canım notebook izlemiş miydin?geçen izledim fena değildi ne tarz film seviyorsun?notebook duygusaldır biraz
izledimm cnım onuu ya bilmiyorum kii korku olmasındanda onun haricini seviyırumm
inş. hep böylee devam eder sansınız canımm
Ahahah çok doğru tespit olmuş yaaaama bide suçunu anlayıp daha çabuk barışıyosunn hep kötüsünden bakmayalım artılarıda var şimdii.
iyiyiz canımmm ben film arıyorum izleyecek
SeN napıyosunnn
evet cnm çokk şükür güzel gitti şansımız bu kouda :)))
aman ne olcak cnmm çok çok işte durup dururken kırıyorsun brbrini saçma sapan nedenlerden çok hassas bi dnem canımm
napalım cnm takılıyorz işte şafak attıcam bugn inşallah sizinle bekliyoruz sen napıyosun :)))
ooo baya kalabalıgız bgnnnBende dışardaydım kızlarrr yenı geldımm hemen sıze yazım dedm
aynen öle bu da %100 hatta 1000 doğru bi tespitben varya burdayken kavga edip tartışsak bi gn hatta iki gn o konuşmasa konu açıp konuşmuyordum şimdi daha telefonu kapatmadan pişman oluyorum
sorma iki gndr grmyodum tam 12lerde bugn kalcam inşallh ya :)) ayy vala yarn pskolji fnalm var burda oturmuş muhabbet ediyorum bahar su an vicdan azabı çekiyorumm :)))
ooo baya kalabalıgız bgnnnBende dışardaydım kızlarrr yenı geldımm hemen sıze yazım dedm
izledimm cnım onuu ya bilmiyorum kii korku olmasındanda onun haricini seviyırumm
bence dersın basna gıtt tatlım :26::26:
aynenn canımmm.:) hava güzeldiii bugün cidden iyi yapmışsınn canımmm..
ben en son the terminal izlemiştm tatlım o hoştu bak türk filmlerinden kelebeğin rüyası gzel izlediysen bunları başka da önerebilirim :))
hehe alkışş bizee
aynen canım benim ya biz zaten hiç küs kalamıyoduk ee şimdi artık kavgalar başlamadan bitiyo bizdee .
eveeet zatenn bu sene cok kurak gecıo hadı hayırlısı :26:
ayy biz de küs kalmayız tatlım ama b kavga konusunu da hayatta açmam mesela hemen pişman olmam şimdi hiçç öyle diğilim ki hemen unutmaya falan çalışıyorum en azndan ona hissettrmemeye :)))
kelebeğin rüyasınıı eşimle izlemiştikk..
Önerseneee canım çok iyi olur ya. :44:
Ben açarım açtırırımm ya öyle pis bi huyum varYanii tabii bizim onlaraa göre biraz daha anlayışlı olmamız gerekk ama anlayışlııı olcaz diyedee iplerii bırakmayalım sınırında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?