• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

cnmm evettt yaaaaa bbtttı bgndee :32::32:

Aynen canım :16: Sonunda bitti ve bitiyo bi şekilde geçiyo yaa... Buaralar geçiyo benim için evde oldugundan daha cok konusuyoruz gibi gibi :17::21::17: Fazla da bişi demicem gerçi muhabbetin dibinde asker hastalanmıs bizim ki kalktı gitti nöbete :126: Ama olsun sankilim mutlu gibi gibiyim :nazar:

aynen bi canlanıyor ortalık sonra gidiyor herkes ama olsun şimdi güzell :16::16::29::29:

Evet canım nazar deyiyor bazen bize valla ben elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum telden girmek zor oluyor inşallah birlikte doğan güneş dediğimiz günlerde felir :)))

Evet canım nazar deyiyor bazen bize valla ben elimden geldiğince burda olmaya çalışıyorum telden girmek zor oluyor inşallah birlikte doğan güneş dediğimiz günlerde felir :)))

inşallah kuzum ya haklısın vala ben şimdi istanbula gitcemya netim karışık brz nolcak girbilcemiyim bilmiyorum inşallah girebilirim ama ya böyle motive oluyorum valla :29::29::52::52:

dicez siz bizden önce diceniz ama dicez kuzumm :16::16:

Arkadaşlar şafakları attırdığımıza göre bende kaçayım artık malum sabah erken kalkcaz iş güç bizi bekler hepinize iyi geceler :16::16:

slm kızlar ben 352.dönem yareniyim biz bitiryoruz çok şükür son 18 inşallah:16:ara ara uğrayıp okuyorum yazdıklarınızı valla süpersiniz bizim topik pek sessiz sayfa sayımızdan da anlasılıyor zaten:1:Rabbim hayırlısıyla önce bize sonra size doğan güneş demeyi nasip etsin:52:biz bi gidelim de size yol görünsün artık değil mi canıııımmmm:1:

slm kızlar ben 352.dönem yareniyim biz bitiryoruz çok şükür son 18 inşallah:16:ara ara uğrayıp okuyorum yazdıklarınızı valla süpersiniz bizim topik pek sessiz sayfa sayımızdan da anlasılıyor zaten:1:Rabbim hayırlısıyla önce bize sonra size doğan güneş demeyi nasip etsin:52:biz bi gidelim de size yol görünsün artık değil mi canıııımmmm:1:

Merhaba canım ohh ne güzel bitmiş sayılır seninki sizin topik sessizse sende aramıza gel son şafaklarını bizimle birlikte sayabilirsin :49:

Merhaba canım ohh ne güzel bitmiş sayılır seninki sizin topik sessizse sende aramıza gel son şafaklarını bizimle birlikte sayabilirsin :49:

EN son benim eşim gelecek canım bizim topikten kızların hepsi bir bir gidecek:)sağolsın teklifin için:) fırsat buldukça katılrım aranıza zaten okuyordum sık sık yazdıklarınızı da bende yazarım artık

Back
X