Denizciim hoşgeldin nerelerdesin bakalımm :)) aa neden öyle 2 haftada bir olucakmış ki? umarım kötü bişey yoktur :26:
Esracım tahmin edebiliyorum durumunu canım bizde sırf bu yüzden askere gitmeden önce nişan yaptık yoksa amacımız geldikten sonraydı..
iyi gibiydim.. iyi başladım güne ama bi hüzün kapladı hava karardıkça benimde içimi... bir hafta oldu göreli ama sanki 1 ay oldu :/
iyi gibiydim.. iyi başladım güne ama bi hüzün kapladı hava karardıkça benimde içimi... bir hafta oldu göreli ama sanki 1 ay oldu :/
Bizde askere gitmeden önce yapalım diyorduk hatta karşı taraf annesi falan çok istiyordu hesapta olmayan durumlar çıktı nişan olmadı şimdi aramızda sadece 2 saatlik bir mesafe varken yanında olamıyorum
Ahh canım ahh ruh halimiz gün içerisinde milyon kere değişiyor sadece saat 12 ye gelince şafak atacak diye kendimi iyi hissediyorum sonra yine aynı gün değişen bişey yok
ya sorma bende aynı durumdayım yalnız olmadığıma sevindim.. hatta gün içinde dışarı çıktım hava aldım arkadaşımla kahve içtik ama 5 ten sonra bi hüzün kapladı içimi(
anladım tatlım, herşeyde vardır bi hayır bu şekilde düşün.. sizde gelince yaparsınız daha rahat olur canım
İyii akşamlar ben geldimmm...
Hoşgeldin cnm naber
bugün çok iyiyimmm eşimle gittiğinden beri ilk defa görüntülüüü konuştukkkkçok özlemişim yaaa..
Senden naber canımmm seni daha önce görmemiştim buralardaa askerin nerde kısa dönemm mii. ?
ben geldimm kızlaar
hoşgeldinnn...
Aaa ruh ikizim gamze geldi hoşgeldin tatlım :))
hoşbulduk tatlımm nabersin :))ruh ikizim :))
Ohh ne güzel canım iyi olmana mutlu olmana sevindim :) aslında bu topiği takip ediyordum hep ama pek yazmıyordum bikaç gündür katıldım bende benim sözlümde Sakarya'da asker kısa dönem yapıyor yolu yarıladık 3 ay kaldı
Ahaha :) iyi olmaya çalışıyorum cnm ne olsun ya sende ne var ne yok nasılsın
hoşbulduk cnm naber :))
ayy seninkii daha güzelmişş ne güzel 3 ayy.Hımm bende bu aralar pek girmedim ondan denk gelmedik demekk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?