evet ya ayıp ediyolar amagelselr hep beraber şafakaları attırsak nolur ki değil mi
![]()
cogu ıse gıdıo ya kuzum ondandır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya ayıp ediyolar amagelselr hep beraber şafakaları attırsak nolur ki değil mi
![]()
neyse gelirler elbet sorarız cnm bnm bayrağı biz taşıyalım şimdilik kendi kendimize sevinelim :)))
bu dakikalar çook mutluyum![]()
cogu ıse gıdıo ya kuzum ondandır![]()
Çabucak geçsin bugünler biran önce bu haftasonu gitmeye çalışacağım aşkımın yanına bakalım daha belli değilzaman zaten çok insafsız kafasına göre hızlı yavaş bebeğim zordur tabiki kolay gelsin cnm bnm inşallah bi çabuk atlatırız bu gnleri sevdiklerrimizle geçsin güzel günlerrr :)))![]()
o da doğru tatlım bizim gibi işsiz güçsüz değiller insanlar çalışıyor
yavrm sen plakalara düştün nerdeyse yaptın mı o haritalardan ya da yapcan mı merak ettim ben yapcam da![]()
Çabucak geçsin bugünler biran önce bu haftasonu gitmeye çalışacağım aşkımın yanına bakalım daha belli değil
evetttt geldimmmmm hadi atsın şafaklarrrrrson 3 dakıkada gelebildnn tmmdırrrrr![]()
hoşbuldum cnmmmm geldim yetiştimmhoşgeldiinnnnnnnnn biz de seni bekliyordukk![]()
ayy bn de istanbula gidince girebilcemmi bilmiyorum şimdi millete kızıyorum bi de
yaa öyle mi nasıl yaptın tatlım bnm anlatsana![]()
hoşbuldum cnmmmm geldim yetiştimm![]()
Vee şafaklar atar hadi geçmiş olsun arkadaşlar 1 gün daha bittiii şafak 87![]()