok destek oldu cabuk gecirdim o günlerişimdi onu konuştuk bizimkiyle... alışana kadar zor gelicek 1 ay.. sonra ikinci ay heycanı performans değerlendirme için falan derken geçicek günler... :26:
hoşgeldin cnm şafak kaçselam kızlar :) ben 353\2 yareniyimama bizim topikte pek ses soluk çıkmıyor pek az kişi var buraya da takılcam artık :) öncelikle iyi akşamlar hepinize
selam kızlar :) ben 353\2 yareniyimama bizim topikte pek ses soluk çıkmıyor pek az kişi var buraya da takılcam artık :) öncelikle iyi akşamlar hepinize
hadi kızlar az kaldı safak attırmayaaaaaa
hoşbulduk canım şafak bu geceden sonra 137hoşgeldin cnm şafak kaç
5 gün sonra 2 aydan düşmeye başlayacağızhg aramızaa :))
evet tugcee son yarım saat
hayırlı tezkereler o zmn cnmm :107: :107:hoşbulduk canım şafak bu geceden sonra 137
5 gün sonra 2 aydan düşmeye başlayacağız:124::124::124::118:
hayırlı tezkereler o zmn cnmm :107: :107:
nerede askerin :26:
selam kızlar :) ben 353\2 yareniyimama bizim topikte pek ses soluk çıkmıyor pek az kişi var buraya da takılcam artık :) öncelikle iyi akşamlar hepinize
teşekkürler canım.kastamonuda şuanda 25inde artvine usta birliğine geçiceksizin askerlerniz nerede
hoşgeldin canım... ben diyecektim sana buraya gel diye ama gene de karışmiyim dedim :)
sanki daha yeni konusmus gibiyiz 3ten düşeceğimiz zmnı ayy ne güzel hemen gectiay evet ya cok mutluyummmmmmmmmmmm o konuda
hoşbulduk canım. sonunda geldim iyi de oldu burda sohbet baya iyi
hoşbulduk canım. sonunda geldim iyi de oldu burda sohbet baya iyi
sanki daha yeni konusmus gibiyiz 3ten düşeceğimiz zmnı ayy ne güzel hemen gecti
bnm bi arkadasım kastamonuda askerimin kuzenide orada ama sonra biri burdura gidiyor biri ezineye :26: :26:teşekkürler canım.kastamonuda şuanda 25inde artvine usta birliğine geçiceksizin askerlerniz nerede
benmkı kıbrısta cnm Allah sımdıden kavuştursnn yaaa
ayyyyy süper olacak cok keyifliyim oleyyyyybeklerız ayrı gayrı olmaya gerek yok
dime tugce yaa 24 gun sonra 70 dicez şafaaaaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?