355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

inş. hep böylee devam eder sansınız canımm
Ahahah çok doğru tespit olmuş yaaa ama bide suçunu anlayıp daha çabuk barışıyosunn hep kötüsünden bakmayalım artılarıda var şimdii.

aynen öle bu da %100 hatta 1000 doğru bi tespit ben varya burdayken kavga edip tartışsak bi gn hatta iki gn o konuşmasa konu açıp konuşmuyordum şimdi daha telefonu kapatmadan pişman oluyorum

iyiyiz canımmm ben film arıyorum izleyecek
SeN napıyosunnn

evet cnm çokk şükür güzel gitti şansımız bu kouda :)))
aman ne olcak cnmm çok çok işte durup dururken kırıyorsun brbrini saçma sapan nedenlerden çok hassas bi dnem canımm

napalım cnm takılıyorz işte şafak attıcam bugn inşallah sizinle bekliyoruz sen napıyosun :)))

ooo baya kalabalıgız bgnnn Bende dışardaydım kızlarrr yenı geldımm hemen sıze yazım dedm

ooo baya kalabalıgız bgnnn Bende dışardaydım kızlarrr yenı geldımm hemen sıze yazım dedm

sorma iki gndr grmyodum tam 12lerde bugn kalcam inşallh ya :)) ayy vala yarn pskolji fnalm var burda oturmuş muhabbet ediyorum bahar su an vicdan azabı çekiyorumm :)))

aynen öle bu da %100 hatta 1000 doğru bi tespit ben varya burdayken kavga edip tartışsak bi gn hatta iki gn o konuşmasa konu açıp konuşmuyordum şimdi daha telefonu kapatmadan pişman oluyorum

hehe alkışş bizee
aynen canım benim ya biz zaten hiç küs kalamıyoduk ee şimdi artık kavgalar başlamadan bitiyo bizdee .

ben en son the terminal izlemiştm tatlım o hoştu bak türk filmlerinden kelebeğin rüyası gzel izlediysen bunları başka da önerebilirim :))

kelebeğin rüyasınıı eşimle izlemiştikk..
Önerseneee canım çok iyi olur ya. :44:

hehe alkışş bizee
aynen canım benim ya biz zaten hiç küs kalamıyoduk ee şimdi artık kavgalar başlamadan bitiyo bizdee .

ayy biz de küs kalmayız tatlım ama b kavga konusunu da hayatta açmam mesela hemen pişman olmam şimdi hiçç öyle diğilim ki hemen unutmaya falan çalışıyorum en azndan ona hissettrmemeye :)))

ayy biz de küs kalmayız tatlım ama b kavga konusunu da hayatta açmam mesela hemen pişman olmam şimdi hiçç öyle diğilim ki hemen unutmaya falan çalışıyorum en azndan ona hissettrmemeye :)))

Ben açarım açtırırımm ya öyle pis bi huyum var Yanii tabii bizim onlaraa göre biraz daha anlayışlı olmamız gerekk ama anlayışlııı olcaz diyedee iplerii bırakmayalım sınırında.

kelebeğin rüyasınıı eşimle izlemiştikk..
Önerseneee canım çok iyi olur ya. :44:

the terminali izledin mi tatlımmm ?
scent of women var türkçesini bilmiyorum tatlm when harry met sally var bak o da hoş aşkın 500 gnü var bna ismi hoş değişik gelmişti ama bekledğim kadar iyi değildi yne de izlenebilir

vala şimdilik bunlar aklıma geldi aklıma tatlım :)))

Ben açarım açtırırımm ya öyle pis bi huyum var Yanii tabii bizim onlaraa göre biraz daha anlayışlı olmamız gerekk ama anlayışlııı olcaz diyedee iplerii bırakmayalım sınırında.

kesinliklee tatlımm oldu ya canımızı cıkarmasınlar onlar askerse biz de asker yareniyizzz de miiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…